НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 43 161
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
  • SA
Цитат
Това със свекържите ми е пълно познато.Моята"мили"свекърва и свекър защото той е направо ужасен него повече него издържам но заради моя мъж ги търпя и двамата. Twisted EvilПървия ден слег като подписахме искаха да ме развеждат както и да е простих им.След това обиди по мойте роднини премълчах не защото ми допада,а защото все пак съм възпитана да имам уважение на по възрасните не,че го заслужават но пак от мен да мине.Женена съм от 10г. сигурно 20пъти ме гони като куче съпруга ми е на моя страна и да не правим сеир на хората,че нали знаете как е в малките градчета пак от нас мина.Имам две момчета наскоро ме изкара некадърна майка.За да излезем двамата със съпруга ми трябва да оставя децата при моята баба да ги гледа защото свекърва ми иска да си легне да си гледа сериалите без никои да я претиснява между другото тя не работи никаде но винаги е изморена.От какво незнам.От толкова нерви взех да взимам оспокоителни но понякога и те не деистват.За сега ги търпя все още заради моя мъж защото много го обичам и защото много обича моята баба и моя дядо защото те са ме отгледали само,че незнам когато прилее чашата какво щеправя.Все пак живеем в една къща и не е хубаво да се държим така нали.Ако някои може да ме посаветва какво мога да напрабя МОЛЯ.

Този текст ми стана доста интересен заради запетаите - общо 4 на брой и 2 от тях на неправилно място.

# 121
Цитат
... пък Боян се точи да ги бие и двамата охажори на Елеонора. Тя го акцентира да не се занимава с  чуждите проблеми.
В тази тема бисер след бисера, майно льо... Tired

# 122
  • София
но е смел като лъф

# 123
Вчера боядисвах мой те яйца и червената боя ми стана розова.Държах ги 2-3 мин. яйцата.Аз взех обикновени бойчки 6 бр. в капсулки като хапчета на прах.Всички цветове ми се получиха супер наситени ярки само червеното ми стана РОЗОВО.

# 124
  • Казанлък of all places
нейскам да създавам разправий

# 125
  • Sofia
Не е от тук, от друго място е, но не мога да пропусна:

Ne 0tricham az samata prava p0d0bni neshta Simple Smile t0pirvam si k0sata che k0e m0miche ne q t0pirva.. ?! suglasna sum che ima m0micheta k0it0 d0sta se cap0tat v licata n0 lichn0 az sl0ja malk0 fandiuten n0 slagam v umereni k0lichestfa, a ne kat0 si d0k0sna licet0 i prusta mi da p0tine vuv f0ndiuten slagam 0shte spirala i glanc i mi e d0statuchn0. Ne ... Вижте повече0tricham i che i az si cypa ysnite k0gat0 se snimam Wink snimam se i v 0gledal0t0 a i shte vi zadam sam0 1 vurp0s g0v0rime za chalgadjiikite k0q chalgadjiika se e snimala v 0gledal0t0 che ni sravnqvate m0michetata s tqh...? mi mn pr0st0 NIKOQ i az lichn0 kat0 h0da na disk0teka ne se 0blicham p0 nachina 0pisan p0 nag0re vqrn0 n0sa klin0ve i blyzi s dek0lteta n0 kat0 imam kf0 da p0kazvam zasht0 ne.. t0va ne znachi sega da mi lepnete che sum kyrva pr0st0 az si imam glava k0qt0 zn kak da isp0lzvam ne mi pyka 0t mneniet0 na dr-te i 50 % 0t neshtata k0ita sa 0pisani p0d snimkata gi prava n0 t0va si e m0i lichen pr0blem i nik0i ne g0 zasqga kakf0 prava.. i ne mislq che nqk0i 0bicha da mu se meshat v lichn0t0 pr0stranstf0 .. Simple Smile))

doh smile3544

# 126
Мвеси за инфото и съжелявам,за снимките

# 127
"питай в лекърския форум"

"Вземи нещо противовазпалително, междо//другото. "

# 128
бях втрештена

кузонак

# 129
Цитат
здравей, аз си правя мас  и невен и съм  много доволна от резултата .Ето как го правя аз-1 буркан мас  го разстопявам  на бавен огън слагам  нова  бяла свещ, да стане  течно  и слагам ощина и невен.  Невена   се слага на око  ,колкото  ти си прецениш .   Бъркам да се запържи   невена    и си го  прецеждам  и слагам  в   кутии и  като истине  се пребира в хладилника . Ощината   си я купувам от  пазара  за мед .
Ощината! #Crazy ooooh!

# 130
  • София
Цитат
здравей, аз си правя мас  и невен и съм  много доволна от резултата .Ето как го правя аз-1 буркан мас  го разстопявам  на бавен огън слагам  нова  бяла свещ, да стане  течно  и слагам ощина и невен.  Невена   се слага на око  ,колкото  ти си прецениш .   Бъркам да се запържи   невена    и си го  прецеждам  и слагам  в   кутии и  като истине  се пребира в хладилника . Ощината   си я купувам от  пазара  за мед .
Ощината! #Crazy ooooh!
Дали идва от "вощина" - пчелен восък...  newsm78  За друго не се сещам

# 131
Да. Това е, но... ощината! Joy Joy Joy

# 132
Вчера в разговор: "терикот" и "кабарне" Laughing

# 133
лишени от адекнатни възможнисти
 след като сьм сьздала деца

# 134
Хайде и нещо актуално: Велик ден. Вече толкова често го срещам така написано, че ми иде да се гръмна.

Общи условия

Активация на акаунт