Отговори
# 720
Кубче какво става с теб мила?Драсни няколко реда че ни държиш на нокти.Дано всичко е наред. Praynig Praynig PraynigИ ако елик може да драсне как е.Ако е в болница и имате информация моля Ви момичета пишете.Желая скорошно оздравяване и щастливо бременеене. Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet

# 721
  • София
ааа Купче ако е влезнала в четвъртък, петък манипулация- то най-рано вторник ще е на "свобода"

# 722
 Здравейте момичета.
Много ви благодаря за подкрепата-ВИВИ,ЛЕНИ,ХЪНИ-БЪНИ,МИШАНКА,МИЛА ОТ МАРС,IRI-IS,MISHELL 66,MAGNET FOR HAPPINESS!
 Вече съм в къщи.В петък направих амниоцинтезата.Мина успешно.Страхът и притеснениято ми бяха големи.Надявам се и после да няма усложнения.Сега пия Но-шпа и Биолектра(Магнезий).Резултата от БХС ми е 1:124.Очаквам предварителни резултати след 10 дни,а окончателните след 3 седмици.Както писах и по-горе амниоцинтезата я направих във ВМИ Пловдив,а взетия материал  изпратиха в София.Отново ви благодаря за стиснатите палци,за положителната енергия и мисли за мен.Много ме развълнувахте.Сега отново имам нужда от вас и вашата подкрепа докато излезнат резултатите.Моля се само всичко да е наред.
Желая ви един хубав и прохладен ден.

# 723
  • София
Хей Куп,добре завърнала се Hug гледай сега, времето минава бавно,особено в подобни моменти,но ти, не мисли лоши неща, радвай се на бебока в теб и знай,че всичко му е както трябва,а това е една по-качествена проверка просто. Hug

# 724
kup74, всичко ще е наред, ще видиш  Hug . И от тук нататък вече ще можеш пълноценно да се насладиш на бремеността си  Hug .

Стискам палци за EliK. Дано бързо и мине и да се прибере вкъщи  Praynig .

# 725
  • Варна
kup74    newsm51 newsm51 newsm51
Радвам се , че до тук нещата се развиват добре !!! Продължаваме да стискаме палци  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и съм сигурна , че всичко ще е както трябва !!! Знам , че ти е трудно  - но се опитвай да се успокояваш до колкото може. Отвличай си вниманието с други неща  .

# 726
Здравей Кубче много се радвам че всичко е минало успешно.Ти си мъжко момиче.А резултатите ще са добри повярвай това е само едно изпитание но важен е крайния резултат едно хубаво сладко бебче.Успокой се бременей и се радвай на най голямотоа щастие да носиш детенце под сърцето.  bouquet Hug Hug HugЦелувки мила и  Hug Hug Hug

# 727
  • София

Браво на Купчето!
Аз чакам резултати от БХС в понеделник, ама хич не ми пука някак.
Само ме е яд, че дадох 40 лева, а лаборантката ми проби кратер на вената.
А аминоцентеза и с пищов не могат да ме накарат да направя.
Ще докладвам утре следобед и за други неща, ако не сте направили нова тема дотогава.

# 728
Здравейте!
Куп, радвам се, че всичко е минало благополучно!  Hug Малко трябва да почакаш за резултатите, че се прави посявка и се чака растеж т.е. необходимо е технологично време. Почти винаги резултатите с ОК. Хубавото на амниоцентезата е, че узнаваш пола на  бебето на 100%. Късмет и много гушки  Hug!

# 729
Купче, и от мен стиснати палци за добри резултати и много, много прегръдки!!!

# 730
Купче и от мен имаш стиснати палци за хубав резултат  Hug

# 731
kup74  и от мен  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig  дано всичко е наред

# 732
  • София
Е момичета,не че не съм в темата от преди ама вече съвсем се вмествам,днес навършвам 35
и в тоя ред на мисли, Наздраве Wink

# 733
наздраве Maqnet!  Heart Eyes
Пожелавам ти това да е твоята година!

# 734
Привет, мамчета!
Благодаря ви за стиснатите палчета  Hug
Днес излязох от болницата, най-накрая.... Болките ми понамаляха след влетия антибиотик, но не било достатъчно и сега трябва да пия и една седмица Зинат, но поне ще съм си в къщи. Левкоцитите ми бяха силно увеличени и от възпалението съм имала болки. Лошото е, че болките понамаляха, но пък се появиха контракции ooooh! Само да стана и да започна да ходя и веднага се появяват. Всички ми казаха да лежа и ще го правя,защото само така нямам проблеми.
Купче, резултата не е толкова лош  Peace При мен лежеше една женичка, на която БХС бил 1:50, а резултата от амниоцентезата съвсем нормален.
magnet_for_happiness    bouquet Много здраве, любов и късмет от мен!
Мама Виви, много се радвам за теб!

Общи условия

Активация на акаунт