~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 482
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
amal,Айа благодаря за гостоприемството Hug  bouquet
Мерси и за линковете,днеска доста търсих из нета за инфо и  картинки за тези фирми ooooh!

Айа,като спомена Палестина и Израел,в Замунда има документален филм за войната,между тях.Може би сте го видели,само няма бг субтитри все още.http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=218950&hit=1 първа и http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=218950&hit=1 втора част.Казват,че е независим.Ние започнахме да го гледаме,малко се поскарахме на тази тема,незнам защо защитих малко евреите ooooh!Нали свещенното им място.Не,че ми беше работа да се изказва,ама... Wink

# 271
Арти, не разбрах кой е филма, иска ми лог ин. Е а дано сега имате възможност да разнообразите менюто. Hug

Айа, желая ти дълги години готвени с любов арабски манджи. Wink

Това с къщата в Йерусалим нещо като с магазина в селот дето писах, ама че абсурди. Crossing Arms
За саморазправата - ужасно, не оправдавам такава жестокост, но на кой нормален човек не му е идвало да накълца жестоки убийци, че и на деца? Sick Та са го подхванали с оправдан гняв, а от там са се отплеснали нещата...

Сафар, е не се приетснявай де, ако знаеш, не да търсиш за мен специално. Flutter

Саида, Свеар   Hug Praynig Praynig

Отадвна неписалите  Hug

# 272
Здравейте бъдещи образцови свекърви,

Аз пък не страдам от никакви '....изми', бих кандисала и на сомалийски сватанаци, но с вас вече се сближихме, та да ви кажа с какво разполагам - син на 2 и половина и щерка на 4 месеца...ако има желаещи да ми се обадят след около двадесетина години. Ще съм хепи да се сродим и да превърнем този форум в турски сериал. По повод последното, четох най-новата добавка в блога на Амал...последният параграф ми разбуди въображението, опитах се да си представя какво би се съдържало в един български сериал, и не знам защо  newsm78 първото, което 'видях' бяха едни доста пошло облечени каки, аз ли се извращавам, или бг действителност нещо.....

Сафар, радвам се, че пак се появи да ни разнообразяваш с интересните си истории и изводи

Лиле, след като толкова прилежно, точка по точка, отговаряш на лексиконски въпроси, се осмелявам да задам моите, които ме глождеха от доста време

1. Защо ни беше напуснала за толкова дълго? Мъжът ти ли ти забрани да ползваш интернет?
2. С негово разрешение се върна, или тайно списваш от компа на състрадателна съседка християнка?
3. (Това трябваше да е въпрос N1) Всъщност има ли въобще интернет в арабските страни?

Шилан, какво става с теб? Толкова си нежна и уязвима, че всяко твое двудневно отсъствие ме навежда на мисли, че може би си умряла.

Хайде, стига ви толкова черен хумор за тази вечер. Лека нощ

# 273
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте и от мен- една бъдеща образцова свекърва и още по-образцова тъща  Twisted Evil

Като ви гледам изискванията, няма да се сродим с вас по свекървова линия, ама поне тъща да стана на някое наше момче  Praynig
Изисквания към момъка- добре възпитан, да уважава тъща си, да я гледа и изпълнява всяко нейно желание, да е с приятен външен вид, да умее да готви национални арабски гозби   Mr. Green и да е роден в пориода 1997- 2003 г. Само това  Twisted Evil. Ако има такива, отговарящи на условията ,да ми се обадят след около 17-18 години .

Арти, Ванилийка,   bouquet. Добре сте дошли, пишете си спокойно, няма страшно  Simple Smile.

Лиле, след като толкова прилежно, точка по точка, отговаряш на лексиконски въпроси, се осмелявам да задам моите, които ме глождеха от доста време

1. Защо ни беше напуснала за толкова дълго? Мъжът ти ли ти забрани да ползваш интернет?
2. С негово разрешение се върна, или тайно списваш от компа на състрадателна съседка християнка?
3. (Това трябваше да е въпрос N1) Всъщност има ли въобще интернет в арабските страни?
А, кажи де ?  Mr. Green Щото уж острови, пътувания- съмнително си е  Thinking

Сафар,ама и твоя конник е голяма работа  bouquet

Саида  Hug

Мираж, оправи ли се времето при вас?

Да сложа една лекичка закуска, че е време   

Дуа bouquet Добре ли сте?

На всички арабелки , приятен ден

# 274
И аз следя случая с линча в Ливан,дайте ми снимки.
Убиеца така или иначе щеше да получи смъртна присъда...гневът обаче превърна още 10 души убийци  Rolling Eyes

Летящата-посреднощ поднесе горчиво кафе,м?
Алвера,отговор 3 в 1:нелегално пребиваващата комшийка-еврейка ми дава тайно да списвам от блакберито и,за да настройвай европейците против арабите   Twisted Evil Иначе както знаете съм робиня,сега ме кара (насила)да опаковам цялата покъщина и се местим в по-голяма палатка,което означава,че кака ви Лили,ще има още повече да чисти(насила).Ха женете се за араби ако не ви е страх четящите темата Naughty

сега е мой ред:

1)чатили ли сте с арабин в нета?
2)сънували ли сте арабин?
3) ***** ли сте хубав арабин?

Амал-сега се интересувам от мебелна мода, но видях снимки от шоуто в Дубай-бяха накичили моделите с бели-еленови-големи-рога  Crazy

Айа-интересно филмче за Акса,мъжа ми иска да ходим като/ако се поуспокоят нещата там.

Шилан-действително ще вкара кльощав ген в кюрдската кръв,което би могло да увреди унаследяването на така предпочитаните мастни депа.Всеки брак с чужденец си има своите рискове .И за двете страни.

Арти-имате ли малки магрибинчета?

Ванилия-следя за отговори на зададените въпроси.

Ники-нещо ново при вас?

****-озн. виждали ли сте бял,т.е. хубав арабин,ах вие какво ли си помислихте  Mr. Green !!!  изчервихте ли се Naughty
скоро не сме имали в темата ,,влюбена в най-прекрасния на света,който иска да живее в БГ,,

# 275
Ха добрутро!

Как върви анкетката? Някакви страшни тайни, достойни барем за 100097435768 сериен сериал гледам няма!

Лили, може да има и следната ситуация: накоя е с най-прекрасния на света, той е мил, нежен и прогресивен, разбира я и я приема такава, каквато е, лудо влюбен е в нея, но тя обича друг. Обаче нашето момче е рзбрало, че скоро Бг ще влиза в Шенген и затова балансира между скромността и ревността и вярва, че ТЯ ще го заобича пък! Той е скромен е ревнив. Историята познава такива случаи.

Хайде да отивам да работя насила, че тази седмица при нас е кратка.

Хайде тъщи и свекърви, до скоро.Ако имам време пак ще ви навестя.

# 276
Добро утро на всички! Hug   bouquet

amal,сигурно нямаш регистрация в сайта,филма го има и в колибка,но пък той е в ремонт.Не можах да го открия по други сайтове. Sad  Ето инфо  http://www.imdb.com/title/tt0204782/

alvera  Hug

Water Lily,нямаме все още магрибинчета. Joy  Wink

# 277
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Леле, Лиле, как обичах едно време лексиконите...Сега ме засърбяха ръцете да отговарям :

1)чатили ли сте с арабин в нета? - не ,ама така си мечтая... Mr. Green
2)сънували ли сте арабин? - да, ама защо беше само сън  Embarassed
3) ***** ли сте хубав арабин? - да, (за пояснението) и не (за това, което си мислиш, че си мислим  Mr. Green)

Давайте още въпроси, може да си направим форумски лексикон.

alvera  Hug

Water Lily,нямаме все още магрибинчета. Joy  Wink

bouquet, ще има, това е божа работа!

Сафар, то твоя сюжет си е направо за сапунен сериал от  100097435768 серии, особено ако се окаже, че всъщност той има брат близнак, който е отвлечен като бебе от лошия вуйчо и вкаран нелегално в БГ , за да бъде осиновен от богато семейство. Станал е разглезен ,млад нехранимайко.  И тя всъщност си мисли, че той е брат му и затова се дърпа, но иначе го обича.

Да спирам , че нещо ми се развинти фантазията  Joy

Лили, мъчно ми е за теб!В новата, по-голяма, по-хубава, по-, по- ,  палатка ще ти е много зле  Hug

Шилан, Амал, Мираж, Дуа, ммм3, другите сирийки, Никито, Айа, и всички други    bouquet

# 278
Чакайте и аз да се разпиша. Наизвадила съм летните дрехи да пробвам докато спи беба кое става и кое не, ама сърце ми не даде да не отговоря на анкетата. Wink

1)чатили ли сте с арабин в нета? - Не.
2)сънували ли сте арабин? - Ми да, половинката. Sunglasses
3) ***** ли сте хубав арабин?- Виждали ли сте хубав арабин, така тълкувам звездичките  - да много и много хубави. Peace Mr. Green Ама и грозни има. Joy

Лили, горката ти. Confused Laughing

Сафар,
акто тръгнем да правим сериал ще те взема за сценарист. Hug

Казвам ви аз бе момичета, че ще се сродим, ето ви готов сериал. Че тоя дето го започнахте много ми е оплетен сценария. Mr. Green

Лахме, за бг сериал снимат в движение Стъклен дом. За мен засега не блести с нищо. Под Бг сериал имам предвид нещо наистина стойностно и макар че малко неща останаха такива все още има хора, които държат на тях. Лошото е, че куцат историите дето си избират режисьорите, отделно има критики, че изпитите на сума народ в продължение на години са взмани с подкупи.  И се получава това, което става. Sick А и традиция няма в правенето на ТВ серии.
За мисия Лондон филма чух добри отзиви, само дето образа за който писах ми свети в червено, ще видим. Peace
Шилото ще пътува милото. bowuu

Арти, не съм го гледала този филм. Peace ِАнонсирай го накратко ако може, интересува ме обективен ли е?
Чели ли сте този доклад? Rolling Eyes
http://america.actualno.com/news_296165.html
Не че вероятно не отразяват дадена реалност, но нещо на фона на забраната на бурките, че и глобите дето ще налагат подобни нешща ми се виждат нелепи за коментар.

Олди, Мираж, Дуа, Тес, Йоли, Клик, Мария, Албена, Саида и Сверар, мм3, ягодке, айа и всики останали Hug

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 15:15 от amal

# 279
http://www.youtube.com/watch?v=L5CIjZw3vF4&feature=PlayList& … =0&playnext=1
Amal ето тук го има на части и е същият.Дали е достоверен,мисля че да,документален исторически филм,има изказвания,позиции и на двете страни.
Искаше ми се да го гледам с бг субтитри,но няма все още.

alvera,божа работа наистина,а пък и аз не бързам,има време. Simple Smile

# 280
Добър вечер, анкетирани и анкетиращи, бъдещи тъщи и свекърви  Joy

Покрай тези лексиконии и новия филмов сценарии поне ви е било забавно  Mr. Green

На Лилините въпроси, ако трябва да отговарям, все ще е с Да, и то заради мойто арабско Хабиби
1. С него си чатим като сме далеч.
2. Сънувала съм него,или по–скоро как сме заедно на гости в БГ
3. Виждам всеки ден най–красивия арабчо (поне според моя вкус Heart Eyes  Whistling)

Иначе сънят ми и тази година няма да се сбъдне, току що си взех билет за почивка в БГ за десетина дни лятото, но пак е единичен – Хабибито остава в Германия, има много ангажименти  Sad  

Арти, а съпругът ти как намира БГ, свикна ли, научи ли езика?

никито, ако четеш, специално за теб  Hug
Е и за всички останали  Hug Лека вечер!

Редакция, че сега погелданх клипчето, което арти е пуснала в поста преди мен,  и ми се струва по–скоро като разказване на приказка, отколкото като предствяне на исторически факти.

Последна редакция: пн, 03 май 2010, 22:07 от Айа

# 281
Айа, Laughing харесва му Бг,казва че имало същата природа и там( Laughing аз малко не вярвам,все си мисля пустиня,а пък и нашата страна си е много хубава).Харесва хората,свикна всичко общо взето е нормално,само не харесва жените че ходят разголени,което си е разбираемо защо  Grinning

Още не знае езика,само някои думи,колкото да разсмее някой Joy(чаки,вместо чакай).

# 282
Момичета, на бързо се отбивам, да ви кажа, че си изкарваме чудесно!
По цял ден сме по паркове и градинки, много ни е добре.

Ето тук ще видите снимки: http://ioli13.multiply.com/photos/album/26#

След 4 дни сме в Техеран и ще пиша подробно, ще прочета назад, да се информирам за какво си хортувате тия дни...

Деничка е много добре, направи бузки, тен, краде играчките на другите деца в парка Simple Smile, тичка Simple Smile

Целувам ви и ви гушкам!

# 283
Добро утро, хубавици. Hug

Към кафенцето върви и музикален поздрав:
May Hariri New 2009 Omri Tani مي حر¡ … 75;ني

Йолито, появи се значи, така и предположих. че кръстосваш слънчевия Пловдив. Деница наистина е хубавицата на мама, калпазанка върви Hug Нашата още не се усеща да дърпа играчки, само ги прегръща децата. Mr. Green Не помня имаше ли снимки ти в стария албум, та да ни видиш и нас с бебка. Ако си нямала дай един е-мейл да ти пратя. Hug Чете ли за политическата подкрепа, която Иран е готов да окаже на Сирия? Thinking

Арти, много хубаво, че му харесва тука.  Hug За разголените то и на мен не ми допада, май ще се ориентирам скоро към Шам, ама какво да се прави. Лошото е, че разглването има косвени последици в други отношения. А ти в Алжир не си ходила още? newsm78

Никито, какво правиш, бе човек? Мини насам да споделиш. Hug Hug

Мираж, да не се скъса вече подводния кабел за нета? Mr. Green

Алвера, мисля, че моя синковец отговаря на няколко условия, най-вече на възрастта и на евентуалната обич към тъщата, на която го обучавам усилено. Mr. Green Но пък не може да готви. Laughing

Айа, както писах вчера за доклада за свободите, днес пък Доче веле коментира, че може би е справедливо да се забранят и дрехите на монахините. newsm78 И че забраната само провокира още по-голяма неинтеграция. как се обсъжда въпроса в германия сга?

На всички гуш гуш Hug, да не изреждам поименно.

# 284
Здравейте момичета!!!
Много ви благодаря че се интересувате от скромната ми особа.  Hug  Hug  Hug  Да ви кажа още си пишем когато можем и не смятам за сега нещо да се променя. Сигурна съм че ме обича и се жени по принуда.Не че не ми е мъчно - напротив много, но приемам нещата каквито са.  А пък както той казва каквото бог реши. Може да се смили над нас  Praynig
 Гледам тук за свекърви и тъщи се разправяте. Да взема и аз да кандидатствам (и за двете титли).
И лекскикони си правим.
Аз за протокола - да чатя си с арабин.
- да сънувам го често.
- за третото -хм- какво да си мисля - дали съм виждала хубав арабин - виждала съм и се надявам още дълго да го виждам 
Лек ден на всички от мен. Ще пиша по-нататък, засега ви чета редовно
На всички принцеси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт