За бебетата от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 17

• 27 677
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, помагайте! От 2 дни се ровя в нета, но за такъв слинг като моя никъде не намирам информация. Състои се от 2 части - едната прилича на слинг с халки, но в умален размер, а другата на вързан слинг-шал. За съжаление беше без упътване и нямам никаква идея как да си го сложа... Ето и снимка:

# 496
  • София
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=445750.0;all може би тук да попиташ...

http://slingi.multiply.com/photos/hi-res/upload/Sc-6lQoKCt8AAALcbeA1 мен малкко на това м прилича..но дали е със сигурност не знам...
http://slingi.multiply.com/

ако е това..питай hedra  на ЛС, гледам в онази тема, тя е писала за него...

# 497
Момичета, помагайте! От 2 дни се ровя в нета, но за такъв слинг като моя никъде не намирам информация. Състои се от 2 части - едната прилича на слинг с халки, но в умален размер, а другата на вързан слинг-шал. За съжаление беше без упътване и нямам никаква идея как да си го сложа... Ето и снимка:

Ето линк, надявам се да е твоя слинг (Maya Wrap Sling)
http://www.mayawrap.com/u_maya_wrap_101.php#

# 498
  • София
Ето линк, надявам се да е твоя слинг (Maya Wrap Sling)
http://www.mayawrap.com/u_maya_wrap_101.php#

Не, за съжаление. Моят слинг е от 2 части, а тук е показана само едната част, която при мен е доста по-малка и явно служи само за стягане. Как обаче се прикрепва към другата?!?

# 499
  • София
Моля, кажете ми каква храна и колко време след повръщане да дам? Пътувахме 2,5 часа с една почивка и много малко преди да пристигнем дъщеря ми повърна много, задави се, не можеше дъх  да поеме... Ужас просто .... Мина вече час и половина...трябваше да яде преди час, но реших да оставя малко коремчето да почива, а сега се чудя какво да и дам. Плодово пщре дали е подходящо или да дам АМ? Корички, бисквити не иска да яде по принцип.

# 500
Моля, кажете ми каква храна и колко време след повръщане да дам? Пътувахме 2,5 часа с една почивка и много малко преди да пристигнем дъщеря ми повърна много, задави се, не можеше дъх  да поеме... Ужас просто .... Мина вече час и половина...трябваше да яде преди час, но реших да оставя малко коремчето да почива, а сега се чудя какво да и дам. Плодово пщре дали е подходящо или да дам АМ? Корички, бисквити не иска да яде по принцип.
1. Дайте й кърма/АМ да се успокои и да е лека храната!
2.Звъннете на педиатърката си и питайте нея за повръщането и храната след него!
Успех!

# 501
  • София
Geraldine, най-вероятно детето е повърнало заради пътуването. Както е писала tanyatais дайте АМ.
Посъветвайте се и с педиатъра.
Скоро ще се върнете към нормалния ритъм. Друг път пътували ли сте? Пътуването веднага след ядене ли беше?

Моята дъщеря е голяма. И е проблемна на дълъг планински път, т.е. пътуване по път със завои.
Има хомеопатия, която може да се дава  в случая, но се посъветвайте с педиатъра. И зависи дали е инцидентно или е повтарящо се действие по време на път.

# 502
Момичета,кажете нещо ефикасно против комари.От време на време забелязвам някой комар в спалнята,а на малката направо й се подува там където я ухапе.Та се чудя как да я опазя?Мазила не искам да използвам, защото не мога цяло лято постоянно да я мажа.Мислих за машинка за контакта,но не знам кои наистина вършат работа.Така че-вие сте,помагайте.

# 503
  • София
Благодаря за отговорите! Дадох малко каша, че днес не беше яла почти нищо само едно плодово пщре час преди тръгване. Може би сбърках като и давах сок на почивката, а и беше много топло в колата. Утре ще звнна на лекаря да питам какво да давам преди пътуване.

# 504
Криси,лятото ползваме машинката на Чико с ултразвук.Тя е най-подходяща за малки деца.Не го хапят комарите вкъщи,но навън се случва.За това лято си мисля да взема нещо за мазане и за навън.Само привечер може да мажа и то когато има много комари.Та препоръчвайте и добри мазила които да са подходящи за деца Simple Smile

Geraldine,дъщеря ми винаги повръщаше докато пътува.Изписвали са  Кокулин.Те са хомеопатични хапченца.Но пък детето е още малко.Не знам от каква възраст се дават.Спасението е да спи по време на пътуване.

# 505
  • София
Geraldine, давайте и течности. Може би сока е повлиял. Ако давате течност, по-добре по малко вода.

Криси, ние имаме машинка за контакт. Купувахме я като се роди Алекс, от Джъмбо. Измислена марка, но действа. Само бръмченето не ми понася Simple Smile
Иначе имам и машинки на Райд, и за таблетки и за течен. (Хм, ама и тез машинки са за контакт Simple Smile)

1вата машинка е точно такава каквато е описала Galina* Simple Smile

Дъщеря ми пътуване също пие Кокулин. Но действително в листовката не пише от каква възраст може да се приема.
Цитат
Деца под 6 години:

таблетките се стриват и разтварят във вода преди прием.

# 506
Момичета,кажете нещо ефикасно против комари.От време на време забелязвам някой комар в спалнята,а на малката направо й се подува там където я ухапе.Та се чудя как да я опазя?Мазила не искам да използвам, защото не мога цяло лято постоянно да я мажа.Мислих за машинка за контакта,но не знам кои наистина вършат работа.Така че-вие сте,помагайте.
И ние цяло лято използваме машинка с лилава лека светлина ,без звук,в стаята  й ,и не сме имали ухапвания досега,а живеем до Марица!Машинката не е за контакт само,а има кабел и се поставя надалече от бебето,а и е безшумна!Ще проверя марката защото вече е в леглото и се унася не искам да й влизам в стаята и да я разбудя като гледам марката!

# 507
Geraldine, на моят син сам давала една каша,която може да се дава и разредена като мляко - беше на Хумана, мисля 4е бе6е Ле4ебна Хумана,...дава се при проблеми с корем4ето - повра6тане,диариа,запек и т.н.

# 508
  • София
лечебната хумана Simple Smile
върши работа, но ако е било само от пътя, може и излишно да запече детето.
моятн 2 пъти така е повръщал на път..единият...просто от пътя.... нямаше проблем, като пристигнахме вече си се хранеше и пиеше всичко нормално, вторият пак мислих, че е така...оказа се грипча, което минахме всички, оправи се със стандартните хумана, смекта, ентерол, натриев цитрат.

# 509
Вкъщи - комарник. Просто, ефикасно и чисто. Освен комарите спира и други желаещи - мухи, оси, пчели, бръмбари ...
За количката също ще взимам комарник.

Общи условия

Активация на акаунт