НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 43 171
  • 754
  •   1
Отговори
# 135

Здравейте моми4ета  bouquet
Желая на вси4ки ви 4естито рождество Христово,здраве, радост и спокойствие  в къщите ви newsm51 easter easter

# 136
  • Mediterraneo

4естито рождество Христово

Много вървежен поздрав за днешния празник  Whistling

# 137
  • Казанлък of all places
Цитат
Момичета,вище тази тема
... и гледайте хубаво!

# 138

4естито рождество Христово

Много вървежен поздрав за днешния празник  Whistling

Бисерен

# 139
  • Шоколандия
Цитат
Във Социалната мрежа
Тук се познах, признавам се за виновна до доказване на противното! Rolling Eyes Embarassed Embarassed Embarassed Blush ooooh!

# 140
Цитат
...пониакога искрено си мислиа "хак ни е, че даже ни е малко". Пониакога осмислиам картини, които в ежедневието бързайки подминавам. В началото  се възмущавах, вече гледам иронично.Ще дам 1 пример - идеата е иасна.Пред блока ни има миасто за паркиране за всички коли на живущите.Само 1 /младеж на 40г/ подминава празното миасто и си качва колата в градинката.Когато се раззелени се вижда олесиало миасто с правоъгълна форма.
Изкопахме го , а той каза " И стълби да има пак ще иа спирам там"
Този същиа вечер като пиива ракийка с приатели сигурно изказва мисли започващи с " Ами то в Европа.............пък тез наще...."
...
Извиниавам се че не е по темата
Да не говорим за препинателните знаци и интервалите; идеАта е ИАсна, мислИА Confused

# 141
в събота на третия ден от зъкаснението ми.

кАсно е, моме, за китка, кАсно еееее....мандалото лопна. Laughing

# 142
  • Видин
електрона цигара

# 143
zdr na vsi4ki as sam nova. mnogo vi molq da ni pomognete mi i mi  daite mi savet iskam bebe i se opitvame se smoq maj da si napravim bebe ve4e ot 1 godina no ni6to ne stava hodih na lekar i mi kaza da si merq temperaturata as q merq  i mi pokazva se visoka 37 kaza mi 4e tova zna4i 4e moje da sam bremenna ama ne sam kakvo da pravq

# 144
  • Mars Hotel
"... да идем да се хвърлим от някой пропаст"

"някои от най-голямите салони"

# 145
  • София
Цитат
На мен ми е ентересно

# 146
Цитат
Аз си казах кои соред мен ще са номинирани, но редолигач да са и Радка и Чавдар, защото въобще ги няма в къщата тях...
newsm78

# 147
личносто съюбщение

# 148
Цитат
Шинеат Токонар
Joy
Давам жокер - популярна ирландска певица

# 149

"някои от най-голямите салони"

Това с голЯмите салони трябва да е от софийско  Mr. Green  А една девойка от търновско беше минала през големи прИпятствия...  Joy 

Общи условия

Активация на акаунт