Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 657
  • 709
  •   1
Отговори
# 630
Аз съм извън бг, но успях да гледам интервюто на Джон Кехоу при Гала. Въпреки нервността излъчена от водещата (изразенас прекъсвания и викания), човека през цялото време излъчваше едно блажено спокойствие. Леко се усмихваше. Много приятно впечатление. Винаги съм го възприемала за прекалено комерсиален сред авторите, но ми направи прекрасно впечатление. Предполагам на живо емоцията е още по-силна и заразяваща. А и както пишете - груповия елемент е много важен също. Радвам се че сте усели да се докоснете до нещо толкова хубаво и ви пожелавам да го запазите това усещане за много дълго време.  Peace

# 631
Страхотно е всичко това което чета!!!  Hug
Развълнувана съм!  Hug
Много съжалявам че не дойдох на този семинар, много, няма да си го простя!
Само в София ли е и край?
В други градове?
Представям си силата на енергията, силата на любовта  която е изригвала, благословия!!! Hug

# 632
  • Добрич
Лекции на Джон Кехоу на български    Peace
http://www.podsyznanie.otnosno.com/

bouquet С благодарност за споделеното към  Даниел Делчев, Hug чиято страница открих случайно, търсейки нещо друго /*всъщност случайности няма  Wink/

П.П. Ако някой е по-вещ в занаята, моля, да сподели можем ли да си ги свалим на РС   newsm78

Лени, сърдечно благодаря за линка!   bouquet

Записах Въведението и лекции 1 и 2  и ги архивирах - ето:

Лекции на Джон Кехоу - линкът ще е активен до Понеделник 03.05.10.

Надявам се ще успея малко по-късно да пусна и другите.

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 21:33 от Вела

# 633
Вела, благодаря мила  Hug

# 634
 Heart Eyes Винце Hug

Умът всякога се стреми надолу, а сърцето всякога се стреми нагоре. Следователно не е умът, който влияе на сърцето, а сърцето влияе на ума. Умът е, който дава направление на сърцето, но за влияние, сърцето е по-силно. И силни натури не са онези, които имат силен ум, но силни натури са онези, които имат силно сърце. И в самото сърце има разумност.
Казва се: “Мисля със сърцето си”. Това се отнася само за съзнателния живот. Не се казва: “Мисля с главата си”, а “размислих със сърцето си”. Значи човек е размишлявал с този лъч, който е излязъл от неговата душа и след туй се е проявил. (5)
В постъпките на разумното сърце няма страх. Когато разсъждава умът, там вече има страх. В разумното сърце гняв няма. В разумното сърце, в добрите навици завист няма, но в ума има завист. ... Разумното ви сърце ще остане като основа на живота ви, а от тази основа вашият ум ще се развива в ново направление. http://www.bialobratstvo.info/index.php?option=com_content&t … 205&Itemid=74

# 635
Intella, Green dream и  adi69 представям си колко ви е въздействал Кехоу,той има много силно положително излъчване -чудесно е ,че сте били там.Lenni благодаря ти за линка към лекцийте на Кехоу,и за линка към Тес ,смятам да правя упражненията,много ми харесаха утвържденията.Предишния линк ,който беше дала пак към Тес също ми хареса колебая се между двата.Ти правиш ли ги и кои препоръчваш.Mijjka,с удоволствие се разделям със стари дрехи и вещи още преди да знам,каквото и да е било за тази тема.Така съм го чувствала отдавна,дискомфортно ми стана когато случайно видях как ги ровят и подхвърлят ,просто няма да гледам един ден от балкона и това е.

# 636
Голямо благодаря на всички... да не изброявам. Не мога да сваря да чета.На всички  по една  love001 и по едно    mrstraetz

Само да добавя, че налегналата ме от една седмица нервност в неделя ми отмина, усетих се свежа, по-добра, прилив на много положителна енергия усетих.И днес е така. Споделих и с Green Dream- според мен толкова силни бяха вибрациите от този семинар, че се отразиха на всички ни. Не съм била на семинара, но за енергията няма растояния , както знаем. И още веднъж благодаря на момичетата, които ни направиха дистанционни участници в тази среща . Hug Hug Hug

# 637
  • Добрич
Продължението на лекциите на Джон Кехоу - Лекции 3, 4, Пояснение и преговор и Заключение

Линкът ще е активен до Понеделник 03.05.10.

Лени, благодаря, че ми обърна внимание за недоглеждането.   Hug

# 638
  • Universe
Intella, Green dream и  adi69 ,  Peace заредихте ме много позитивно /както чета, не само мен  Hug / -
"Има само едно истинско богатство, и то е общуването между хората…"
"Хората имат различни звезди. За тези, които пътуват, звездите са водачи. За други са само малки светлинки"
"- Питам се - рече той - дали звездите не са осветени, за да може всеки да намери някой ден своята. "

Винце,raliko  Heart Eyes   "Ето моята тайна. Много е проста: истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите."

Маргало, Simple Smile "Никога не ни харесва там, където сме - каза стрелочникът."
"…и няма да казваш нищо. Езикът е извор на недоразумения. "

Вела,    bouquet "Времето, което си изгубил за твоята роза, я прави толкова важна."

sweta Hug, пробвай и двата и послушай сърцето си "- Ако искам да видя пеперуди, трябва да изтърпя две-три гъсеници. "

koral, Кристофер,darena,♥VIKI♥ ,bella, Hrisii, sv_harmony, Mijjka, jorjito  и всички Вие, които пишете тук  Hug  Heart Eyes "- Какво значи «да опитомиш»?… … ако ме опитомиш, ние ще изпитваме необходимост един от друг. За мен ти ще бъдеш единствен на света. За теб аз ще бъда единствена на света… …в живота ми ще грейне слънце, погледни! Виждаш ли житните ниви ей там? Житните ниви не ми напомнят нищо. И това е тъжно! Но твоята коса е с цвят на злато. И когато ме опитомиш, ще бъде прекрасно! Житото, което е златисто, ще ми напомня за теб. И ще обичам шума на вятъра в житата...
...Ти ставаш отговорен завинаги за това, което си опитомил. "

П.П. Всички цитати са от любимата ми книга "Малкият принц"

"Ако искаш да построиш кораб, не започвай да караш хората да събират дъски, да разпределяш работата и да даваш заповеди. Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море. " Антоан дьо Сент-Екзюпери (1900–1944)

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 23:19 от lenny_pld

# 639
  • Варна
Intella,Благодаря ти за споделеното,прочетох го с огромен интерес.  bouquet
lenny_pld ,Много ми хареса начинът ти за утвърждения..с песни Laughing.как не съм се сетила.Супер идея. Party Любимите песни с подходящите утвърждения Peace Hug
koral,аз като погледна моята карта,и ме облива невероятна енергия.Усмихвам се до ушите,носи върховна енергия...блаженство.и аз когато започнах да търся картинки,сложих не това което си мислех че търся..някакси инстинктивно сложих първите коита ми минаха пред очите и те са прекрасни.точно тях бях търсила...няма нищо случайно,нали Laughing
Intella,lenny_pld Благодаря за линковете,Green dream и на теб Благодаря за споделеното  bouquet  bouquet  bouquet
Велла,свалям си лекциите и ги слушам в момента Hug  bouquet

Прекрасна и спокойна нощ,мили момичета Hug

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 01:13 от jorjito

# 640
  • Tам през Атлантическия океан

Има нещо странно в живота : ако откажеш да приемеш нещо, което не е най - доброто, много често го получаваш. ~ Съмърсет Моъм

Thinking

хъм не е ли това правилната мисъл  Rolling Eyes

„Ако откажеш да приемеш друго, освен най-доброто, много често го получаваш.“

*

Маргало, Simple Smile "Никога не ни харесва там, където сме - каза стрелочникът."

Руснаците имат един такъв изказ   Wink

В общем, везде хорошо, где нас нет. Mr. Green

Хубав слънчев ден , вълшебници  Hug

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 07:21 от Desss

# 641
# 642
Ще взема да прочета някоя книга на Джон Кехоу, коя ми препоръчвате?

"Подсъзнанието може всичко"  Peace

# 643
http://www.wholistichealingresearch.com/SpeakingEngagements.html
...

WHEE: Whole Healing - Easily and Effectively®

AKA

Wholistic Hybrid derived from
Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR)
and Emotional Freedom Technique (EFT)

....
Sofia, Bulgaria
Thursday – 30 September
Spiritual Healing and Psychotherapy: Research and Practice
Friday–Sunday, 1-3 October
WHEE Level 1 Certificate Workshop
Venue and Costs from:  integral.institutebg@gmail.com

# 644
Лени, виж ми подписа  Hug
Усетих го, затова го сложих  Hug

Общи условия