117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 307
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • Чикаго / София
Pety, да ти е жив и здрав рожденника! Много усмихнат и щастлив!

bdbaloni hbday bdbaloni

Прати снимка на тортеното произведение!

Мики, Титина - хубави имена сте избрали!

# 196
  • Boston, MA
Честит рожденик, Пети! Да е здрав и голяяяям да порасне!

Много хубави имена сте избрали!

# 197
 Joy Цоне беее и аз ти се вързах  Laughing

Ментичка добре си ни дошла и мерси за пояснението   bouquet

Мики много хубави имена, аз лично съм голям фен на имената Никола и Николай. Исках Петенце да е Никола с мидъл Петьо, но моя мъж като се влюби в това име  Simple Smile. Интересно е, че досега всички го произнасят правилно и много хора питат дали това е Питър.

Юле добре дошла!

Стели честито и успехи на новото място! Какво ще правиш с градините?

Со уат  Laughing

ЧРД на Дейвид!!! Да е жив и здрав и да носи много радост на мама и татаи!!!

# 198
Pety,  newsm59
Neka se radva na mnogo zdrave i usmivki   bouquet

Hubavi imena ste izbrali  Grinning

Az slevdashia pyt se nadiavam na jensko chedo, zashtoto otsega si imam imena (edno ot koito e Adriana, Mickey  Blush)

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 19:50 от Лeни

# 199
  • USA
Лени,  Joy
Пети, честит рожденник! Да ти е много здрав и усмихнат!   bouquet

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 19:53 от Winx

# 200
 izviniavam se za obyrkvaneto, winx, za syjalenie ne sym ot shastlivite ni bydeshte mamcheta  Blush

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 19:52 от Лeни

# 201
Привет,пак сте писали като за състезание.Не мога да насмогна на инфото.

Честит рожден ден на Дейвид. newsm38 Приятно прекарване на празника.

Добре дошла на Юлето.

При мен нищо интересно.
Излапах 5 бонбона от любимите Godiva dark chocolate и май ще ходя на фитнес...мн ми е мързеливо днес,а имам излизане и до Манхатън.

Получих си пратката от Гап,всички артикули,които поръчах са супер.Най се радвам на клинчето,заспа ми на бедрата. Mr. Green

# 202
Петя, 4естит ти рожденник!:bouquet: Много да ви радва и щастливо детство! Hug

so what?,  Joy

атти, Ейдж не спи пове4е от 4ас и половина. Сутрин става между 9-10, но понякога и по-късно. Мисля да го будя малко по-рано, ще дам от4ет Wink

Хубави имена сте избрали!
И аз се надявам поне едно от бъдещите ни деца да е моми4е, имаме толкова много имена, които и двамата харесваме, за разлика от мом4ешките, там няма оправия Laughing

# 203
Пети, да ти е здрав!!!

Има ли някой тук с розацея? Пишете ми моля на лични, имам въпроси!

# 204
Бенс живот и здраве да е  Peace всяко желание се сбъдва Hug може ли да ми препоръчаш шампоан за косопад?За мама е нейната коса е като мойта права, мека и не много гъста Wink Благодаря ти предварително, аа и да кажа че съм много доволна от този дето ми препоръча Peace
Мис Дива какъв цвят ти е клинчето?

# 205
Благодаря за посрещането!  Hug

Мими,  Hug

Петя, честито на малкия купонджия! Много да го слушате, а и той вас!   bouquet

За спането- при нас е нямам думи  ooooh! Заспива около 11-12 вечер и сутрин в 9 е готов за нови подвизи.  Crazy "Обедният" сън  е около 3 следобяд  до 5-6 според случая. Tired

Аз също много харесвам името Николай, но около мен има много Николаевци и не беше в списъка когато избирахме име.

Така ме наплашихте  hahaha с тукашните цветове, че си купих и още един комплект боя(този път гръцка) за да се подсигуря.  Mr. Green Тези пастелни цветове хич не са ми по вкуса, особено когато става въпрос за яйца.  Crossing Arms Ще бъде от едните украсата, а от другите цвета.  Crazy

# 206
  • САЩ
Пети честит ти рожденник! Да е здрав и послушен!

Нещо последните 2 седмици много съм изморена. Алекс беше болен, дори още е на антибиотик. Седяхме в къщи 4 дена миналата седмица и правихме разни рокада с мъжа ми така че и на работа да се вясваме. Сега отработвам часове и съм гроги. Та му казах че за великден не искам да каним никой, но ако нас ни покани някой ще отидем  Mr. Green Да са ни живи и здрави приятелите веднага се отзоваха и купона ще е у тях  Heart Eyes Няма да мине без подготовка и от наша страна, но поне слагането и прибирането на масите няма да е у нас.

# 207
# 208
Момичета,слагайте снимки ако сте боядисвали днес яйцата.
Аз ще сложа във фейсбук идните дни.

Ще се радвам да обменим акаунти в Фб /на лични/,засега имам само Мики сладурката и групата на Ани.

Отивам да си подремна. Sleeping

# 209
Ами хубаво е клинчето Peace аз ще боядисвам в събота с бебе и баба яйцата, а днес ще правя козунак Mr. Green Ако го докарам ще почерпя Ирка утре Wink

Общи условия

Активация на акаунт