Отговори
# 165
Марморанче,кураж и сили мила Hug,дано се разминете с болницата.
Пиши как сте,че ви мисля Heart Eyes

На всички,които имат нужда от стиснати палци и от мен ги имате.

Цитат
isepise , как се казва доктора

Доц.Каменов...............

Шерче, Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 166
Здравейте момичета!

Силни  Hug Hug Hug за Мърморана, Исе, Рени, Нани банани...и всички, които имат нужда от подкрепа, стиснати палци и положителна енергия. Съжалявам, че е толкова дълъг списъкът и подозирам, че НЕписането на още мами е свързано с кофти период в живота им /моето също/.

Фивче,   Cry просто незнам какво да ти кажа. Знам, че ще сбъднеш мечтата си, но какво има да изстрада човек, докато дойде време да се радва на щастието си...един Господ знае. Моля се с цялото си сърце да намериш сили в себе си и да дочакаш този ден.

Момичета, понеже коментирате ендокринолози да ви кажа, че докторите проф. Стоян Визев и доц. Красимир Визев /баща и син/ са много добри специалисти. Знам ги защото имат вила на село и много хора ги благославят. Много са внимателни и човечни.

# 167
 Stopи от мен! Снощи се върнах от София .Очарована съм от болница Токуда. Д-р Карагьозов се отнесе много добре. Дано всичко лошо е останало там .Юни месец отново съм на преглед (контролен).
И сега да Ви почерпя по случай рожденият ден на моя съпруг :

# 168
  • на дъното
Честит рожденик Рени!Нека от здраве да не се отърве и щастието да е с него цял живот. HugВесело изкарване на празника. Hug

# 169
Благодаря ти Силве! И аз това се моля, само здраве да има . Hug

# 170
  • София
Рени-да ти е жив и здрав съпруга!Дано наистина всичко лошо е зад гърба ти!

# 171
Рени, малко на патеричка, много здраве и късмет на половинката ти. И нека вече наистина всичко лошо да е зад гърба ви.

Лили, все по-рядко се включваш, и нищо не ни разказваш за Деница-хубавица.

Светле, а вие как сте?

Ей сега видях, че Ники и Ритка, са вече на финалната права. Късмет момичета  Hug Hug Hug

# 172
Рени дано всичко лошо вече да е зад гърбът ти
честит рожден ден на твоят мъж,да ти е жив и здрав .

# 173
  • Варна
Рени с малко закъснение да ти е жив и здрав мъжа! Стискам палци през юни на контролния преглед всичко да е наред.
В последно време нещо никак не ми върви, налегнали са ми едни проблеми и ми е едно криво такова.

# 174
Здравейте, мили мои  Hug
Знам че не сте ме забравили, макар че отдавна не съм се появявала тук. Почти никакво свободно време не ми остава напоследък. Започнах работа, вечер се прибирам към 8ч и Макс се залепя за мен  Heart Eyes Не ме оставя нищо да свърша в къщи, добре, че мъжът ми и каката помагат много.
Макс свикна с яслата и съм много доволна. Вече говори добре, от време на време долавям буквичка Р, не винаги, но се чува.  Simple Smile В къщи вече памперси не слагаме, само на яслата като спи му слагат, че им е по-лесно така.
Знае много песнички и си пеем често двамата. Любима ми е "Мила моя мамо", само дето Макс я пее - Мила моя Боби  Joy Joy Joy
Сега отивам да сложа малко снимчици да го видите моя пораснал юнак и да ви изчета, че да съм в час със събитията.
До скоро  Hug Hug Hug Hug и да си знаете - ОБИЧАМ ВИ!!!!

http://silnite.snimka.bg/baby/silnite-ni-bebeta-iii.383398.18477824
Ето малко снимки.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 16:03 от Bori-Ana

Общи условия

Активация на акаунт