Минди,кръщенето е почти подготвено.Поръчала съм агнето,бабите ще се заемат със салатите и сладките,както и питите.Разпределила съм кой какви подаръци ще купува,като съм забранила да правим златарски магазин.Искам само едни обеци златни и кръстче със синджирче(вероятно от кръстниците).
Сега шия една рокля на Емануела,дано да стане както я искам.
Аз също съм си избрала тоалет.Само се моля да не вали и да е топличко,че партито ще е градинско.
За образованието-the1,,магистратурата наистина е важна,но ако ти кажа как карах моята..мани,мани.Още ме е яд че записах магистър.Специалността ми е като бакалавъра-строително предприемачество(ВИНС).
Не мога да кажа че имам самочувствието на магистър предприемач,защото нищичко не разбирам! А иначе под 5 нямам на изпити.
Според мен е едно да имаш еди каква си диплома или степен,а съвсем друго са реалните знания и умения,които може да са придобити с опит и работа,а не с вземане на изпити

Полито,няма страшно,сам ще се научи да пада.
Албена,защо да се оплачеш? Не искате да е сега кръщенето ли?

и честито кръщене на Адка

преди това съм завършила езиково училище, където учителите бяха доста стриктни, нивото си беше над средното, абе за българско училище си беше ок! сега като гледам как е чак ме хваща страх какво ли ще стане докато ни пораснат децата и се замислим и ние за тяхното учене
/ как да останат тук?!