РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 53 963
  • 758
  •   1
Отговори
# 105
да, ама да не е в работно време, че не мога да мърдам  Sick

# 106
И моята Валя си е в къщи и сега не е на градина. От миналата седмица пипна някакъв вирус с повръщане а и детската и градина почти няма посещаемост. В петък ще е водим на лекар, при доктор специалист от София по УНГ, да видим какво ще каже има или няма трета сливица.

# 107
Е, сега сме пълен комплект болни е дома. Кати зарази и бебето.  Tired
Поне има занимавка, води я за двете ръце и от време на време я тръшка на пода да седне, за да й бърше сополите.  Mr. Green

# 108
Франческа успя сутрешно да ме разсмееш  Hug
Бързо възстановяване на всички болни дечица
Аз отдавна несъм се вясквала все нямам време да пиша,но ви чета редовно .
Децата са на село при баба ми ,немога още да повярвам .
Миранда снощи е имала болки в корема и повръщане ,но засега казаха че е добре .
Марти щурее на воля .
Имаше родителска в училището дето съм записала Марти вече си избрахме и госпожа ,нали ще бъдем 1 ви клас .Само да споделя госпожата ни е 85 набор .Дано се справи с децата. Praynig
На Великден ходихме на Клисурския манастир ,беше доста студено и влажно ,но и много красиво .
Бързия отчет го минах вие сте
Хубав ден на всички

# 109
Джони , то и аз с питане купих всичко за ремонта. Хем съм с кола , но много ме мързеше да обикалям. Питах няколко приятелки и във форума също и си спестих доста обикаляне. А се сдобих с готини и евтини неща. Така че , като наближи ремонта звънни и ще ти кажа кое къде...

ZuzyM, a Марти защо сега ще е първи клас. Може би е роден в началото на годината.
Моят като е през декември бая се замислям дали да не го пусна със следващия набор...Още дообмислям.

# 110
minimo и аз мила доста се замислях но така се стекоха нещата .Да март месец е роден но не това ме накара да го пусна първи клас
Записах го по рано на градина и после непожела да се върне при наборчетта си.
Правихме няколко опита ,но се оказаха неуспешни и накрая си казах какво пък .Итака сега сме предучилищна в градината и като говоря с госпожите,не че си е моето гардже,  Mr. Greenно е най -добрия нищо че е по малък  

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 10:02 от ZuzyM

# 111
  • София
След дълга пауза - здравейте и от мен! Боледувахме, но вече се оправихме. Докога - не знам. Както вече съм ви писала, сега съм обсебена изцяло от мисли, свързани с евентуалното приемане на малката в градина. Ако не стане, просто нямам идея какво да правя.

Ето ви линк с малко снимки, ако ви се разглеждат:
http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#!/album.php?aid=44343&id=1607306402

# 112
Клер, страхотни сладурани са Лилето и Ивето! newsm10

# 113
ZuzyM  и Боби ще е първи клас и то точно по същите причини като вашите Hug
Клер, много са сладки Hug

# 114
  • Пловдив
Клер ама да знаеш много са пораснали и двете щерки - последно Лилето съм я виждала като бебе, а тя - голямо момиче  Wink А Ивета - много грижовна кака е станала - така изглежда от снимките.  Hug На една от снимките малката червило ли слага /с червената рокля?/  Joy Пу-пу много са сладки.

Минимо  Hug ще те имам в предвид.

Зузи - те вторите все бързат да са като кака/батко  Wink

Франческа ... хем ми домъчня, че сте болни, хем се смях на описанието със сополите  Heart Eyes

Шевролетаааа - вчера те забравих - да ви е честит прощъпулника  bowuu и да му мислиш с този избор и дваматаааааааа как ще смогваш  Hug

2К - ще знам за напред  Wink

# 115
Честити рожденни дни на всички априлчета!Да са здрави, много щастливи и послушни. newsm51  Party Time newsm38
http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/6944/jenite_31_mart_2010 … rasivijat_praznik това е линк към "Жените с Марта Вачкова" (ако съм разбрала правилно там е участвало детенце на Колибри).

# 116
  • В светлината на слънцето
Франческа, бързо да оздравяват всички болни дечица Hug
Клер, хайде и тук - прекрасни са станали момичетата  Hug
По-късно ще пиша повече, а довечера обещавам и снимки от нас. Heart Eyes
Линкът с предаването при мен не тръгва, но проблемът е в моя телевизор.

# 117
При мене предаването тръгна. Всички дечица са много сладки. Браво!

Зузи М, 85 набор учителка, сигурно ще има по съвременен подход към децата.

Клер, момиченцата са много хубави и дано малката е приемат в градина.

Хайде аз отивам да се приготвям, че днес малкия е рожденик и познайте, кой не може да си намери място от вълнение- кака му. Радва се повече а той още не разбира.

# 118
  • В светлината на слънцето
Оооо, ИМАМАМА, ЧЕСТИТ ТИ МАЛЪК РОЖДЕНИК! ДА РАСТЕ ГОЛЯМ, СИЛЕН И ДОБЪР, И МНОГО ДА ВИ СЛУША И РАДВА!  Hug Hug Hug

# 119
  • София
Имамама , да ти е жив и здрав! А на каката купихте ли нещо? Ние винаги купуваме и на тази, дето няма РД.

Общи условия

Активация на акаунт