Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви събития се случват във Варна и София през април 2010 г.?
Какви теми се обсъждат в лекциите за бременни и майки, провеждани в различни градове и на различни дати?
Какви теми се обсъждат в лекциите за бременни и майки в градове като Пловдив, Стара Загора и Бургас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви събития се случват във Варна и София през април 2010 г.?
През април 2010 г. във Варна и София се провеждат различни лекции и събития, свързани с бременността, раждането и грижите за новородените. Темите варират от имунизации, хранене на кърмачета и захранване, безпроблемно раждане до спорт по време на бременност и психотерапия за майки. Лекциите се провеждат в различни търговски центрове и ресторанти с участието на специалисти като педиатри, акушери, гинеколози и хомеопати.
-
Какви теми се обсъждат в лекциите за бременни и майки, провеждани в различни градове и на различни дати?
В София, Варна и Велико Търново се провеждат лекции за бременни и майки, обхващащи теми като актуализации на имунизационния календар, нормално раждане спрямо цезарво сечение, справяне с болката по време на раждането, хранене при кърмачета и първи грижи за новородени в болницата и у дома. Събитията обикновено се провеждат в търговски центрове и ресторанти с участието на педиатри, акушери и гинеколози.
-
Какви теми се обсъждат в лекциите за бременни и майки в градове като Пловдив, Стара Загора и Бургас?
-
Какво представляват силиконовите зърна и за какво се използват?
-
Как да се справя, ако зърната ми се разранят и болят много по време на кърмене?
! Не мога да си представя някаква си санитарка там да ме бръсне и да ме изпореже там! А за клизмата , няма нищо страшно! За никаква болка неможе да се говори! Колко хора си я правят , хей така за да се очистят само!
) и разпънахме трапезата още към 3 следобед, имаше тостове и така нататък, беше весело
ще ги обличате ли наопаки и съответно как ще ги простирате слицето или опъкото защото нали тази страна която ще е към кожичката не трябв ада се праши
)Това всъщност е неприятния момент на клизмата, не че тя е нещо особено сама по себе си
не остана много докато я започнем
.
дали е така? И още един въпрос - как си раздели багажа- първо какво взе и после какво приготви ... Много ще се радвам ако ми отговориш!
, то бива то може ама този път вече беше върхът. Не стига че чаках 40 мин и за един и същи час бяхме две мами, ами постоянно някой се пререждаше, я рецепта уж само да му напишели, я изследванията само да му видели, а пък сума ти време стоят в кабинета. Влизам най- сетне и аз, търпеливо изчакала всичко това и какво мислите. От вратата ме метнаха кръвно да мерят, после естествено на кантара. И когато казах да не ме гледат на видеозон този път( че след 3 дни ще се срещам с докторо при когото ще раждам и той ще си ме види) и то се оказа, че няма какво друго да ме правят. То аз кръвното и килцата и вкъщи мога да си ги премеря. И от немай къде казват, ми то поне тоновете да чуем тогава. Викам си аз бреййй и аз ще видя какво е туй нещо тонове на бебето, че досега никога не сме ги слушали. Да да ама не, сложиха ми фунийката точно за няколко секунди на корема, и всичко било ок видите ли. А изслеванията чак за след 1 седмица ми ги назначиха.