СЕДМОкласник за изпит се стяга, хайде време не остана - 4

• 42 089
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
  • Абсурдистан
Емили, това са заявленията за полаганена изпит по способности.

# 721
Моят момък се върна от пробния по Бел в Регалия. Лесничък бил тестът, преразказът по-гаден- ще видим колко е изкарал накрая Mr. Green
Пускам теста:
http://img189.imageshack.us/img189/3755/img029uo.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/3517/img030p.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/4392/img032v.jpg

# 722
  • София
За жалост, в СМГ не са им дали листата с условията на 25-те задачи по БЕЛ. Sad
paleto, мерси за теста!  bouquetВ най-долната му част  видях инфо за предстоящ изпит по математика в Регалия.Как става записването, с обаждане на посочения телефон ли?И кога?
За справка - изпит по математика в СМГ има на 16 май. Peace
Ако преди два месеца съботите и неделите им бяха заети с участия в олимпиади, то предстоящите два-три уикенда ще уплътняват май с пробни. Mr. Green Последний напън вече е настал..35:Ама нека не истерясваме преждевременно!Има  цели 25 дни до първия изпит!

# 723
already stubborn , аз записах моя на пробен в Регалия по математика. На 09.05. е, неделя. Става само с обаждане по телефона. Peace Мерси за инфото за пробния в СМГ, и там ще го запиша Mr. Green Наистина им уплътнихме неделите на децата. Heart Eyes

# 724
  • София
Фран и Lady, мерси за съдействието.Друго си е човек да има добри съветници. Hug
paleto, утре и аз ще се обадя в Регалия за записване. PeaceБлагодаря ти.  bouquet

# 725
  • Пловдив
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания  Hug

Моят син за сега е много спокоен, но и поуморен.Аз също съм спокойна, учудващо като знам как бързо паля и изпадам в еуфория  hahaha Дано е така до изпитите.

Палето  Peace благодаря за качения тест. Сега моят кара колело, но като се върне ще го изненадам  Mr. Green

Лейди списъка е много полезен  Hug
Моят син не взема никаква храна и вода на пробните изпити и предполагам, че и на матурата ще откаже, но това с трите еднакви химикала не ми е идвало на ум  Heart Eyes

# 726
Lady-B , права си и то много, ама аз нали не бях така и му се чудя
От няколко дни си мисля дали да си взема отпуска по време на матурите или да си се шашкам аз на работа  newsm78
Хем искам да съм до него тия дни, хем като се познавам и знам, че и аз като теб няма да спя, се притеснявам да не му предам нещо от състоянието си  newsm78

Моят син преди малко се завърна от Шумен. Хвърли куфара, взе топката и излезе, че в 4 имали уговорка да играят

В общи линии е разочарован и "яко ни прецакаха" му бяха думите. Снощи са ходили с Госпожата при проверяващите да се разправят за задача, тъй като на доказана такава, не им признават точки, същата трябвало с окръжност да се докаже  Shocked а те били я доказали, но със знания за по-долни класове  newsm78  За някакъв осмоъгълник става въпрос, но не са им дали задачите. Като ги публикуват ще разбера...Та в крайна сметка, не са им дали точките.
Така отборът им е на четвърто място, след три отбора на СМГ, заели първите три места.
Иначе едната му съотборничка е на първо място в индивидуалното класиране сред седмокласниците. Моят син на девето място в индивидуалното.
Аз съм доволна, а той е по-щастлив, че утре са освободени от училище Mr. Green

# 727
  • Пловдив
Ками - честито за постижението на момчето ти   bouquet Явно му е в кръвта математиката   Wink
Не се притеснявай - ще се справи на матурите, щом на толкова тежко състезание е 9-ти нямаш повод за паника  Hug

# 728
Мерси Джони  Hug

Аз наистина за математиката не се шашкам толкова, вярвам, че ще има прилична оценка. Но за БЕЛ .... става сложно Wink Там сме зле. Повече от 4.60 на пробните тук при нас не е изкарвал, все 3 и нещо или 4 и малко. А не съм и сигурна дали и за срока ще има повече от 5. Първия срок завърши с 4 по БЕЛ....Та смятайки бала с такива цифри, не съм сигурна дали БЕЛ няма да му изиграе лоша шега. А иска пак да го приемат в ПМГто, той иска да си продължи там. Дори за втори желания не сме говорили още ...

п.с. след малко ще пусна новата тема ...

Последна редакция: нд, 02 май 2010, 16:38 от Ками*

# 729
  • София
Кофти е това с  годишната оценка по БЕЛ ConfusedНо пък същевременно знаеш, че поне по един от предметите представянето на сина ти ще е със сигурност  на ниво.Докато при нас гаранция-Франция и по двата... Mr. Green

# 730
  • София
Ками, браво на детето! Това е голям успех!
При момчетата балът пада повече. Сигурно оценката му по матем. ще е близо до 6. А за ПМГ, не се ли утроява оценката по математика? newsm78

# 731
  • Русе
Чакайте малко, чета списъка за изпитите и недоумявам. Как така не се взема нищо от изпитите? Ами верните отговори? Децата няма да ги помнят наизуст със сигурност!

# 732
За ПМГ  се утроява оценката по математика  Peace

# 733
И аз се записвам..

Имам седмокласничка и доста сме депресирани,заради тези изпити..Решаваме задачи,ходим на пробни..Този месец я записах и на уроци по математика..

# 734
  • Sofia
Момичета, справочникът дали е излязъл вече?
(Питам за приятелка)

Общи условия

Активация на акаунт