КГО 2008 8-ма част

• 29 503
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Добро утро!

И аз като Съни, пък и като другите софиянки, де, сънувам списъци и класирания  hahaha Нашия шанс е още по-нищожен, но не съм се отчаяла съвсем, ще има и други класирания, отделен е въпроса дали ще се обявят места за тях  Laughing Олеле, какъв съм оптимист, тъпо и упорито си мисля, че все ще се доредим до някоя градина....някой ден....  Joy

Сънка, мъжо има рожден ден на 20-ти май и съм резервирала няколко дни в едно хотелче в планината. При нас решението да не вземаме детето е изцяло мое  Mr. Green Каква ще е тази почивка с него, да тичам цял ден и да го мисля че трябва да яде, да спи, аааа не. Оставям го с чиста съвест на баба му, лятото ще компенсираме на морето.  Crossing Arms

Забравих какво друго исках да пиша. Да се оплача само че Денислав е болен. Точи зелени сополи и нощем вдига температура, ама се пооправя вече уж.... И този път ще отървем антибиотика май, ама майка му е виновна, като го води на Боровец в мъглата  ooooh!

Аз пак съм на диета, този път с изгледи на успех  Crazy Интересното е, че този път започнах да свалям от краката и дупето първо, корема си стои според мен  Tired Като се оплаках на Бойко, ме обяви за остаряла и каза, че то така било като минеш 25 години  Outta Joint

Успех на всички софиянчета на класирането днес! Да пишете какво става  Heart Eyes

Нови снимки нямаме   Embarassed Вземам си бележка и хващам фотото.

# 91
  • София
Аз пак съм на диета, този път с изгледи на успех  Crazy Интересното е, че този път започнах да свалям от краката и дупето първо, корема си стои според мен  Tired Като се оплаках на Бойко, ме обяви за остаряла и каза, че то така било като минеш 25 години  Outta Joint

Оф, Сиси, чакай да видиш какво става като минеш 35  hahaha
3 седмици - 4 кг  Crazy, немам думи просто.

Абе вие за детска градина ли кандидатствате вече?? Или за ясла? Щото ние въобще за нищо не подаваме документи и се ушумоляваме, ама както не мо пука, така ще се търкулне още една годинка и ще се чудим от къде да я подхванем.

Съни, добре че се е поразминало на Весето проблема със зъбчето. С какво мажете?

Рени, не се беше мяркала от сума си време, я раздухай какво ново при вас?

# 92
  • София
Тюх, знаех си, че ще си умра дебела и гладна, начи  Crossing Arms Аз от 6 месеца вече въртя едни 3 кг. ту нагоре, ту надолу, а освен тях се точа на още 4 до идеалното според мен тегло  Party Явно няма да си стигна килограмите отпреди раждането  Sad

Нашия набор кандидатства тази година за яслените групи към ОДЗ. Хубавото е, че ако го приемат детето, после продължава в градинските групи в същото ДЗ. Аз нямам алтернатива, защото договорът ми ще бъде 100 процента прекратен през октомври ако остана да го гледам до 3 годинки. Това значи че ще си загубим точката за работещ родител и няма да имаме абсолютно никакъв шанс за градина после.

# 93
Я моля моля да прекратите темата с килата  Naughty
Щом стигнах до там да гледам снимки от когато забременях с Косьо и да си викам... абе добре съм изглеждала  ooooh! За справка, с него забременях почти на килата на които влезнах да раждам Алекс... само 3 кг. бях свалила  ooooh!... Сега слава богу посвалих... но имам да свалям мнооооооого! До теглото, което казват, че е идеално за ръста ми остават 30-тина кила  ooooh!
Това лято хората пак ще се чудят к'ъв е тоз' кит 'дето е изхвърлило морето на плажа  Joy 

Ох не мога да не споделя с вас Simple Smile http://www.prikachi.com/images.php?files/1529731R.jpg

# 94
  • в здрача
Ай, страшна муцунка! Много е сладка!

За килата - ами к'во да кажа - вчера с Теди правихме Виенска торта Сахер /по книжка с картинки/. Ами, стана мнооого вкусна и забраната ми за сладко отпадна още по великденските празници. Обаче нали майка ми мисли за мен и си купи поредния колан за отслабване и масаж. Най-интересното е,че килограмите си стоят, но сантиметрите започнаха да намалят и то на най-гадното ми място за сваляне - ханша. Приятелките ми вече забелязват разликата /това само за 3 седмици/, а аз се наврях в нови дънки /тези от преди раждането на Роси вече ми падат, а тези от преди раждането на Теди все още не мога да се навра в тях, така че се наложи да си взема нови/. Сега ще го комбинирам и с гел против целулит, който отлежава вече година /ама тогава имаха промоция наполовин цена и го взех да го ползвам след кърменето, ама мисля да не дочакам, че срока му на годност изтича, пък и аз ще го слагам само по бедрата и дупето, а и нали казват, че тези кремчета помагат само когато са комбинирани с масаж/ Ще споделя после резултати.

# 95
  Момичета Весето я приеха в държавна детска градина  newsm44 !Вярно не е в тази до нас,а в Панчарево (на 6км поне),но каквото такова.Аз и на това не се надявах при тия 18% шанс,но детето явно си има късмет  Mr. Green!Като разбрах половин час неможах да спра да плача като магаре,бях станала кълбо от нерви и вече бях пред изгонване от къщата  Joy.Сега се диша по-спокойно,поне отпада опцията - частна детска градина,колкото и да ми харесва там не ми е много по джоба.
  Лек ден,аз отивам да легна,че яко се сдухах тия дни Tired!

# 96
  • Велико Търново
Честито, Съни  Heart Eyes

# 97
  • София
Съни, честито! Наистина е имала късмет Весето.

Влади пък не е приет Sad Имаше 15 % шанс, приетите 7 деца са с неговите точки, но той явно е с по-голям номер от тези изтеглените.
Тъпото е, че цяло лято, вместо да се насладя на последните месеци оставане вкъщи, ще мисля комбинации как ще я караме от октомври месец.

# 98
Здравейте КГО  Hug
Редовно ви следя, но не остава време за писане - до късно на работа и после двамцата ми вземат всичките сили  Crazy Хубавото е, че вече почнаха да се заиграват и усещам хубавата част на породените деца. ОПределено се търсят един друг и много обичат - често има и сополи., рев и наказания, но няма начин. Интересното е, че Цеци е някак си по-войнствен и отракан и плачовете, ако прекалено много е досадил на батко си  Twisted Evil
Забелязвам на последък, че е станал страшно суетен - той определя кое "аке, сапка и тонки" и вземи, че му се противопостави, ако смееш  Twisted Evil Бърбори страшно много, като попивателна е - щом чуе нова дума и веднага я повтаря. Пее песничк, танцува - явно ще е артистично дете, за разлика от брат си, който е ужасно срамежлив, но пък много изобретателен в белите.
Въобще е купон при нас - скуката е непозната дума - даже често си мечтая за спокойствие Grinning От друга страна, ако тръгнеме нанякъде без тях се усещам, че ми е едно притеснено и ми липсват мушмороците. Абе луда работа е мойто  Crazy
С цел дисциплина в събота сутрин имат много забавна игра - пускат прахосмукачка, бършат прах, а баткото бърше и пода, защото вече стигна тигъра на метъра (считайте 108 см.  Shocked). ато му обещавах преди три месеца, хич и не вярвах, че толкова бързо ще ги израсте.
Все още ни продължава драмата със сополите и кашлиците. Редуваме се тримата и отвреме навреме и баща им си отнася. Последният беше особено проклет вирус и все още ми тежи главата и ме боли от секретите в синусите.
Да идва лятото, че ми писва.
Имаме запазена стая за Мирамар в периода 12-19 юни, ако някой го интересува. При нас не се знае вече нищо, щото при мъж ми всеки план а отпуска се оказва, че е предпоследен  ooooh! На море ще ходиме четиримата и ще бъде много интересно - ще е всичко друго, но не и почивка  Joy
Ели голяма сладурана е Алекс - разсмя ме с глас Simple Smile
Сиско ти къде реши, че имаш да отслабваш  newsm78 Аз се стремя да се храня сравнително здравословно и като че има ефект, но като дойде юни и морето ще разбера  Rolling Eyes

# 99
Здравейте!

Честито на всички приети в яслата дечица! Съни, късметлийка си, душко, за втори път  Hug Да нацелуваш усмихнатата муцунка на Весето! Нас също не са ни приели, въпреки че кандидатствахме (за всеки случай).

При нас какво ново - зъбен тормоз през последната седмица, но то май повечето позакъсняващи със зъбите са така... На път сме да намерим работа лятото, но като стане 100 % сигурно, ще кажа  Wink Ето и снимки от последната есен-зима-пролет, че последно бях качвала от рождения ден на Ева, има-няма преди 6 месеца  Embarassed - http://picasaweb.google.bg/yoanakesova/116#5464430671297234226 и тук  - http://picasaweb.google.bg/yoanakesova/41#5464451019722581314

Чакам хубави новини за нови бебета, да знаете! Пролет е, да се множим (ние няма накъде, де, другите да му мислят)

# 100
  • София
Я да се запиша  Blush

# 101
Здравейте, хубави мами!

Аз тук си карам неприятните първи три месеца. Слава богу, краят им се вижда, както и светлината в края на тунела.

Честито на приетите в ясли. Тук ще тръпна по този въпрос в края на май и дано да го приемат, че ще бъде голяма веселба иначе.

Дечицата много пораснали и все по-прекрасни стават. Снимките ги следя редовно.

За кила нито ми се мисли, нито ми се говори. Simple Smile

Не знам как са вашите деца навън, но аз съм леко притеснена от моето послушно дете. Около нас всички щуреят, а наш Радостин само стои и съзерцава нещо или някой. Не прави проблеми, когато му вземат играчките. Не ми бяга. И на всичкото отгоре вместо сам да прави разни неща, само ми сочи с ръка и ми вика "Ъ", било то да се изправи, да премине през някое препятствие или да му подам играчка. Сам не ще. Отстрани сигурно изглежда все едно редовно го малтретирам, а аз бувално гледам да го оставям да прави каквото си иска, както си иска. То просто не иска. Сега, само да не кажете "Да ти имам проблемите". Simple Smile То хубаво да си седя и то послушно да си гледа до мен, ама много ми е странно вече, на фона на останалите дечица. Характери явно, ама чак толкова. Иначе много е влюбен в другарчетата

Хайде, до скоро!

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 12:12 от Cappucino

# 102
Нев, той винаги си е бил предпазлив  Hug Пък и нали ще става батко, трябва да ти влиза в положението и да не те вкарва в ситуации да ти настръхват косите  Wink А за самостоятелността, ще стане по-самостоятелен, къде ще ходи, като го пратиш да вика "Неволята" докато новото съкровище изцяло поглъща времето и вниманието ти... ще се научи да се оправя сам. При Денис тази промяна дойде след появата на Макси и сега като го сравнявам с някои от дечицата от градината, които са сами, е по-напред и може да му се има вече доверие Simple Smile Милото Ради, такова ти е злато... похвали го как танцува слънцето  Heart Eyes

# 103
  • на Земята
Честит имен ден на всички именници!  bouquet

Ще ни изтрият от форума бе,никой не пише!

# 104
  • Велико Търново
Да се чувстват поздравени и от мен   bouquet

Леле като гледам какво става в Гърция се рдвам, че пътуването ни отпадна!

Общи условия

Активация на акаунт