НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 43 159
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
# 106
 Не знаям коя себе уважаваща се жена ще се хване с такъв ГНОМ  :О Тя Елеонора милата се подлагала по парите,ама и тя го е разбрала какъв е ... Май сам ще си стой тоя Лъжльо прост ........

# 107
  • София
къриера

дисконфортно

# 108
изуитски

# 109
Цитат
Имам проблем може ли кратко да ми кажете как да изтрия теме, която съм пуснала  , ако няма коментар   без да се пази същата в архив?
Никъде няма лесно четяща се информация за   ВЪПРОСА ИЗТРИВАНЕ НА ТЕМА  ! Саматаз търсех час

# 110
  • София
уйндоус 2007

да си направиш крем на Ьоткер

пъкет

смотъна

съндъче

# 111
Цитат на: =
Здравейте! Нова съм в този форум и моля да ме извините ако не пиша на правилното място.... Simple Smile
Искам да задам следния въпрос : Правя ремонт на нов дом и ми сложиха плочки в банята, фугираха ги, но много ги замърси майстора, фугите изглеждат захабени заради това, че той нон стоп цапаше пода на банята и сеги искам да ги почистя идеално - и плочките но особено фугите и незнам с какво! Моля ви дайте съвет за препарат за избелване на фуги!
Благодаря!  Laughing

Цитирам на правилното място!

# 112
Цитат
невероятен къзмет извадихме

# 113
Цитат от сметка за ток, за месец март:

"Компанията е в процес на промяна на организацията на отчитане.
Ще бъдете информирани допълнително за следващите срокове за
плащане и отИчитане през месец февруари."

Та явно са много заети с отичитането, защото това допълнение го пишат вече трети месец  newsm78 , а февруари отдавна мина....  ooooh!

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 17:06 от aneridi

# 114
Искам за Великден-ските яйца да получа розов цвят, но не съм сигурна, че е възможно с боите които се продават.
Примерно мисля, че между зелено и червено се получаваше лилаво..

Оф, то да беше само правописът! Ама и в часовете по рисуване е спало момичето.

# 115
baibibi изпревари ме. #Cussing out
 Ама така е. Първо се смях сама и после реших да го споделя.

# 116
Не знаям коя себе уважаваща се жена ще се хване с такъв ГНОМ  :О Тя Елеонора милата се подлагала по парите,ама и тя го е разбрала какъв е ... Май сам ще си стой тоя Лъжльо прост ........
Точно тук ли!?  Joy Joy Joy

# 117
Точно тук ли!?  Joy Joy Joy
Бабе, тя може и да се е "подлагала" наистина Joy Joy

# 118
Цитат
някой срещу теб да седи самодоволно и самовлюбено на скъпият си и удобен стол и да пърди неубеспокояван от никой и нищо

Цитат
Ако си мухлю

Цитат
всички щори имат фабричен наклон по посока от пръчката за завъртане към дръйката на прозореца и не са равни........но с други жъженца по-дебели и щората не движи а запъва от всякъде.

Айде, за дебелите жъженца разбрах, ама каква ли ще е тая система "от пръчката към дръйката"?!  Thinking

# 119
Цитат
... пък Боян се точи да ги бие и двамата охажори на Елеонора. Тя го акцентира да не се занимава с  чуждите проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт