РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 53 961
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!!!

# 91
  • Плевен
Воистина Воскресе! Grinning

# 92
Воистина Воскресе!
Джони, на огромна патерица - Честит рожден ден, много щастие ти пожелавам Hug  bouquet
Честит рожден ден на Виктория, незабравимо детство й пожелавам, пълно с много игри и веселие Hug  bouquet
Джони, Чоколина, Колибри, страхотни малки сладурковци Hug

# 93
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!
МНОГО ЩАСТИЕ И РАДОСТНИ УСМИВКИ НА ВСИЧКИ ВАС И НА ДЕЧИЦАТА!

ВЧЕРА ПОСЕТИХМЕ ВРАЧЕШКИЯ МАНАСТИР КРАЙ БОТЕВГРАД - СТРАХОТНО МЯСТО!

ТОВА СА МОИТЕ "ПИЛЕНЦА"

# 94
  • Пловдив
Франческа и кали7 -благодаря ви  Hug

Луча пиленцата ти са много сладки и усмихнати, а местото, което сте посетили е магнетично  Hug
Отнесе ме в спомени...за подобни местенца.

# 95
  • В светлината на слънцето
Ех, нагледах се на прекрасни деца. Чоко, Колибри, Джони, Луча - чудесни са децата! Hug

# 96
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

Ние вчера се завърнахме от вилата на свекърва ми, където празнувахме Великден с родата. Вилата е близо до Правец и се намира на изключително красиво място. Децата се побъркаха от тичане и щуреене - по братовчедски. Правиха скривалище, гониха се, преследваха "диви" коне и "диви" крави......Наиграха се! Направихме на малкият прощъпулник. Детето ни изненада много - хвана същите два предмета, както навремето Еми - златната халка и паричка. Shocked Shocked Shocked Не знам кога ще ми остане време да кача снимки. Аз още от тържеството в градината не съм качила, а те събитията се трупат, трупат.... ooooh!

Много приятно ми стана вчера вечерта като пуснах компютъра да си "обиколя нивата, тук" ме посрещнаха прекрасни усмихнати детски личица! СТрахотни са ви децата - да са ви живи и здрави! Hug

# 97
Христос Воскресе!!!

# 98
Во истина воскресе

ама съм "тъпо парче" чудя се къде изчезнаха всички по празниците та никой не пише  newsm78 а то нова тема сте заформили ....та и 7стр. врътнали  Joy.... връщам се да чета  Peace

# 99
ей изчетох ви ... Peace

Да са живи и здрави пропуснатите рожденици, от късмет и обич да не се отърват    nbirthday

гласувах в анкетата ...Калоян си остава в ДГ предучилищна ...да ни е мирна главата и на двамата още поне 1 година  thumbsup

Иначе....Коко е пак болен - някакъв вирус в гърлото ...уж преди празниците не беше нищо страшно ...но от днес е с АБ, че докторката се опасява, че е тръгнало към ушите, че всичко му е страшно подуто и възпалено околовръст  #Crazy аз се дърпах, дърпах, но накрая се примирих, че от болни уши съм брала големи ядове и с големия и с малкия и не ми се рискува  Cry
...та така....чакам топлото, да се свърши с тия болести най-после  Rolling Eyes

# 100
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ !!!

Нямах нет доста време.  Честито на всички рожденници на патерици.

*2K* , бързо да оздравява Коко . Дано няма усложнения в ушичките.
Джони, Чоколина, Колибри , страхотни малки сладурковци .

При нас нищо интересно. Яна е във ваканция , но Марти си ходи на градина. Аз по цял ден обикалям по магазините , защото правим голям ремонт. Главата ми пуши вече от цени . Дано бързо  приключим , че не искам да чувам скоро за майстори...

# 101
Добро утро и от мен.
Катрин е болна и си е у дома, което пък за нея е малък ад.
И на нея й се ходи на ДГ, мъчно й е за децата, а пък и се притеснява, че изпускала репетициите по балет за ежегодния им концерт.
Лошото е, че и трите сме вързани у дома с това гадно време.

Като се върне пролетта, има ли желаещи за софийска среща?

# 102
  • Пловдив
2К - тъкмо преди няколко дни те засекох в темата за ЗДр. карти и се чудех дали да те питам що те няма при нас  Joy
Дано Коко се оправи от АБ бързо, че аз цял месец го карах този вирус без АБ и се чувствах ужасно...

Минимо - лятото и мен ме чака ремонт може и да искам съвет тъкмо ще си на Ти с майстори и магазини  Wink

Франческа - много мъчно ми стана като прочетох за желанието на Катрин да ходи на ДГ , а е болна...дано оздравее скоро и да не изпуска от репетициите  Hug
Моят е във ваканция и дума не иска да спомене за ДГ  Crossing Arms

# 103
Джони, ми питай другия път, че каквато съм блейка напоследък може и да прескоча някоя тема докато се светна  Joy

И на Коко сутринта му се ходеше на ДГ и вика : Омръзна ми от тая кашлица и бабичка ...искам при децата в градината    Mr. Green
То и на децата вече им втръсна от вируси, сополи и т.н. цяла зима горките ...да идва толпличко и слънчице и да беснеят на воля  Praynig

# 104
  • В светлината на слънцето
Като се върне пролетта, има ли желаещи за софийска среща?

Има, има. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт