Отговори
# 660
  • Варна
Natali_   , аз в другата темичка ти честитих , но хайде сега и тук   bouquet      remybussi
 Пу , пу , пу   fingerscrossed   и дано си ни на късмет ..... babydust7

# 661
Натали - Честито!!! Hug  bouquet  bouquet  bouquet Усмихвай се по-често!
Виви с теб какво стана?  Hug

# 662
Здравейте момичета!Дано днешният горещ ден сте понесли лекичко Wink.Аз днес си навехнах крака и сега е като на слонче.Не мога да стъпя боли но лекарства категоречно не вземам  Naughty.Абе добре че нося на болка.Утре съм на чичко док и се моля да е само навехнато а не пукнато.Желая ви прохладна нощ и  Hug Hug Hug  bouquet

# 663
  • Варна
Здравейте момичета !
Ето една малка закусчица от мен !

Ох , голяма жега ни налегна ..... Аз хич не мога да ги понасям  - отразяват ми се много зле  smile3515  , ама няма как ...

Lennyh , какво да стане - закъснява ми вече 6-7 дена , но не смея да си купя тест  newsm78 , за да не се шашкам допълнително. Ще изчекам до към 10-12 дена и ще отида направо на лекар , да се види какво е  Thinking Иначе , само гърдите ми са понаедрели , друго нищо нямам като симптоми  Thinking

Mishell66   стискам палци всичко да е наред  newsm10

# 664
Много се радвам, че ми се отдава възможност да употребя любимата си фраза  Twisted Evil
Natali_, казах ли ти аз  Heart Eyes . Честито и много лека и безпроблемна бременност и сладко здраво бебче на финала  Hug !

Mishell66, дано да е малкият дявол  Praynig .

mama vivi, мерси за закусчицата.
А на твое място аз бих препишкала вече тестче. Така де, това са си 6-7 дена. И освен че ще си наясно и док ще те пита дали си правила тест.

А моята леля пак дойде неканена  smile3518

# 665
  • Варна
iri_is   стига де , тъкмо се бях отказала да правя тестове и ти пак ме нави  newsm78
 Ще взема да си купя днес един .....

# 666

Natali_, казах ли ти аз  Heart Eyes . Ч
И аз и аз.Честито  Hug и лека до края.
Стискам палци на всички очакващи Praynig

# 667
mama vivi, ами като ги почваш по-рано...  Simple Smile . Купувай и утре сутрин препишкването му да ти е първата работа  Naughty .

# 668
"Да си дадем кураж!" - Моята майка ме е родила на 38 години почти, секцио и въпреки, че се е притеснявала и е било във времена, когато е имало много по-малко информация и начини да се облекчи бременността и раждането - всичко е минало гладко.
Заченала е съвсем нормално, без да следи дати и температури... просто се е случило.
Желая ви късмет и увереност!  Hug

# 669
Понеже моята лична лекарка излиза в отпуск и ми каза да ида за направление за бременност днес.
После отидох при гинеколога там за проследяване (като бях наясно, че не може днес да ме види - прекалено е рано... Confused). И той леко ме притесни. Първо ми вика - няма места за бременни, ше чакаш септември. После ми каза да ида при него в някакъв друг кабинет другата седмица, за да види бременността. И аз му казвам че теста е положителен, а той: Абе то тестовете показват разни работи, може да не е бременност, а да е някаква болест  Shocked Shocked Shocked
Направо ме втрещи.....

# 670
  • Варна
falling-leaves   Дано , дано  fingerscrossed

Кажете ми / че аз май нямам много опити с тестове / сутрин ли е най добре да се прави ? Защото аз първия го правих вечерта , като се върнах от работа  newsm78

Natali_  - сега ти видях поста - е как така болест ???

# 671
По моето скромно мнение - сутрин, докато не си пила мн течности, ако трябва да се вярва на листовките.

# 672
ами не знам каква болест, вика ми, че имало болести, показващи положителни резултати на тестовете (абе супер ме притесни, вместо обратното  Shocked)

Иначе аз си направих теста сутрин, с две нормални черти, втората малко по-малко наситена, но доста ясна....

# 673
Natali_  Shocked
Според мен трябва да отидеш при друг лекар!

# 674
  • Варна
Natali_  Shocked
Според мен трябва да отидеш при друг лекар!

И според мен иди на друг лекар - този не ми харесва нещо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт