Варненци - в кой ресторант ходите най-често и защо? - 2

• 102 822
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Пробвахме Бодега и ни хареса. Имаше специално внимание и към детето, играчки, листи и моливи за рисуване... Храната, обслужването и обстановката са на ниво. Ребра няма да поръчваме в близките дни там, след като прочетох Malenna  Wink

Препоръчайте ми ресторант, където майка ми да си празнува кръгла годишнина. Тя е на възраст, приятелите й също, има нужда от приятно, спокойно място, по възможност в градина, с ненатрапчива музика... ох, описах го уникално... Но ако имате идеи...

# 406
има нужда от приятно, спокойно място, по възможност в градина, с ненатрапчива музика... ох, описах го уникално... Но ако имате идеи...
"Бялата къща",БМ Делфинариум,Вила Буров,Вила Рома,Сии сайд.
Буров относно храната аз не го харесвам,но пък други -да,така че въпрос на вкус.Но градината е повече от спокойна.

# 407
Бялата къща - малко да захладнее и вън не сервират. Бяхме там преди няколко вечери и категорично ни отказаха да сервират на вън, защото на сервитьорите щяло да им е студено.  Rolling Eyes
Не беше чак толкова студено, щом ние с малко дете имахме желание да седнем вън.

# 408
  • Varna
PURE ELIKSIR  bouquet
Обаче, не беше първата маса от тази редица, а си беше баш последната Wink На тая първата, наистина беше изпляскано обедното менЮ

# 409

Да вметна,че още веднъж останах впечатлена от програмата и музиката на Копитото,за разлика от прословутите кебапчета и кюфтета Confused,но пърленките-превъзходни Peace

Последна редакция: сб, 18 сеп 2010, 23:18 от Tatti

# 410
  • Sofia
Разчистих последните няколко страници от излишните емоционални изблици.
Напомням, че невярното представяне на търговец като потребител се класифицира като нелоялна търговска практика, а бутонът "Информирай модератор" не е преставал да работи.
Предвид развихрилите се страсти съм оставил единствено мнение на собственичката на ресторанта, както и няколко коментара към него, въпреки, че темата не е за разбор на менюта, рецептури и кулинарни способности.
Моля, заметките към творчески агитки във фейсбук да се ограничат. Нито темата е подходяща, нито формата.
На потребителя, имащ отношение към щраусите ще препоръчам запознаване с правилата на форума.
Съжалявам за изтриването на няколко наистина разумни публикации, ако и да бяха офф-топик.
Моля, придържайте се към темата.

# 411
Пицария Радо е затворила за сезона, не зная дали следващия сезон ще отвори отново, не зная дали Радо ще има пак заведение във Варна на което и да е място ...
Не знам колко е разочарован Радо от варненската аудитория, но си се мъдри дежурната голяма табела, че благодари на посетителите си и варненци да очакват отновно заведението да отвори на 11.05.2011 г. Simple Smile.
Явно е размислил или пък си го е окачил дежурно, пък ще размисля допълнително Simple Smile.

# 412
Случайно седнахме в Бодега днес - хареса ми.
Като цяло беше положително усещането. Само не можах да разбера защо паелята ми я сервираха в бяла чиния.. newsm78
Никъде в Испания не ти я поднасят извън тавата или тиганчето, където е била печена.. Crossing Arms

П.С - споделете нещо за пиано баровете? Мислим довечера да посетим някой ама не мога да се оринетирам? #Crazy

# 413
  • ВАРНА
..........

П.С - споделете нещо за пиано баровете? Мислим довечера да посетим някой ама не мога да се оринетирам? #Crazy

Pachotti - ако чалгата не е стила музика, който ви допада, по добре не ходете  Wink

# 414
Не е точно във Варна, но поносимо отдалечено за варненци- "Дивата патица", малко след като се подмине отбивката за Шабла.Там бяхме през празничния и последен ден от лятото-22ІХ.

Огромен детски кът, с дървена къщичка,/почти колкото къща за живеене на височина/, няколко пързалки, батут и др. забавления за деца.така се случи, че си играеше само моето/нямаше други/ и остана очарован.Огромен дървен кораб.Има езерце с лебеди и диви патици, клетки с пауни, щрауси, гълъби,дърво с папагали.За детето беше приказна емоция, едвам си тръгнахме.Жалко че е далече, стрхотен рожден ден би се получил.

Менюто-нормално, не е лошо, всъщност някои неща са много вкусни, други-обикновени.

# 415
Нека кажа и аз две думи за "Дева", при положение, че така се случи, че в два последователни дни обядвахме там.
От храната останахме сравнително доволни, изключайки необятното меню, в което се изгубих, помрънквайки колко съм гладна.
Друга ми беше мисълта... Понеже стояхме вътре, имахме възможност да се "насладим" на две радио емисии, с все реклами, новини и известия за поредните жертви на катастрофи и други инциденти. Извинявайте, ама нещо не ми допадна тази тактика!!!

# 416
Харесвам места от типа на БМ Градината като обстановка и храна, но не ми се ходи пак там, а довечера имам повод.Мисля да посетя Бялата къща или Мистър Баба?Акант руж също изглежда добре.Вие кой ще ми препоръчате за романтично празненство?

# 417
..........

Pachotti - ако чалгата не е стила музика, който ви допада, по добре не ходете  Wink

Ходихме в Калифорния, а после (към 03 ч) се занесохме в Пачоти..
Софийският Силикон ми се стори класа направо..))

# 418
  • Варна
Харесвам места от типа на БМ Градината като обстановка и храна, но не ми се ходи пак там, а довечера имам повод.Мисля да посетя Бялата къща или Мистър Баба?Акант руж също изглежда добре.Вие кой ще ми препоръчате за романтично празненство?
Акант руж еднозначно.

# 419
Да имате отзиви за някое от тези места - Bar Code, Black and white bar, Burning sound, Delicia, El gordo, Гaliano, Gossip bar?
Мда, доста са и нито едно не ми е познато. Явно има доста барове във Варна. Четох само малкото инфо, поместено в програмата.бг...Трябва ми място за среща след работа, но не ресторант, не и романтична вечеря, не е делова среща...Абе ясно е, че не знам какво искам, та търся помощ тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт