Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 99 377
  • 709
  •   1
Отговори
# 285
  • Tам през Атлантическия океан
Картата ми е почти готова Simple Smile
новолуДието почва днес след 15:30 ч  Wink

Лени го е споменала в пост на предна страница   Wink

# 286
Добре, а за желанията има ли значение дали са 10, или 25? Ако напишем 25, какво става?  Grinning

# 287
  • най-шареното място
вероятно се сбъдват повече Simple Smile

# 288
Картата ми е почти готова Simple Smile
новолуДието почва днес след 15:30 ч  Wink

Лени го е споменала в пост на предна страница   Wink

Аз затова казах ''почти'' WinkИзрязала съм само снимките и нещата които съм харесала,а след това ще ги лепя и дооправям Hug

# 289
  • Добрич
Здравейте момичета, наскоро ми подариха книгата на Жан Спилър, а днес открих чрез Вас сайта и, и изчислих най мощният си период, който оказва се приключва след 5 дни.
Според Вас колко желания да напиша сега ?

Жалко , че няма да ми остане време да си направя карта  Sad

Можеш да си я направиш на компютъра с картинки от Интернет. Тогава ще стане по-бързо.

# 290
  • I want it all and I want it now.
Здравейте и моята карта е готова.Ще пиша после за резултата.

# 291
момичета картата се прави след 15;30 не сега  Rolling Eyes сега може материали да събирате

# 292
Момичета май съм пропуснала, това с кутията на желанията. Може ли линк или разяснение по темата. Аз имам карта на желанията от преди няколко новолуния с празни места, нали може да я попопълня сега. Приятни вълнения и сбъднати желания на всички.

# 293
Момичета май съм пропуснала, това с кутията на желанията. Може ли линк или разяснение по темата. Аз имам карта на желанията от преди няколко новолуния с празни места, нали може да я попопълня сега. Приятни вълнения и сбъднати желания на всички.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466545.msg14148491#msg14148491 заповядай  Peace

# 294
  • Добрич
момичета картата се прави след 15;30 не сега  Rolling Eyes сега може материали да събирате
Peace

Именно, защото сега Луната е в последната си четвърт и е намаляваща. Едва след часа на новолунието има нарастване на Луната.

# 295
Благодаря, Вики. Вчера разчиствах играчките на сина ми, съответно имаше и много кутии, една от тях беше невероятно красива - синя, гланцирана, мисля нещо съм купила в нея, но не си спомням...както и да е, отделих я сърце не ми даваше да я хвърля и я запазих. Всъщност това е още едно потвърждение, че няма нищо случайно. Днес ще използвам именно нея за своя кутия на желанията. Благодаря ви още веднъж. Благодаря, че ви има.
п.п. Днес я правим и после винаги, когато нещо ни направи впечатление или нещо ни се иска го пускаме вътре, независимо, че не е новолуние, така ли?

# 296

п.п. Днес я правим и после винаги, когато нещо ни направи впечатление или нещо ни се иска го пускаме вътре, независимо, че не е новолуние, така ли?

точно така мила, може и да не я правиш днес, когато си поискаш. И винаги като видиш нещо, което ти харесва го пускаш вътре  Peace

# 297
  • Варна
Идеята ми е да си подбера материали и да направя картата с фотошопа, а по-късно да ми я разпечатат някъде, но исках все пак да питам редно ли е така или да си я правя по ординарния начин и лепя?

# 298
Идеята ми е да си подбера материали и да направя картата с фотошопа, а по-късно да ми я разпечатат някъде, но исках все пак да питам редно ли е така или да си я правя по ординарния начин и лепя?

мойта така я направих изкарах я в печатница-цветна и гланцирана  Heart Eyes, но нека и други да кажат  Peace

# 299
  • Варна
Мерси Вики, а и в руския сайт си подбираш картинки и разпечатваш, така че ще опитам по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт