Отговори
# 135
честита сбъдната мечта мила ксд ,нека расте здраво и щастливо синчето ти. Hug Hug Hug

# 136
 Исе, преди време ходих при същия лекар. Прегледът протече по същия начин. Само дето сумарно ми взе 40лв, но това беше преди 4-5 години. Беше направо криминален преглед.. Обадих му се по телефона. Каза ми да ида към 7,30 вечерта. Звъннах му от пред арката в МА, към мен се приближи брадат мъж с куфарче и каза- вървете на разстояние зад мен Mr. Green Общо взето го гонихме на 2-3 метра разстояние, после по едни стълби,той се постара да избяга близо етаж пред нас. И мойта щитовидна се оказа без проблеми. И на мен ми опипа де що има лимфни възли. Вече съм забравила, беше отдавна, помня, че останах с неприятно чувство.
 Всъщност ти защо точно обикаляш лекари в момента,какви оплаквания имаш?

# 137
Не бях влизала вчера ,но ето че  попаднах на страхотна новина !Честита сбъдната мечта на Креми !Много ,много радост до Ви носи синчето !
Силве, в понеделник съм на Софийска земя.. Отсега сън не ме лови. А ние снощи се върнахме в 21. 00 часа от Бургас и то с Мирко, но познай защо -да вземем колелото от ремонт и беше голям зор, та тръгнахме веднага след като баща му приключи работа.

# 138

Честита сбъдната мечта Креми!

Ники,абосолютно по-същият начин беше и сега,с тази разлика,че той вече е завеждащ отделение и въобще не се крие.
Цитат
Всъщност ти защо точно обикаляш лекари в момента,какви оплаквания имаш?

Нещо ме души в гърлото,все едно нещо ми е застанало.
Първо реших,че имам рак на гърлото Crazy,отидох на лекар-еми нямам.Имах леко подута сливица и пих 20 дни зиртек,да ама не ми мина.Сега само имам усещане,че не ми стига въздух и че ме души нещо.
Абе луда работа,аз от време на време откачам Crazy
Явно наистина много ми се насъбра,но си мисля,че не е от нерви при положение,че си пия редовно лекарствата.
Извинявам се,че ви занимавам Embarassed Embarassed Embarassed

# 139
  • на дъното
Скъпо дете, нека жизненият ти път бъде обсипан с усмивки и щастие!
Нека крепко здраве те съпровожда през всеки твой ден!
Нека късметът не те оставя!

Креми Hug Hugнямаш си на представа колко много се зарадвах на новината,бързо възстановяване и целувки от нас с Дени Hug
Рени ще стискам палци за прегледа всичко да е наред.Твой ред е сега  Wink
Честит Рожден Ден Шушу!Желая ти океан от любов и море от здраве Hug

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 10:28 от silviayo

# 140
Мило Кремче, ЧЕСТИТО ДА БЪДЕ ЗАВЪРНАЛОТО СЕ ЩАСТИЕ! Живо и здраво за радост на всички, които толкова много го искаха и чакаха да ти расте мъничето, да те радва както и батко Денис!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 141
  • Варна
Ksd q честито щастие. Да ти е живо и здраво момчето и много радост да ви носи!

# 142
  • София
Честит рожден ден, скъпа моя приятелко Шушулкова! Да си жива и здрава, много обичана, много усмихната и щастлива. Пожелавам ти Ванко и Криси да ти носят много радост, но и мнооооого белички да ти правят, че да побелееш по-рано от мен  Mr. Green

Честит син и на Ksd q! Много радост вкъщи!   bouquet

# 143
  • София
Честито щастие ,Креми - да ти е живо и здраво слънцето,само радост да ви носи! Heart Eyes

ЧРД ,Шушу - много здраве и щестие!  bouquet

Аз пък не съм с такива впечатления от този лекар,имах си часове,пак на същото място ходех ,никой не се е крил,не е мухтел пари.Ходих при него 2005г.,не знам кога се е променил,жалко.

# 144
-ЧРД Шушу! Желая ти здраве, щастие и много приятни емоции днес!

# 145
Ksd_g Честито!Радвам се че и ти успя! И ти сбъдна своята съкровенна мечта! И вярвам че още много от пишещите тук ще ги стигне това щастие! Момъкът да е жив и здрав! Гладък житейски път и прекрасно детство!

Честит рожден ден на Шушу!  bouquet

Исе, май всичко е на нервна почва, че малко ли ти се събра и на теб. Сега поне трябва да си спокойна, че ти е здрава щитовидната жлеза. То и аз трябва да посетя ендокринолог, но кога ще се наканя.... newsm78

Рени дано се върнеш с обнадеждаващи новини от Софето Praynig Peace

По-бързо да избиват зъбките на Шошко, да си хапва и мама Нефи да се успокои!

Марморанка, как сте с Дара, надявам се по-добре?

Днес правиха отново изследвания на мама и ренг. снимка и ако са добри евентуално утре ще я изпишат. Ще доизлекува пневмонията вкъщи и след месец операция.
Ей Цвете продължава да си мъкне сополките ooooh! обикновено много трудно й минава хремата.

# 146
Честито Креми   bouquet Желая ти малкия мъж да расте много здрав и щастлив  Hug
Честит рожден ден на Шушу   bouquet
Тале, ами не сме по-добре. Явно сме хванали някой вирус на тръгване от болницата, и двете с Дара сме болни. Като Дара от днес минава на АБ, писна ми вече от болести  Cry

# 147
Марморанка, да оздравявате и двечките бързо-бързо Naughty

Майка се обажда преди малко утре я изписват суперррррр!

# 148
Ksd_g. честито бебче Heart Eyes

# 149
Здравейте!!!
Знам че не съм писала отдавна но не бяхме в София а на  село при баба за да ми помага за беба. Много сме пораснали вече сме на  4 месеца и половина.Когато имам време ще пища повече.

http://lh6.ggpht.com/_1MdXt2_O9M4/Sa01kpniMZI/AAAAAAAABCU/kaveiu … q9es/s512/501.JPG
http://lh4.ggpht.com/_1MdXt2_O9M4/Sa01kyjjjTI/AAAAAAAABCc/NJ9NNu … pHdM/s512/502.JPG

Ksd_g Честито!

Общи условия

Активация на акаунт