2880 лв. накуп за майки студентки - 3

• 52 294
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
В уверението доколкото си спомням (скоро не съм вадила) пише, че лицето Х е записано примерно в първи курс, зимен семестър за учебната 2010/2011 г. Т.е. до края на зимния семестър си редовен студент и няма как да ти прекъснат правата. Виж вече не е гаранция, че ще запишеш следващ семестър. така, че тия от социалните да не си правят гаври. Как си представят, че ще си извадиш уверение примерно от София и ще успееш същия ден да подадеш документи във Варна да речем  newsm78

# 481
  • Видин
Когато подавах документите изобщо не ми бяха еднакви датите. Леля ми взе уверението от Блг, докато ми го прати и аз докато ида в Социалните мина поне седмица. Никакви грижи не са ми създавали. Не съм звъняла и да питам дали съм одобрена. Тогава каза - след 20 число др. месец ще ги преведем. Така и стана  Peace

# 482
Когато подавах документите изобщо не ми бяха еднакви датите. Леля ми взе уверението от Блг, докато ми го прати и аз докато ида в Социалните мина поне седмица. Никакви грижи не са ми създавали. Не съм звъняла и да питам дали съм одобрена. Тогава каза - след 20 число др. месец ще ги преведем. Така и стана  Peace

Това за Варна ли става въпрос? И ако да, в кой район живееш?

# 483
  • Видин
Местожителство:
Видин

# 484
И аз за това се чудя, как така във всички други градове става, само във Варна тълкуват закона по друг начин  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

Не е ли еднакъв закона навсякъде???

Някоя мама от Варна няма ли във форума, да каже при нея как са били нещата и какво са й изисквали от Социално подпомагане?

# 485
  • Mediterraneo
Чиста проба гавра са си направили. Никъде и за никоя социална помощ не се изисква документите да са с еднаква дата. За тази помощ само уверение се иска, ами я си представете документите за детските- служебни бележки за дохода, бележки от лекар, от училище...

# 486
  • Стара Загора
Значи, когато ви издават уверение от университета в него пише, че сте записана като
студент - редовно обучение в еди кой си семестър ( зимен или летен ) ,
в кой курс,
в еди коя си специалност,
за еди каква си образователна степен,
вашите лични данни, адрес, фак. номер, учебна група и т.н.
Но самото уверение си има номер и дата на издаване на уверението, които трябва да съвпадат с месеца на подаване на документите, т.е ако си вземете уверение на 5 декември, трябва да си подадете документите през месец декември.

# 487
Ами точно така си мислех и аз, прочетох и доста неща по темата и бях убедена, че няма да има проблем при подаването на документите ми, НО... нещата във Варна се оказват доста по различни. Искат си хората едни и същи дати и на двата документа и това е положението !!! И да не ви говоря пък за нечовешкото отношение на служителката  там, просто нямам думи, даже се чудя на кой мога да звънна, някой по-висшестоящ да ми отговори на въпросите???? Дали в главната дирекция на Сооциално подпомагане ще могат да ми дадат разяснения по въпроса? Има ли смисъл да си вдигам нервите наново?????  #Cussing out

# 488
  • Видин
Ами ако нямаш нужда от тия 3 бона не си вдигай нервите отново  Mr. Green
Аз бих искала да говоря с директора например  Thinking

# 489
Абе,изобщо няма такова нещо!
В уверението никъде не се вписва дата на издаване,а само месеца Peace

# 490
  • Видин
На нашите има и дата  Peace

# 491
и нашите са с дата...за съжаление  Sad