Отговори
# 15

Сладуранке, кога се роди, кога пюрета прояде малей как минава времето...

И аз не усетих кога мина времето, ето днес Ники става на 6 месеца. Почерпете се за здравето на моето момче

# 16
  • Варна
честита месечинка на усмихнатия Ники! честит рожден ден и на Амалия! Да са здрави и весели децата!

честито и на всички майсторици спретнали хубави деца, яйца и козунаци. аз мога само да се похваля, че си имам пълна къща за Великден - синът ми се върна за празниците и в къщи стана по-весело. освен това си направихме днес една страхотна разходка през една горичка, покрай една рекичка в близост до Варна - толкова е хубаво да гледаш как всичко цъфти, бърза да зеленее, да расте, да се множи! Тази година Великден се падна по много хубаво време - пролетта още ни е нова-новеничка и си плаче точно за такъв голям празник, посветен на пробуждането и съживяването й.

моите яйца не станаха нещо особено, но пък съм доволна, че се научих да сгъвам салфетки под формата на цвете. Страхотно настроение създават, особено, като сложа вътре по едно яйце.

# 17
Честита месечинка на Ники! Да расте много здрав.
Весело посрещане на Великден ви желая.
При нас пак не вървят нещата. Мъжа ми се разболя днес, вирус, и отпада утрешното пътуване, а от кога го чакам, щяхме да се разсеем малко. И Дара не яде, всеки ден е по-зле откъм ядене, по 12-24ч нищо не яде, лудвам вече, не знам какво да направя  Cry

# 18
  • Бургас
Честита месечинка на Ники ! Да е здрав и да ви радава много!

Марморанка , ходихте ли на гастроентеролог? Закарай я и да й видят сърчицето за всеки случай, защото понякога и поради това отказват да ядат.
Дано да е само каприз, искрено се надявам  Praynig Hug

Весело изкарване на празниците , мили момичета. Дано има повече светлина в нашите души.

# 19
На гастроентеролог ходихме, една варненка, но дотук никакъв ефект не съм видяла  Cry
Сега пък сърчицето  ooooh! ще луднааааааа Тук в Бургас за сърце не знам никакъв детски лекар, а и доверие нямам  Cry
Светле, къде си, включи се да ме поуспокоиш малко че е само злоядство  Praynig

# 20
  • Варна
Мърморанче, ако сърчицето е увеличено поради някаква причина може да притиска хранопровода и да прави храненето неприятно за детето. Но предполагам, че при цялото ви ходене по лекари все са я слушали? Иначе - в София във Втора градска болница препоръчвам д-р Велковски, изключителен лекар и човек.
Пиши на лични на Мама Иги, нейният малък син е имал сърдечен проблем, за който са разбрали точно във връзка с трудното хранене, тя ще ти обясни по-точно.

Лека вечер момичета и утре щастлив Великден!  Hug

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 21:36 от Lilibon

# 21
Лилибонче, ами постоянно я слушат Дара, на всеки преглед като се замисля, все са я преслушвали. Ама тя невинаги така не яде. На периоди е, или и аз не знам вече. Като ни изписаха по Коледа от болницата, и после беше започнала по-добре да се храни, даже качи и на тегло. И сега от около 2 седмици пак е същия ад, като преди Коледата. Офффф, много ми е притеснено. Cry

# 22
  • Варна
Нали ядеше по-добре, когато баба й я храни? КАк хапва, когато наоколо има други деца? Повечето злояди дечица хапват, като имат компания от връстници. Как е с физическата активност? Ако е играла много и се е уморила, не огладнява ли?

# 23
Сега пък сърчицето  ooooh! ще луднааааааа Тук в Бургас за сърце не знам никакъв детски лекар, а и доверие нямам  Cry
д-р Ралева е много добър детски кардиолог. Беше препоръчана на моя близка точно от д-р Велковски, човека е казал, че и има голямо доверие, и ако тя прецени че има нужда тогава да водят детето при него. Ние водихме Шошко при нея, аз нали си бях внушила някакви глупости. Останах изключително доволна от прегледа.

# 24

Нека вашите домове да бъдат изпълнени с любов и щастие!

Ние сме на Сандански за празниците Grinning и си прекарваме страхотно.

Марморанче, Hug Hug Hug

Весел празник на всички Heart Eyes Hug

# 25

Марморанче, за  преглед на сърчицето ти препоръчвам З-та градска болница -София .Новото и име е НКБ.Там докторите са невероятни професионалисти .А за в Бургас когато аз родих и трябваше да се открие проблема го откри д-р Ралева.Когато отидохме в София докторите казаха че се е справила добре с диагнозата, но не беше открито всичко да ти кажа.Д-р Дашева ,д-р Маринов д-р Павлова и всички останали са много съвестни лекари и за тях мога да кажа само добри думи ,въпреки фаталния край. .

# 26

Много здраве и късмет за всички нас, семействата ни и децата ни.

# 27

весело посрещане на празника

Последна редакция: нд, 04 апр 2010, 10:11 от kroelahai

# 28
  • Бургас
Воистина воскресе!

Честит празник мили момичета!

Марморанка, прощавай ако съм те притеснила, но ти го казвам за добро. По повод 3-та градска всички доктори са добри , но аз лично имам доверие на доц. Мая Павлова. Лично нас Велковски ни обърка.
По повод гастроентеролога моя близка също закара във Варна бебето си, но никакъв резултат и най -накрая в Токуда разрешиха проблема.

# 29
Момичета честит празник и от мен.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт