Великденски яйца за МАЙските деца!В корема те лудуват и Великден ще празнуват!23

• 28 632
  • 784
  •   1
Отговори
# 90
  • Под кленовите дървета
Хм, изобщо не мирясва нашия бебок - колкото по-тясно, толкова по-силно рита, подскача, надупва се, опира се в ребрата...

Славче...със съседи излизане на глава няма. Моите отдолу са тооолкова дръпнати, разказвала съм ви, че ми викаха полиция по едно време през ден "щото сме говорили високо". Тия хора един път не съм ги видяла усмихнати, един купон не са направили, а имат дъщери маалко по-големи от мен - за 13 години един РД не са празнували. Те затова ме мразят де - аз съм купонджия и вечно усмихната и им бъркам в здравето.
Та голямата същеря беше казала злобничко на мъжа ми след едно събиране в нас "Това ви беше последната селска вечеринка", при положение, че не вдигахме шум. Тогава бях 5ти месец и леко ми личеше, та изказването е било в стила "Като не сте се пазили - спират ви купоните заради бебето" Laughing Без да знаят,че е желано и т.н. Сега гледам голямата им дъщеря с корем по-голям от моя...като ме видя позеленя Sick
Та освен да им тегля една м*йна на ум и на глас като правят злобен коментар и да им се изхиля, друго не правя - иначе си тровя моите нерви.
Така че тегли и ти на ум и глас по една на тая съседка, иначе ТИ се тровиш.

Аз да се похваля - имаме си перденца за бебо Simple Smile А вчера ми донесоха и плетена пеленка, елечета и терлички:
http://jasmin4eto.snimka.bg/friends/za-zachatie.420134.18012330

Пеленката е суууупер мекичка - по мека от всички купени одеалца, а перденцето много ме радва Simple Smile

# 91
Ох най сетне да се включа и аз ooooh!

То вече 7 страница за едно денонощие направо сте страшни...

Славче страхотно оформление мила!!1Херцог а твоето заглавие е много подходящо Peace

Днес цял ден нямахме ток от 9 сутринта , а и Дани е болен и е вкъщи сега ще го водя на лекар че неговата е след 2  часа.

Снощи дигна температура , аднеска е един вял Sad.

Дано се оправи за Великден че...................

ХУБАВИ ПОКУПКИ СТЕ НАПРАВИЛИ...

Мимак стаята  е страхотна и благородно ти завиждам  BlushПри нас си е доста тесничко и незнам кога ли ще се видя със отделна детска стая Cry

Браво за добрите резултати от прегледите....

приятна среща на софиянки утре...

А за варненки ,аз няма да мога да дойда заради болният Дани.Ще кажете за какво са говорили че сигурно ще е интересно.

Аз отивам при педиатърката.....

# 92
Здравейте на всички Simple Smile

Аз днес имам толкова много работа, така като се насъберат празници и се струпва много накуп  ooooh!

И аз да ви се оплача от съседи, вчера се прибираме с мъжо към 10 вечерта и от гаража в асансьора се каваме и ни лъхва жестока смрад на пържена риба(аз попринцип мразя риба, а сега тая миризма направо ме уби). Докато си стигнем вкъщи на мене вече ми се беше приповръщало, вкъщи отварям вратата и същата смрад. разтворих да проветрявам - никакъв ефект. До 12 часа сме се мъчили да се отървем от смрадта. А всъщност тия миризми идват от бабата на първия етаж, която вместо да си отваря прозорците да проветрява си отваря входната врата и тия миризми плъзват по целия вход нагоре. Не бях връщала поръчки от края на 3-ти месец, снощи направо се счупих от драйфане и съм решила само да я видя и такъв скандал ще вдигна лелееее #Crazy

# 93
Мацки, привет! Simple Smile

Ние сме си вече в Швейцария, благополучно си дойдохме, слава Богу! С подробности по пътуването няма да ви занимавам, но си беше истинско предизвикателство за бременна с малко дете. Успях да си уредя по-ранна дата за полета и съм много щастлива, че се прибрахме по-рано тук. Видях, че алекс88 ви е информирала.  Hug Откакто сме се прибрали, нямам никакво време да седна на компютъра. Отделно с напредването на бременността ми става все по-трудно и тежко. Слънчева, точно като теб се чувствам и аз - ужасно ми тежи корема...  ooooh!

За капак, като се прибрахме, няколко дни бях доста зле... нямах апетит, получих доста силни контракции... имах чувството, че ще раждам вече. И се оказа, че не съм се подвела. Вчера успях да отида на доктор и се оказа, че нещата са на ръба - мека и скъсена шийка, контракции... Сега единствената ми цел е да не се претоварвам и да изтикам поне още 2-3 седмици.  Praynig Ако може и 4, че много искам бебето да се роди през май.  Blush

Много интересни теми съм пропуснала, но е вече късно да ги коментирам пак...

Нашето шезлонгче е същото, като на Уини, но с играчки. Това ми беше най-полезната вещ за бебето. Wink

# 94
Аз взех та си приготвих багажа за бебето и за мене в болницата ! Може да е раничко още ,но от къде да знае човек! Rolling Eyes Братовчедка ми в Кипър каза ,че там ги карали още в 7 месец да си приготвят багажа да им е готов! Та така, взех превръзки някакви за родилки , само един вид имаше ,ама нещо ми се виждат скапани, дълги и дебели Thinking! 10 струват 1.50 , някакви Карина се казват! Чудя се дали ще ми свършат работа? Дали има по -подходящи?

# 95
Мимак-  smihesorry супер коремче,а и ти сияеш  Sunglasses

Аз продължавам  wash  1ironing ,после малко newsm79 и  sport027  и ще съм труп ,но и без това времето наван е ужасно тук

Бюти-пази се!

# 96
  • София
Славчеееееееееее, супер си за пореден път!!!   Hug  и само така, не се давай на смотани съседи...

Севде, и дрешките и стаята са прекрасни. Скоро, живот и здраве, да влизат в упортеба Simple Smile) дано да успеете да облечете поне по веднъж всичко  Laughing

Уини, шезлонгчето е чудно! със здраве да си го ползвате!

Мимак, стаята е много хубава. Двуетажното легло си ми е слабост и това си е  Grinning

Бюти, добре сте се прибрали! Стискам палци бебче да стои мирно и да удържите фронта до май  Praynig Praynig Praynig (аз пък не знам защо, ама някак си си мисля, че мойто ще дойде в края на април.. Дано само да се обърне малката щурачка  Laughing )

Малини, ще идваш ли утре?

Вени, утре съм на линия!

За четвъртък също май ще мога, сутринта съм последно на ЖК в поликлиниката, а следобяд на запис на тонове при другия доктор (дето ще ме изражда, живот и здраве)

Вчера много се бях стреснала, сама в нас, като ме стегна коремът, направо се психирах и аз... И разбрах вече, че това са подготвителните контракции. Бебка хем риташе, че се и разхълца милата, хем си усещах корема като гюлле... Вече не искам да оставам без някой у нас...

И освен това, като се събудих в 4 и малко, и 2 часа се кокоря, няма заспиване.. И за какво си мисля - за работа (че все още правя това онова от нас...) Rolling Eyes 

А пък да ви кажа и още нещо - някой в нас яде бебешки чорапчета  Laughing или е пералнята, или коша за дрехи. От 3 чифта, ми липсва 1 1/2  Laughing Laughing Laughing

Ох, стана супер дълго. Прощавайте!

Хайде, до утре в мол-а, мамчета! Хубав следобяд  Hug

# 97
  • София
оле, сега като си гледам поста - 4 пъти съм написала "нас"...  Crazy

# 98
Момичета, избрахте ли си вече педиатър/ общопрактикуващ лекар за бебчетата?
Аз съм се спряла на една лекарка и съм решила като вляза в деветия месец живот и здраве да отида да се видя с нея, за да поговорим.
Само че не знам какво да я питам.
Колябая се между няколко докторки, но ще отида първо при тази, защото  ми се иска ми се да ми е по-наблизичко до нас, за да не се налага много пътуване постоянно с бебчето из София.
Ако може и да не е много натоварена с баби, лелки и др. , за да не се чака пред кабинета и наравно със всички.

# 99
Привет отново!
Аз днес доизчистих прозорците и се хванахме с майка да преподреждаме един голям гардероб.Малееее няма да ви казвам що неща изхвърлихме  ooooh! , а има още за преглеждане.Просто не е за вярване колко неща се държат за няма и нищо , и все си мислим , че някой ден ще се ползват, ама не...на боклука  Whistling
Незнам при вас как е , но аз започнах много бързо да се уморявам и да се задъхвам.И сякаш постоянно ми се спи newsm46
Мирчо дано Дани се оправи бързо и да си посрещнете празника здравички.
Приятна вечер на всички момичета   Hug Hug Hug

# 100
Здравейте и от мен.Благодаря на всички,че ме мислите! Hug
Славче,благодаря за прекрасната темичка.
Мирчо бързо да се оправя малкия сладур. Peace
Бюти браво за благополучното пристигане.
С мен всичко е наред за сега.Говорих  с лекаря ми по телефона и ме успокои,че няма място за паника.В четвъртък съм на преглед и тогаво повече подробности.
Мислех си до 1 април да не пиша какво е станало и тогава да ви направя първоаприлска шега,че съм родила Joy,но в последстие се отказах видями се твърде жестока шега.

# 101
Seika все пак четвъртък си на преглед-тогава е първи април, ама щом още нищо не се знае и само в разговор доктора те е успокоил... незнам - може и хрумването ти да се осъществи  Simple Smile

# 102
  • Перник
Ох, аз да се оплача толкова ми е тежко вече и да ви кажа честно искам по бързо да свърши тази бременност. Станала съм толкова нервна и почти всичко ме дразни дори и моя  Laughing не пропускам ден в който да не се заяда за нещо. Просто съм станала ужасна  Sad

# 103
Simple Smile толкова съм щастлива дойдоха ми нещата от мадъркейр, момичета утре ще мина само да ви ги оставя
до утре

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 20:27 от lux

# 104
Здравейте и от мен, днес ми беше последният работен ден  Laughing , вече ще си почивам повечко, поне така си мисля де. Е регистрирах се в новата темичка, сега ще се опитам да чета, ако не утре това ще ми е работа, че вие сте много бързи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт