за сурогатните майки

• 137 911
  • 3 017
  •   1
Отговори
# 2 565
именно, защото не е сайта, и тук хората нямат нищо общо и не ги касае, затова отново те моля, най-любезно, да спреш да намесваш сдружението, а дали ме уважаваш или не, също не е предмет на дискусията. повярвай ми, не искам и никога не съм имала желание да говоря с теб, напротив, но по-горното ти изказване е абсолютно тенденциозно и не е редно да си замълча.

# 2 566
  • в сърцето на един мъж...
Брей, първо мнение във форума и точно в тема за сурогация...

doba_28, аз не се смятам за убиец на неродени деца, защото знам какво е да копнееш да имаш дете, да чакаш всеки цикъл, да умираш всеки път с него, с всеки отрицателен тест, да се раждаш с всяка една манипулация и да умираш при всеки нов неуспех. Аз знам какво означава надеждата да имаш свое дете и колко боли, когато те заклеймят като "ялова", "курва", "мръсница", "хойкаща", "ненаживяла се", жена, която не иска дете. Само аз знам колко пъти съм осъмвала не затваряйки очи от мъка и болка от лошо отношение и на странични хора и на лекари, които уж са призвани да дадат надежда... Само аз знам колко пъти възглавницата ми е била мокра от сълзи и буца в душата ми от несподелената мъка... Така че не ми размахвай пръст и не ми говори какъв убиец на неродени деца съм...
Аз никъде не съм казала да осинови някой дете. И не смятам, че осиновяването е това, което ще помогне да се реши проблема. Всеки сам за себе си решава до къде и с цената на какво е готов да има дете.
Страната ни ще има повече деца, ако наистина се работи за това, но не и ако разчита на сурогацията.
Няколко пъти се спомена колко са страните, които са въвели сурогацията - не смятам, че въз основа на 5, трябва да се промени всичко в още 505.
В Библията се говори още и за това, че Сара е безплодна...
П.С. Църквата е последната инстанция, която би одобрила сурогацията Peace

# 2 567

P.S.Започвам да разбирам поддръжниците. Те изхождат от факта, че детето никога няма да разбере как се е появило на този свят.
Напротив, нищо лошо няма, ако детето разбере колко силно е желано.
Честно казано изобщо не ме интересува каква е причината за моето зачатие- дали любовта на родителите ми, случайна грешка, инцидент, договор за каквото и да е между когото и да е. Важното е, че имам шанс да съм жива и съм благодарна за това.

# 2 568
именно, защото не е сайта, и тук хората нямат нищо общо и не ги касае, затова отново те моля, най-любезно, да спреш да намесваш сдружението, а дали ме уважаваш или не, също не е предмет на дискусията. повярвай ми, не искам и никога не съм имала желание да говоря с теб, напротив, но по-горното ти изказване е абсолютно тенденциозно и не е редно да си замълча.

Ами разберете се с Джам тогава - тя твърди, че вие, в частност тя, защитава сурогацията, защото аудиторията така желае. Къде е истината? Съжалявам, нямам нерви да преровя последните 100 страници, за да ти дам точен цитат на твърдението й.

# 2 569
Нино Тино, на теб какъв ти е проблема с мен? И кое точно не ми прави чест? Че задавам въпроси, на които няма отговори или че не желаят да отговорят?

Защо толкова ви харесва да се правите на ударени и да задавате въпроси, на които знаете отговора?
Абсолютно неетично поведение демонстрираш.

# 2 570
Нино Тино, на теб какъв ти е проблема с мен? И кое точно не ми прави чест? Че задавам въпроси, на които няма отговори или че не желаят да отговорят?

Защо толкова ви харесва да се правите на ударени и да задавате въпроси на които знаете отговора?
Абсолютно неетично поведение демонстрираш.

Кое е неетично и към кого? Не вярвам да получа отговор...
Не се правя на ударена - задавам въпроси и очаквах да получа адекватен отговор, вместо това излезе, че съм интригантка.

# 2 571
честно, не виждам нищо общо с това което съм писала и твоя отговор. няма смисъл да си губя времето с теб, ти си загубена "кауза".

# 2 572

Данни за сурогатното майчинство могат да се намерят и в Библията. Но Църквата много отдавна не се съобразява сама с модели от Светото писание, та не виждам защо я намесвате.
Но в интерес на истината написах коментар по Вашия постинг.  Peace

# 2 573
  • Вън от пространство и време

Данни за сурогатното майчинство могат да се намерят и в Библията. Но Църквата много отдавна не се съобразява сама с модели от Светото писание, та не виждам защо я намесвате.

Бихте ли цитирали мястото в Библията където се говори за сурогатно майчинство, моля!

# 2 574
“И рече Сара на Аврама: ето Господ заключи утробата ми, за да не раждам; затова влез при слугинята ми; може би, ще имам деца от нея. Аврам послуша думите Сарини.”

Geia, приключихме.  Peace

# 2 575
честно, не виждам нищо общо с това което съм писала и твоя отговор. няма смисъл да си губя времето с теб, ти си загубена "кауза".

Естествено, че съм загубена кауза, защото не съм съгласна с вас и съм си позволила да имам собствено мнение. Това отдавна го знам.

Но в интерес на истината написах коментар по Вашия постинг.  Peace

Църквата не съм я намесила аз, а човека с огромния пост, призоваваш да не бъдем убийци на деца.

Gankata, мерси, спести ми следващия въпрос Peace

# 2 576
  • София

P.S.Започвам да разбирам поддръжниците. Те изхождат от факта, че детето никога няма да разбере как се е появило на този свят.
Напротив, нищо лошо няма, ако детето разбере колко силно е желано.
Честно казано изобщо не ме интересува каква е причината за моето зачатие- дали любовта на родителите ми, случайна грешка, инцидент, договор за каквото и да е между когото и да е. Важното е, че имам шанс да съм жива и съм благодарна за това.

Това може да го каже само човек, който хабер си няма от нещата. Няма как да му кажеш на детето, че много го обичаш и да съвместиш с това, че си платил друга да го износи и изостави за да го имаш ти.
Но на мен ми е трудно да го обясня.  Трябва  друга сетивност за да бъде разбрано.

# 2 577
Сори, Дами  Hug, вие с тази тема за Гинес ли сте тръгнали, то го сучите, то го мажете, всеки си говори едва ли не сам със себе си/или в най-добрият случай с още един/, ми то няма свършване ....., сега и Църквата вече е в Темата  ooooh!

# 2 578
Ама ти вярно ли си мислиш, че мнението ти има значение за някой от "нас" Laughing
моля те, не ми отговаряй, въпроса е риторичен Wink
боже, боже, колко мъка има по този свят.....

# 2 579
  • Вън от пространство и време
“И рече Сара на Аврама: ето Господ заключи утробата ми, за да не раждам; затова влез при слугинята ми; може би, ще имам деца от нея. Аврам послуша думите Сарини.”

Geia, приключихме.  Peace

И какво общо има това със сурогатното майчинство? Защо трябва нов закон за да може една жена да прати мъжа си да направи дете на друга жена?

Общи условия

Активация на акаунт