И аз като Съни, пък и като другите софиянки, де, сънувам списъци и класирания
Нашия шанс е още по-нищожен, но не съм се отчаяла съвсем, ще има и други класирания, отделен е въпроса дали ще се обявят места за тях 
Сънка, мъжо има рожден ден на 20-ти май и съм резервирала няколко дни в едно хотелче в планината. При нас решението да не вземаме детето е изцяло мое

Забравих какво друго исках да пиша. Да се оплача само че Денислав е болен. Точи зелени сополи и нощем вдига температура, ама се пооправя вече уж.... И този път ще отървем антибиотика май, ама майка му е виновна, като го води на Боровец в мъглата

Аз пак съм на диета, този път с изгледи на успех
Интересното е, че този път започнах да свалям от краката и дупето първо, корема си стои според мен
Като се оплаках на Бойко, ме обяви за остаряла и каза, че то така било като минеш 25 години 
Успех на всички софиянчета на класирането днес! Да пишете какво става

Нови снимки нямаме
Явно няма да си стигна килограмите отпреди раждането

!Вярно не е в тази до нас,а в Панчарево (на 6км поне),но каквото такова.Аз и на това не се надявах при тия 18% шанс,но детето явно си има късмет

От друга страна, ако тръгнеме нанякъде без тях се усещам, че ми е едно притеснено и ми липсват мушмороците. Абе луда работа е мойто
Аз се стремя да се храня сравнително здравословно и като че има ефект, но като дойде юни и морето ще разбера
Ето и снимки от последната есен-зима-пролет, че последно бях качвала от рождения ден на Ева, има-няма преди 6 месеца