Жената Овен/10

• 24 011
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

В тази криза, може и със сапун да се обръснат
JoyПък на нас ако ни спрат епилацията hahaha

# 661
  • забравих си мисълта...
В тази криза, може и със сапун да се обръснат
JoyПък на нас ако ни спрат епилацията hahaha

Не Franceska, не може нас да ни оставят без eпилация, не става  Naughty !!! Ако  мъжът е леко брадясал е чаровен,  smile3521 но жена с косми тук и там не е  smile3511, така че нас не може да ни оставят без епилация  Naughty. После за тях ще е лошо чувството   smile3514 като решат да пипнат тук и там, но хайде че много се задълбочихме.  Joy Joy Joy

# 662
  • Varna
Що бе,
много добрЯ сЪ задъбочихтИ Joy

# 663
Kloi честит рожден ден  bouquet да си ни жива и здрава и мноооооооооого щастлива . Весело изкарване на празника Tada

# 664
  • забравих си мисълта...
Нали, ШЪ СЪ изясни поне кой ШЪ карЪ влакЪ Joy Joy Joy

# 665
 Венииии, ама ме разсмя!!!!  Joy
Утре отивам да сменя пяната за някой яркочервен лак за нокти, че имам нужда си поглезя душичката  Flutter А  ако не ми е поглезена душичката, не готвя вкусно, крива съм и около мен само мъгла и вятър. Тъй че лака е с лечебна цел  Joy Joy Joy

# 666
  • забравих си мисълта...
Венииии, ама ме разсмя!!!!  Joy
Утре отивам да сменя пяната за някой яркочервен лак за нокти, че имам нужда си поглезя душичката  Flutter А  ако не ми е поглезена душичката, не готвя вкусно, крива съм и около мен само мъгла и вятър. Тъй че лака е с лечебна цел  Joy Joy Joy

Ей така ми харесваш вече, абе ШЪ сЪ осЪзнаЙтИ виЙ, ама неЙ си. Само ако знаЙтИ на колко още рабУти мога ви науча, ама нЕма, Щoто ваЩи батковци ШЪ мЪ бият.  bash box  #2gunfire

# 667
  • забравих си мисълта...

Shayny, Iveto, честит рожден ден!   newsm38   bdbaloni

# 668
Добро утроооо! Stuck Out Tongue Winking Eye
Доста се посмях докато ви четох.Голям майтап сте! rotfImbo

Вени,тортичката е супер!Може да хвърлиш едно парче насам! newsm22

Нери,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА на патерици!Пожелавам ви да живеете дълги години в любов и хармония! 1dating

Айде сега по едно кафе

А сега и закусчица  

И накрая  УСМИВКА newsm47

# 669
shayny и iveto Честити Рожден Ден!   Hug   Hug  здраве и сбъднати мечти!

# 670
shayny, iveto, Честит Рожден Ден! Много здраве, късмет и любов!  bouquet  bouquet

ново начало, с тази закуска направо ме разби....аз по принцип не закусвам, а сега съм си гладна и вече на работа, и ми се доядоха ягодки.....поне на такова ми прилича това на картинката. Но и да не е, вече ми се хапват ягодки Joy

Хайде една усмивка и от мен Simple Smile
Хубав ден /макар и дъждовен при нас/ на всички Hug

# 671
  • Varna
iVETO,SHAYNY, 4ESTIT ROJDEN DEN!!! Hug Hug

НОВО НАЧАЛО Hug
Благодаря ти за закуската, сладуранооооу Hug

# 672
Днес мойте родители също празнуват , стават на 52г.,татко да ни е жив и здрав!
..А мама дано почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

искам да ви почерпя за тях:

това е специално за мама,без нея кафето за мен вече не е същото   Cry  

приятен ден ви желая!

# 673
Ира,да е жив и здрав баща ти !  bouquet
Майка ти да почива в мир.Моя татко също.Днес щеше да направи 60г.Лека им пръст. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Ира,те на една дата ли са родени?

# 674
ира79, да е жив и здрав татко ти! Майка ти да почива в мир, и бащата на ново начало Взимам си кафенце.

П.С. И моята майка има рожден ден днес. Много овнешки семейства сме.

Общи условия

Активация на акаунт