Отговори
# 690
Ако не се лъжа в 29-та поликлиника май имаше приемни дни д-р Константин Маленов - ако е така можеш да му се довериш струва ми се. Много добър специалист е и освен това после би могъл да те поеме и за раждане.
А ето ти и още една много полезна тема - май тук ще намериш каквото търсиш http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4362.0, но чети внимателно и си води бележки.

# 691
Натали, и според мен е по-добре да не стъпваш повече при този лекар. Както Лени ти е писала той ще те стресира на всеки преглед.
 Не мога да ти препоръчам никой, защото не съм от София. Само ще ти кажа че гинеколожката ми е на 45 километра и просто се зареждах с торбички за из път и потеглях. Естествено скъпия караше  Simple Smile .

Виви, теста за бременност е добре да се направи с първа сутрешна урина. Там концентрацията на хормона е най-висока.

# 692
Натали бягай бързо от тоя пишман доктор!Такива заслужават   #2gunfire bambam bambam bambamПо добре е да не избързваш прецени добре както те съветват момичетата прочети отзивите.Естественно е да няма 100 процента доволни но най добрите изпъкват.Лека и безпроблемна бременност.Виви какво става с теб направи ли теста?Желая ти да се похвалиш с EFP.Стискам палци.Аз днес така бях бясна на джипито.Вземаме с милото такси след като по телефона говорихме и каза че е на работа.Докуцуквам до кабитета и...ядец.Док още го нямааа.След около 35 минути ухилен пристига но ми заявява че има спешна работа с някакви документи за касата та да го почакам още 30 минути.Чаках от 8 до 10.45.Влизам а той си проси пари за болничния въпреки че вижда че е крака е изкълчен.Е платих му само таксата взех си болничния и бегом да се регистрирам при друг.Само че не може до декември и за мой ужас ще трябва до тогава да го търпя  #2gunfire #2gunfire #2gunfireУправия нащенска.Хубав ден момичета!

# 693
много благодаря за съветите! Колкото повече си мисля, толкова повече се ядосвам на този доктор.... сега се сетих, че дори не ми честити, като му казах, че съм бременна  Close

# 694
  • Варна
Добро утро момичета  newsm51

Да се отчета - сутринта в 7,00 бях в банята с теста. И.......... EFP  две чертички , ама втората бледа  newsm78
Та сега съм пак  в чуденка .... Трябваше да ми дойде предната сряда , а днес пак е сряда - не трябваше ли вече чертичката да е по наситена  newsm78 Смятам да си взема час за другата седмица и да отида на частно , за да си изесня положението ... За сега си оставам с  newsm17

Mishell66 - за съжаление повечето лични лекари са такива Rage Аз колко съм ги сменила , и само от една бях доволна, но тя прекъсна работата си като личен лекар ....

Хайде , желая на всички лек и усмихнат ден , въпреки жегите   bouquet

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 10:18 от mama vivi

# 695
mama vivi , Честито, мила!!!!   bouquet  bouquet  bouquet

лека бременност.....май ще раждаме горе-долу заедно  Hug

# 696
Mishell66 , при мен се случи нещо подобно преди години - с 39 гр. температура висях 3 ч. пред кабинета с една камара бабички. После лекарката ме прати до нас, за да си донеса картона...

След това я смених. Сега съм в клиника Борола - работят със Здр.каса. Засега съм доволна.

# 697
Вивииии  Hug Ми честито дето има една дума!!!   bouquet
Абе като ви казвам аз не бързайте с тестовете, ама не слушате  Mr. Green
Бременността статистически настъпва някъде по средата на цикъла, но това е само на статистика, иначе все пак е свързана пряко с овулацията, тоест ако ти си имала по-късна овулация бременността при теб е да речем със седмица по-късна от на друга жена със същия цикъл, но с по-ранна овулация. Оттам и твоята чертичка е по-бледа  Simple Smile
Не знам дали го обясних разбрано, но се усмихни сега и така 9 месеца  Peace Simple Smile Hug

# 698
  • Варна
Вивииии  Hug Ми честито дето има една дума!!!   bouquet но се усмихни сега и така 9 месеца  Peace Simple Smile Hug

Мерси мила , дано всичко бъде наред  newsm17  Още съм по скоро притеснена от колкото щастлива .....

Последна редакция: ср, 04 авг 2010, 10:36 от mama vivi

# 699
Виви, честито мила   bouquet ! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
И не допускай моята грешка. Заради една неуспешна бременност, аз не можах да се отпусна през цялата си бременност с Влади. И сега виждам колко много съм изпуснала.
Така че отпусни се и се радвай  Hug .

Мишел, не се ядосвай декември е близо  Hug .

# 700
  • Варна
И не допускай моята грешка. Заради една неуспешна бременност, аз не можах да се отпусна през цялата си бременност с Влади. И сега виждам колко много съм изпуснала.
Така че отпусни се и се радвай  Hug .

iri_is   благодаря , и много си права .... Аз със синът ми лежах по болниците за задържане още от втория месец - все искаше да си излиза /и накрая пак в осмия месец се роди /. И наистина не можах да изживея една хубава бременност - все тревоги , ревове - за това сега ми се иска да съм по спокойна и да се отдам изцяло само на хубави емоции  newsm17

# 701
Виви с най-големия ми син съм лежала 8 месеца ( от момента, в който разбрах, че съм бременна та до раждането, а и преди него имам 2 спонтанни аборта) с втория имах най-леката и прекрасна бременност, с най-малкия средна работа, но като цяло не мога да кажа, че ми е било тежко, просто имах доста контракции се не налагаше да ми вливат магнезий, но пак си ходих на работа до последния ден и не съм взела ден болничен като бременна  Mr. Green
Така че отпусни се и мисли позитивно, лошите неща рядко се повтарят за разлика от добрите  Hug

# 702
лошите неща рядко се повтарят за разлика от добрите  Hug

хубава философия  Heart Eyes, така трябва да се мисли!!!

# 703
Здравейте момичета.
 Честито на ВИВИ и НАТАЛИ!Лека и безпроблемна бременност ви желая и живи и здрави бебчета накрая!
 Момичета имам нужда от вашите стеснати палчета и много положителна енергия от вас.Излязоха ми резултатите от БХС и не са много добри.Налага се да направя амниоцинтеза.Много се притеснявам.Нека някой,който е правил да се включи.Утре влизам в болница,а в петък ще правя изследването.

# 704
Виви миличка честито! Hug Hug HugЖелая на теб и Натали най леката и безпроблемна бременност.Усмихвайте се още от сутринта мислете само добри неща и бъдете най-щастливите бъдещи майки.Много съм радостна за вас и ви го желая от сърце.Момичета стягайте се и скоро всяка да се отчете с  EFPЖелая ви ведър ден и благодаря за подкрепата.Вие сте невероятни!Целувки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт