Отговори
# 150
Милички, блъснаха ме днес с колата, ръката ми е счупена. Стискайте палци да не ме оперират. Дара е болна, с темп., АБ, не издържам вече, какво става в мойто семейство  Sad
Вече си мисля да нямаме някаква магия, или не знам вече  Cry

# 151
Марморанче Hugмного съжалявам,дано не се налага операция и по скоро да оздравявате с бебка Praynig

# 152
Ех Марморанче, край нямат твоите проблеми. Дано наистина се разминеш с операция, а Дара по-бързо да оздравява.
Silvia ,прекрасна е малката, истински бонбон.

# 153
Maрморанче не се тревожи няма да те оперират ,дано по скоро се оправите ти и Дара ,наистина ви дойде в повече ,аз бях миналата седмица със гнойна ангина ,така ме беше тръшнала няколко дни ,но вече мина .сега имам плексит и много ме боли ,ръка ,плешка и бодежи имам ,абе старост нерадост дет се вика .СИЛВИА ,малката е голям бонбон.ТАЛЕ радвам се за майчето ти . Hug

# 154
Благодаря ви, момичета, за хубавите пожелания послучай Шушулковден! Да ви се връщат двойно и тройно! Hug

Марморанка, много неприятно преживяване си имала, дано ръката ти да зарастне добре и да не се налага операция. Наистина е много тежко и човек се чувства изтощен и отчаян в такива ситуации. Пожелавам на теб и на Дара бързо оздравяване и дано след този мрачен ден да имаш много слънчеви и спокойни!

Тале, поне една тревога е отминала. И на твоето майче пожелавам бързо възстановяване и да преминават всички болежки и неприятности!

Исе, напрежението от всички преживявания сигурно дават отражение на общото ти състояние. Не си внушавай болести! Опитай се да намериш нещо, което да те откъсва за малко от ежедневието и да те успокоява.  Hug Hug Hug

ЧЕСТИТО БЕБЕ НА KSD_G! Да бъде здраво, спокойно и щастливо и да носи много радост на своите родители!  bouquet

Набързо да се отчета - мой Ванчо е станал хулиганчо. Скача, вика и разтребва всичко, много обича да яде и най - вече на мама (.)(.), които все още са със сладък млечен пълнеж. Но иначе е много миличък и много гальовен, флиртаджия голям. Каката ходи на училище, още месец остана до голямата ваканция. Аз си работя от вкъщи, не възнамерявам да се връщам на работа този сезон, а и нямаме особено големи шансове за ясла. Предпочитам да работя майка и  да се отдам на децата си - това ми носи наистина голямо удовлетворение.
Ами това е набързо от мен. Още веднъж благодарности от мен и  Heart Eyes Heart Eyes за вас!

# 155
ksd_g, честито синче! Да ви е живо и здраво и да расте умно и талантливо дете!

Марморанче, много ми стана мъчно за теб и Дара като прочетох поста ти! Какво става с вас!? Много неща ви минаха през главата! А за магията...знам ли...ако това ще те успокои върви на гледачка да видиш какво ще ти каже. От мен много  Hug Hug Hug Hug и дано скоро нещата да се оправят при вас  Praynig
Исе, много неприятно преживяване! Ама и тези доктори срам нямат  #2gunfire
Тале, радвам се, че майчето ти е по-добре!
Silvia_, страхотен бонбон! Изглежда по-голяма, добре я храниш явно  Simple Smile Heart Eyes

# 156
Марморанче,как да те утеша миличка.Изпращам ви цялата си положителна енергия и ви  Hugсилно
Дано се разминеш с операцията,а Дара бързо да се оправя Praynig Praynig Heart Eyes Heart Eyes

# 157
  • Варна
Шушу честит рожден ден на патерички. Много здраве и положителни емоции.
Марморанка дано не се налага операция. Много ви се насъбра в последно време, дано да отшуми.
Silvia пу-пу голяма сладурана, да ти е жива и здрава.
Тале радвам се, че майка ти я изписват, дано бързо се въстанови.

# 158
  • на дъното
Рени от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за понеделник Hug
Silvia_  love001много сте пораснали  Hug

# 159
Рени от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за понеделник Hug
Мерси Силве! Ще са ми нужни наистина  Praynig.

# 160
  • Бургас
Честито бебче на KSD_G! Да ви е жив и здрав и много щастие на цялото ви семейство!

Марморанче, просто нямам думи... Пожелавам ви от все сърце да започне един по - розов период за вашето семейство.

Рени не знам на какъв преглед си , но ти пожелавам новините да са добри за теб  fingerscrossed. Аз също в петък на 30.04. съм на преглед в София и меко казано си ми е притеснено.

isepise , как се казва доктора, че аз имам проблем с жлезата и да не попадна на същия екземпляр, че мисля да ходя в Сф на преглед

# 161
NANI-BANANI ,РЕНИ ,имате и моите стискани палци ,нека всичко да е окейи при двечките. fingerscrossed

# 162
Честито бебче на ksd_g! Да расте здрав и щастлив!
тале, бързо възстановяване на твоята мама  Hug
мърморанке, ужасен късмет....  Hug Дано това е последното изпитание от тоя труден период. Бързо оздравяване на малката и на теб.   Hug
ронко, успех  Hug А пък бебе Мария да ти е живо и здраво:D голямо сладурче  Heart Eyes
исе, кураж другарче  Hug Стреса не прощава....
фивче, много съжалявам за още една провалена надежда, за още една несбъдната твоя мечта... жесток е живота понякога.... съжалявам, просто не знам какво друго да ти кажа  Hug
И аз имам малко проблеми, но ... ще се оправим, не е нищо фатално ...
Поздрави и целувки за всички  Heart Eyes Hug

# 163
Рени, Нани банани, стискам палци всичко да е наред и при двете  Praynig
Милички, Дара ми е болна, днес ходихме пак на лекар, кашли много, казаха начален бронхит, и дано се разминем с болница  Praynig Че аз с тая гипсирана ръка не знам как ще се оправям  Cry

# 164
 Марморанче, стига вече с тая лоша серия при вас, искам повече да не пишеш такива постове Praynig Хайде вече да се оправяте с милото Даренце, измъчихте се Hug Hug Hug

Стискам палци на всички,които имат нужда!

На всички  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт