За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 17

• 27 567
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Моят син отказа АМ преди 2-3 месеца. Иначе вечер... вечеря Simple Smile

# 16
  • София
Щом не се буди - бъди щастлива, че имаш спокоен сън Simple Smile и се надявай като почнат зъбите това да не се промени Simple Smile

Все такова спокойно бебе ти пожелавам да си остане Simple Smile

# 17
.....Имам предвид през ноща,защото моя син вече 2 дни не се събужда вечер да яде.

Ами ето. Детето само си показва до кога. Твоето е решило до сега. А може да е временно явление. Кърмиш ли? Ако да, то тогава можеш да го кърмиш по веднъж през нощта ей така, за стимулиране. Ако сте на АМ, нека си спи.
Сина ми го кърмих нощем до към 7 месец някъде.

# 18
  • Бургас
Благодаря ти  Angel_Dust  Hug
И ние сме на АМ,но може и да е някакъв период,ще видим следващите дни Peace

# 19
  • София
И ние сме на АМ,но може и да е някакъв период,ще видим следващите дни Peace
Синът ми беше на кърма. Нощното хранене отказа на 2м. Последното му хранене обикновено беше към 22:30, понякога и малко преди 12.

# 20
Сори, но не съм видяла новата тема...връщам се да чета (това е нещо като "цоп"   bouquet)

# 21
Благодаря за новата тема Hug

Въпросът ми е свързан с обувките/буйките: в период на интензивно щъкане сме и почти постоянно на крака, съответно почвам да мисля дали не е време да сложа на малкия обувки, дори и за вкъщи Rolling Eyes навън сме с декоративни обувчици, буйки демек, не го изкарвам да ходи засега. Но вкъщи е само по чорапки, не знам дали не трябва вече да му слагам обувки...Друг проблем, който имаме - стандартните марки (Колев и Колев, Беко) не му стават - крачето му е доста дебеличко около глезена, т.е. там, където трябва да се закопчае ципчето (такива са моделите на Беко). Препоръчаха ми специални обувки на Чико, но не съм ги виждала наживо, тепърва ще търся...
Какви са като цяло изискванията за обувка на дете, което прави опити за ходене и скоро ще проходи евентуално?

Благодаря предварително Blush

П.П“ Ан Мари - как е ръката ти? Дано си по-добре Hug

# 22
  • София
в къщи по-чорапи Simple Smile най-доброто за крачетата и даже съвсем босо лятото...колкото по-дълго ходи така - по-добре....може и цял живот... най-хубаво...обувките са....необходимото зло Simple Smile с нищо не помагат на краката.
Обувки - купи като проходи навън стабилно...или изобщо като почне навън да ходи... и то само за вън...не за вкъщи.

Една прекрасна статия, за обувките и какво да търсиш и гледаш при избора на такива.

http://bg-mamma.com/?action=article;id=918 заповядай!

# 23
  • София
Стеф, ръката е ми е добре, благодаря Simple Smile
Статията, която е дала Angel_Dust е много добра, можеш да прочетеш съвети за избор на обувките.
Моят син у дома прохождаше бос. Даже и сега рядко успява да задържи пантофи на краката си.
За навън му бях купила обувки на капчица.

Това са две клипчета от първите му стъпки, в един и същи ден са правени. На 1вото е с обувките на Капчица, на 2рото е бос Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=STfRCENovmQ
http://www.youtube.com/watch?v=Lw7vQVBPL-Q

Трябваше да отидем на море, че да проходи Simple Smile

# 24
Много благодаря, момичета Hug
Статията от бг-мама направо ми събра очите, толкова изчерпателна и конкретна информация не съм виждала досега Grinning

Ан Мари - радвам се, че си по-добре (знам колко е гадно, аз съм имала 2 изгаряния и беше кошмарно)! За пореден път се радвам на клипчетата на Алекс, направо съм изумена каква е разликата в походката с обувки и без обувки, а и самото дете си личи как е по-уверено като е босичко Shocked  Hug

# 25
  • Видин
Мен ме е страх да го пускам без обувки  Embarassed На паркета е студено ...

# 26
Ако са буйки, няма проблеми - те са с мека подметка, въобще, целите са мекички и не пречат особено много...Ние тук сме с килими, иначе в Пловдив по паркета го пускам по чорапи пак, просто слагам по-плътни.

# 27
Искам да питам слагате ли превенар по ваше желание? Нали още не е станала задължителна, но от др.страна много скоро ще става и щом са преценили дали не е редно? Педи вика,че децата на които слагал идвали по рядко и боледували по-рядко??? newsm78 newsm78

# 28
  • София
не съм слагала и се радвам, че по наше време не беше задължителна...

Питала съм педито дали да слагам...понеже четох из форума...първо казваше, че щом не ходи на ДЯ няма нужда, като тръгна на градина...каза ако искам, но тя не ми препоръчвала.. така и не я сложих...аз лично не съм върл фен на ваксините...слагам задължителните, но не и  по желание...умирам си от страх с всяка ваксина и колкото са по-малко, за мен - по-добре.

# 29
  • София
У нас само в хола и детската има мокет. Кухнята е с балатум, коридора е с теракот.
Ама Алекс изобщо не търпи пантофи. Вчера му бях обула маратонки у дома, с рев ги събу. Явно му държат топло. И най-накрая трябва да ги метна тези маратонки.
И ходи бос. Рядко краката са му студени.

gundie, не съм слагала.

Общи условия

Активация на акаунт