СЕДМОкласник за изпит се стяга, хайде време не остана - 4

• 42 133
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • Абсурдистан
already stubborn, ако никой не ги предложи по-чистички, моля те качи ги, нищо че са надраскани Praynig  Praynig
Да предложа на вашето внимание едно инфо  Wink
http://www.riodobrich.ucoz.org/publ/vnshno_ocenjavane_v_iv_v_vi_ … _2010_g/1-1-0-211, вижте моля Организационни въпроси
Мен ме шокора това:
Проверката на писмените работи:
•   от училищни комисии, при условие, че писмените работи на съответната паралелка не проверява преподаващият начален учител на класа или учителят, който преподава съответния учебен предмет на класаи това:
Гарантиране на обективност на резултатите:
•   по време на изпитването в часа може да присъства като наблюдател член на доброволния екип (определен от началника на РИО)

Та, нали проверяващите щяха да са независими (от други училища, най-малкото) и какви са тези доброволни екипи  newsm78 newsm78 newsm78

Чудесно просто.
Миналата година в нашето училище беше така. В резултат г-жата ни по БЕЛ беше казала на колежката си услужливо - кой как да бъде прецакан. Даже после на виок глас коментираше кой как се бил представил с преразказа, тя не би трябвало да знае това.

# 556
Скъпа Already  Hug, обичам да чета написаното от теб.  Mr. Green Аз за миг, даже по-малко, Thinking се замислих дали госпожата не е права.  Twisted Evil Все пак, плувците преди състезание не спират да плуват, а напротив - тренират повече.  Joy

# 557
# 558
  • в света на илюзиите
Благодарим ти paleto   bouquet  bouquet

# 559
  • Пловдив
И от мен благодарности  Hug

# 560
защо ли не ме учудват изобщо ,и бившата ни класна изказа предположение ,че те ще си проверяват работите на децата!!!

# 561
Да дам отчет : пробния по БЕЛ 90 точки, като липсващите 10т. са от първия модул
и доколкото разбрах били от лесните въпроси, ама ние нали сме все разсеяни  #Cussing out

Относно квесторите на изпитите директорката каза че ще бъдат учители от други училища,
а проверяващите били определени със заповед на РИО и те ще са завсички деца

# 562
Знаете ли дали тази неделя 2.Май ще има  в някоя школа в София пробен изпит по Математика.  Rolling Eyes Дъщерята вече ме мрази, но на всеки пробен изпит излизат нови детайли на които трябва да обърнем внимание.

# 563
  • София
За изпит по математика - не знам, иначе точно тази неделя има поне на две места пробни по БЕЛ - в СМГ и Регалия. Peace
Редактирам се. Изпит на тази дата има и по математика, в ПЧМГ. Peace

Последна редакция: пн, 26 апр 2010, 16:30 от already stubborn

# 564
събота 01,05-пробен по БЕЛ на Веди

# 565
Благодаря, това частната мат. гимназия на Редута нали.

# 566
  • София
Благодаря, това частната мат. гимназия на Редута нали.
точно тя Simple Smile

# 567
  • Варна
paleto, благодарности за задачите от пробния изпит
А пък ако някой каже и отговорите , цена няма да има   Heart Eyes ( че нещо не ми се решават задачи днеска  Mr. Green)

# 568
  • burgas
Прави ми впечатление ,че частната учителка по математика на дъщеря ми ,и дава за дом. работа предимно тестове на ВЕДИ, а пък на мен ми се струват доста лесни newsm78Така ли е наистина или вече имам параноя #Crazy

# 569
Прави ми впечатление ,че частната учителка по математика на дъщеря ми ,и дава за дом. работа предимно тестове на ВЕДИ, а пък на мен ми се струват доста лесни newsm78Така ли е наистина или вече имам параноя #Crazy

общо взето са доста по-лесни от тези на Коала прес, близки са по трудност до тези от Стандарт

Общи условия

Активация на акаунт