РОДЕНИ 2004 (3 тема)

• 54 295
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Леле Шевролета  ooooh! дано не се повтаря никога  Peace
Лъки Плам -  Praynig и от мен палцестискане за по-добра диагноза и по-леко лечение...като чуя кюртаж и изтръпвам  Sad
Михайлова - разпитахте ли за неприятната случка?
Чоколина - Мони бързо ли свикна с новата по-къса коса? Аз от няколко седмици се каня на същата стъпка, но ... ми дожалява, а имам нужда, че съм "нацъфтяла".
Лулу - какво ви донесе феичката тази сутрин?
Кари - привет!
Ванюша ... то съвсем не останало при теб време ... айде да е леко и скоро да показваш снимки на бебочето  Hug
Франческа и аз не вярвам на такива теории за зъбите, които спомена, но пък съм сигурна, че моя мъник е наследил зъбите на баща си  ooooh! А вчера Алекс беше толкова разконцентриран на стола, че се наложи да го подкупвам - цели 3 бакугана ми струваше  hahaha и 3 часа игра на площадката срещу кабинета на зъболекарката.

# 241
Здравейте.
Шевролета, тежка нощ сте имали.  Rolling Eyes Дано вече сте по-добре!
Чоколина, как се представи Мони вчера с ваксината?
Лулу, дойде ли фейчката? Wink
Джони, браво на Алекс. Казваш бакуганите свършиха работа... Wink
Момичета, един въпрос, като вадят зъбките на децата слагат ли някаква упойка? Преди беше под формата на спрей, а сега за гелчета чувам от познати. Как беше при вас?

# 242
Шевролета, наистина ужасни неща сте преживели, но пък с такова чувство за хумор ги разказваш, че хем ми е мъчно за вас, хем се смея.  Hug

# 243
Казах ли вече, колко сте готини всички?!?! Благодаря ви! Hug Hug
Франческа, това че се смееш на глупостите ми  ме радва изключително много и ми дава сили, повярвай!  Hug Hug То е ясно, че положението в което сме, е супер гадно. Всички сме го преживявали и знаем колко е тъжно и трудно, когато децата ти боледуват.  Но пък има моменти, които ако не бяха толкова трагични и с такъв тъжен произход, са си  доста забавни.  Ето сега например, от сутринта до леглото на Еми съм оставила пластмасова кофа, защото тя се притеснява, че може да й прилошее и да не може да стигне до банята. Лошо няма, ама през 5 минути ходя да я изпразвам от всякакви дребни предмети, които малкият с удоволствие пътьом пуска, защото се радва на шума, с който падат!  Laughing

# 244
  • В светлината на слънцето
шевролета, ама и вечер наистина. Важното е повече да не се повтаря, а вие бързо да се оправите всички.  Hug
При нас снощи феичката наминала и оставила парички под възглавницата на детето. Mr. Green По принцип ние започнахме с парички, защото Теди беше гледала едно филмче и изобщо не коментираше вариант за подаръчета (меркантилно от малко, моля ви се Mr. Green). Та феичката при нас носи по 10 левчета и беззъбото финансистче си ги събира в една кутийка, за да си купи на финала нещо. Така каза. Grinning А иначе в зъболекарския кабинет й слагат нещо на венеца, но не знам дали е спрей или гелче. Просто и двата пъти друг я води, не аз. Май вчера някакво гелче е мазала какичката, но не съм сигурна. Thinking

# 245
lulumba , това с паричката и феята на зъбките да не е от някакво детско филмче, защото снощи Митето ми каза точно това, че феята на зъбките давала монетки. И като му паднат следващите зъби (за сега само 2 долу) да не му ги взимам и да ги прибирам , а да ги оставя на феята, за да му остави тя монетка. Поне ще се разминем с монета от 1 лев Laughing

# 246
lu4a, от детско филмче е, да. Тя напоследък гледа "Франклин", а там има една серия за Феята на зъбките. Но не съм се заглеждала и не съм сигурна дали е с парички или подаръче. Може и от друго място да е прихвнала, например от детската градина. newsm78 Но си каза твърдо още първия път, че чака феята и паричка. Има и нещо друго - комшийчето над нас се хвалеше преди 1-2 години, че за всяко зъбче получава по 5 лв под въглавницата. Та може и от него да е, знам ли.  Thinking Ама нашият финансов гений заяви, че с 5 лв не се задоволява. Thinking

# 247
  • Пловдив
От Франклин е  Laughing
Ние имаме книжката "Франклин сменя зъбче" - той изобщо няма зъбчета, но това се разбира в книжката  Laughing Там приятелят му Рошко сменя зъбче и получава подаръче, а и другите деца лиско, зайко и още някой...не помня кой споделят как са получили подаръчета от зъбната феичка. Кой книжка, кой моливи, а някои парички  Joy
Лулу много сте вдигнали мизата  Joy добре, че млечните не са 32бр., че цяло състояние ще ви струват  Hug

# 248
Джони, абе няма да я мисля за абитуриентския бал тъкмо - сама ще си събере парите от зъби.  Joy

# 249
Уха, подсетихте ме, че е време да препрочитаме по-често тази книжка от поредицата за костенурчето.
Шевролета,  Hug
Лулу, не се е усетила да иска по повече.
Чоко, дай снимчици на новите причесчици.
Лъки, чакам да се включиш с добри новини.

Най-накрая се запролети днес след толкова дни дъжд. Аз пък открих сезона с късо ръкавче, но беше като в критическата, обличам, събличам според слънцето.

# 250
  • Страната на чудесата
Привет,момичета. Включвам се само да потвърдя,че на Цвети тези пъпчици са молуски. След 3 часово чакане най-после се добрахме до заветната лекарка, тя ги идиагностицира и даде 2 варианта на лечение.Първия вече го знаете.Втория-засилване на имунитета и мазане локално с нещо,което да ги излющи.
Школите,с които се третирал този широко разпространен при децата проблем, са 2:
Нашата-препоръчва кюртиране в самото начало,за съжаление има често рецидиви.
Западната-според която са характерни при срив в имунинета и при един подем на имунната система би следвало да се стигне до самоизлекуване на молуските.
Ние избрахме да изчакаме и да опитаме първо мазане и хомеопатия.Често тези молуски се появяват и по лицето на децата, има и по клепачите.Рецептите на баба Ванга включват мазане със скилидка чесън илимляко от листата на смокините.Ще опитаме това, пък-каквото стане.
Пиша ви го подробно,защото когато преди седмица почнах да търся инфо,на бг нямаше много такава или поне не окуражителна.Дано не ви трябва, ама ей така-да има под ръка ако все пак на някого потрябва някога.
Благодаря за палцестискането!Ще пиша повече утре,че сега задачките ме гонят.

# 251
Лъки, дано бързо го преборите това. Аз вярвам в хомеопатията, дано помогне и на вас!

# 252
Лъки, супер адекватно решение! Моите и двете се оказаха доста устойчиви към хомеопатията / включително и класическата/, но и аз първо бих опитала всичко, преди да се пристъпи към кюртиране.  Peace
Лулумба, това си сериозно финансово изваждане. Ще насърча нашата Фея да е по-скръндзава, когато му дойде времето, че като си знам и моето колко е пресметливо...
Джони, вие сте герои! Това, което не се купува с един бакуган, се купува с три бакугана! Wink
Иначе, ние се подобряваме, макар и не с темповете които ми се иска. Което означава, че хубавото време ще си го гледаме и утре от прозореца. Sad  От следобед Еми не е вдигала температура. Надявам се вече да престане и тази нощ най-накрая да спи хубаво, както тя си може.

Последна редакция: ср, 28 апр 2010, 07:04 от chevroleta

# 253
  • Варна
chevroleta, радвам се, че се подобрявате! Наистина кошмарна нощ сте изкарали, дано повече не се повтаря! Praynig Голяма сладуранка е! Hug

Lucky Plam, кофти, че се е потвърдила диагнозата. Дано успеете да се преборите с хомеопатия или бабини средства. Peace

Чоколина, как се представи Мони вчера с ваксината?

Не питай! ooooh! Мен ме изгониха от кабинета с малкия, че Симона ревна и уж с баща си по-добре щяла да се държи (по думите на сестрата Crazy). Отвън се чуваха такива крясъци, все едно я колеха! ooooh! 5 минути, след като излязохме, вече нищо й нямаше и се хилеше. Но се наложи и аз да прибягна до методите на Джони с подкупването Mr. Green - при нас човече на Плеймобил свърши работа. Twisted Evil

Утре и вдругиден ще правим много снимки (РД на малкия ще го празнуваме на две порции) и ще покажа после новите прически. Джони, бързо свикна и си се харесва. На мен ми е жал, защото обичам да й правя прически, но, откакто се роди Пипо, сутрин баща й я оправя и явно много й е дошло вчесването му Simple Smile

За зъбките - ние ще сме с подаръчета. Мони е отявлен фен на Франклин (има над 20 книжки от поредицата и почти всяка вечер преди сън четем някоя от тях) и знае за зъбната фея именно от там.

# 254
Момичета благодаря ви за подкрепата  Hug Сега се връщаме от контролен преглед възпалението но ухото е вече почти излекувано но доктора ни предупреди да го пазим от такива случки защото явно е чувствителен.
Чоколина не е Никола а ми Цветан Twisted Evil той първо го ударил с юмрук в корема и госпожата го наказала но после успял и в главата да го удари  ooooh!
 В понеделник е на градина и няма да оставя нещата така  а пък и това става в смяната на Станова което хич и не ме учудва защото при нея е пълен хаос но смятам да си поговоря да ги наблюдаява по добре.
А иначе Алекс не е от тези дето налитат на бой.

shevroleta ужасна нощ сте имали дано не се повтаря и бързо да се оправяте  bouquet
Lucky стискам палци алтернативното лечение да помогне  Praynig Относно имуно стимулаторите аз съм най доволна от "зелената енергия"
За зъбките и при нас феята още не е дошла  Wink

Общи условия

Активация на акаунт