~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 449
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Оправих линка   bouquet

То и аз виждам, че младите момичетата навсякъде се стремят да са слаби, но поне за по–предните поколения (тоест свекървите) бях останала с друго впечатление, че не искат снахи като скелети  Wink но може би и те междувременно са се поддали на новите модни тенденции.  Crazy

# 406
Айа, сег ами се изясни какъв е бил ангажимента на посланника. Доколкто разбрах (понеже и двете стр. бяха на арабски? Rolling Eyes) в Първомай е имало изложба. newsm78
Да, за миската си е цяло завоевание като се има предвид наглаите към опр. групи. Rolling Eyes

Мираж, сега сериозно - много хубави стихотворения.  bowuu bowuu

Чували ли сте за тази гледна точка, според която е загуба, че мюсюлманите не са успели да завладеят Европа през средновековието? Rolling Eyes

What if the Muslim armies hadn’t been stopped at the French border?

Къде сте, принцеси?  Hug

# 407
Добрютро, принцесини.  Hug

И една песничка от арабския Енрике, както аз го наричам. Mr. Green

Khaled Selim - Kan Fein / خالد س&# … 01;ين

Ясминке, много ти е хубава идеята за Ориент експреса. Представи си и рестронатче с арабските манджи, и музичката както трябва, ако пък има и детски вагон аз забавления - супер.  Mr. Green

Айа, значи си идеалната кандидат снаха според актуалните стандарти.  Hug

Значи ние и днес ще си дивеем, такъв студ е вън.  Crossing Arms Crossing Arms До после.  wavey

# 408
Редакция: Току що видях  компрометиращи снимки от един конкурс. където танцува на пилон. Току виж ѝ отнемат титлата.

Щом не е гола на пилона-значи няма да и отнемат титлата.Освен това нали кючек-гюбек-а е част от арабската култура,ха някой да смее да твърди обратното  Whistling

Потвърждавам за арабските снахи.Отдавана вече излишните кг не са признак на добро здраве,а точно обратното:даже 'простите арабки' го знаят.Т.е. калас на арабския ренесанс,който намазал:намазал  Mr. Green

Направих си шиш барак  chef,само тестото е различно от това в рецептата на Мираж.Добре се получи,вкусно е,само,че бих предпочела сосчето да е със сметана,а не с кис.м-ко.То това ястие било древно:векове вече се приготвя по същия начин.Корените не са известни обаче.
Ха скарайте се сега ливанско ли е,сирийско ли е,палестинско ли е  Twisted Evil

Днес ми беше важен ден,две седмици треперя в очакване на този ден,черпя ви малко,инша'Алла другата сряда да имам повод и за по-голяма почерпка  Praynig:

ПП 1).Тия дето твърдите,че има по-хубави ливанки от Рима-ми покажете да ги видим де !!! Naughty Party

ПП 2).Ето поредния ливанско-палестински рекорд за Гинес:

http://islambgr.blogspot.com/2010/05/blog-post_16.html

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 12:56 от Water Lily

# 409
                        Здравейте арабски красавици   bouquet
          Преди малко се завърнахме , но утре ще пиша повече  Embarassed
          За сега всичко мина успешно , и вместо едното, оперираха и двете очи.
         Лека вечер , до утре.   bouquet
         Много съм изморена , от неделя почти не съм спала.

# 410
лиле сирийско си е   chef bowuu ,ама то като погледнеш когато е било изобретено ястието  Сирия и Ливан са били едно.

Ето ти 2 миски Ливан

http://upload.rashed-elmajed.com/up/uploads/images/rashed-b41dda1a44.jpg

http://beautybodybrain.com/wp-content/uploads/2009/04/rosarita-t … universe-2009.jpg

После ще пиша по дълго   bouquet

саида   Hug бързо възстановяване  Praynig  bouquet

п.с Сега видях снимките.Ясмин много е пораснал Каруми-голям сладур е   Heart Eyes

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 19:00 от Мираж

# 411
Саида, успокои ли се вече?  Heart Eyes Представм си какво ти е било. Дали ще успееш да си починеш незнам, че болните деца си искат още повече внимание. Дано има кой дате отмени поне за час два да дремнеш. Hug

Хей, Лилсън, така де, то не само езика ами и кухнята идва от БИ.  Sunglasses Не помниш ли месопотамския сладолед? Hug Flutter  Това с куфията е интересно. Не знам всички ли страни участват с нестандарни предложения в Гинес, че и БГ май беше с мега баница, а пък в Палестина преди в реме имаше за традиционното ястие с хляб и пиле.

Мираж, каките четат ли? Naughty

Дуа
е добре, ама няма нет. Peace

Сафар, АС, Ясминке, Снеже, Албена, Ш и Ш, алвера, Айа, Лю, Йоли и вс. други Hug

# 412
Лили, радвам се, че е бил успешен деня и стискаме палци другата седмица да е още по–успешна от тази  Praynig Hug

3а килограмите се подведоха от семейството на можто хабиби, от няколко месеца има голяма драма при тях – търсят булка за братовчед му, но за сега много неуспешно...и то заради майката не бъдещия жених, последно той е харесал едно момиче, но майка му не дава и дума да стане за нея, защото е ... много слаба  Crazy
Изгелжда още живее в Ренесанса  Mr. Green

САида,  Hug

Амал, оправих лниковете  Peace

Приятна вечер на всички, аз отивам да се подсладя с кнафе,   chef че днес от много работа дори не успях да се измъкна навреме за курса по арабски  Crossing Arms

# 413
                     Добро утро арабски цветя  Flutter
         За поспаланките , а и за всички останали , една закусчица в леглото.Заповядайте

Лили -стискам ти палци , дано това което очакваш ,се сбъдне.И наистина имаш повод да
        черпиш Grinning

Мираж-  smile3521браво , много добре се справяш със преводите .Чак мъъъничко ти
        завиждам,но благородно.  bouquet

Ясмин-радвам се че малкият се е оправил.То от тези вируси , дето са целогодишни
        вече,направо страх да те хване.Дано вече  не ти боледува  Praynig

Алверка-честит ти абитюрент.Да ти е жив и здрав, и много успехи по пътя на живота.
        Аз също ще чакам снимки  Heart Eyes

АС - Hug не съм чувала рекламата  Embarassed че напоследък не мога да се добера до ТВ, но
        съм сигурна ,че малките са страхотни. Ако може ,дайте ми линк към нея  Grinning

Ники-съжалявам че не можахме да се видим Sad , а толкова ми се искаше.
         Но мъжът ми закъсня да ни вземе от болницата , а после трябваше да бързаме , че наближаваше времето да вземем малката от
        уч-ще.Дано другият път ни се отвори възможност за среща  Hug

ммм3-човек цял живот се учи .И аз за първи път чувам този метод, ще го запомня.Но дано не
       се налага да го използвам   bouquet

Амалче -  Heart Eyes тази вечер ще бъде събитието.Ще ходим с малката , и тя като мен е фенка на
      Ориента  Flutter Дано имам възможност да снимам, а после ще кача снимките. За малкият , няма кой да ме смени за да поспя. А и
       той с две думи ,се държи за полата ми и не иска нито татко си , нито кака си , нито батко си.За тази вечер ,ще трябва да измисля
       някакво правдоподобно обяснение,като ме подложи на кръстосан разпит Crazy
       Ставам вече , време е за капките .
       На всички арабски принцеси ,лек ден и много  Hug

# 414
                              smile3506 Къде сте арабски кокичета  Grinning

Дали ще привлека обонянието ви с тези вкусотийки  Mr. Green

# 415
Привет арабелки  Hug
САЙДАХ по миризмата по миризмата и право тук. Ама бива ли такива изкушения да слагаш. Как да им устои човек. Радвам се че всичко е минало добре при вас - това е по-важното, а за виждането не се притеснявай, друг път.  Hug
Мираж   bouquet за преводите. Какво прави дреби - не си казвала скоро за някой подвиг.
ЛИЛИ стискам палци  Praynig всичко да се нареди както искаш  Hug
АЛВЕРА  Hug по-добре съм наистина. Е не както преди (както казват колегите ми станала си нещо друг човек  Sad )Нали казват че с времето човек свиква с всичко. Честит ти абитуриент. Дано всичко мине гладко и чакаме снимки после
АМАЛЧИ  както винаги ни глезиш с хубава музика кафенца. Вече сутрин като включа компа и пъров тях си търся  Hug
АЙА като чуя за рода и братовчеди и братовчедКИ  направо полудявам  #Cussing out  #Cussing out  Twisted Evil  Mr. Green Ама ще се свиква няма как. Успех с намирането на булка на братовчеда на мъжа ти.
Отивам да пийна едно кафенце докато се върне хабибито на линия, че нещо взех да се одрямвам.
На всички арабелки които не съм споменал едно голяяяямо  Hug

# 416
Хей, красавици, как вкусно мирише.  chef

Да ви се оплача нещо съм предала фронта, с тая количка дето 4 пъти на ден вдигам свалям така ме боли кръста, че се опасявам да не се разболея като половинката миналото лято. Sick ooooh!

Никито, има много хубави песнички наистина.

Саида, дано успеете с госпожица да видите спектакъла. Непременно чакаме инфо. Hug

Сега се чудя дали да изляза, как ще смъкна пак возилото незнам, ама дечко иска да играе... Tired

До после.

# 417
Благодаря ви момичета само,че не ми стискайте палци,ами правете дуа (молитвичка)  Blush

Амал-карай зет ми да ти помага,че ще му дърпам ушите  Naughty Ти ме ядоса с един линк,но сега нямам време за ответен удар,че хабиби отива на събиране по мъжки и се суетя около него  Flutter

Айа-ми и аз не искам такава снаха:

http://1.bp.blogspot.com/_YaEDcllYZCw/SmQ8JfaZG9I/AAAAAAAAAmM/mI … ey5EN_468x398.jpg

по-добре такава,ренесансова: http://z.about.com/d/prom/1/0/5/G/-/-/lbd.jpg

# 418
  • сред маслини и портокалов цвят
Здравейте, красавици!

При нас все същото. Каруми си върна формата и си наваксва с беснеенето.
Аз обаче съм болна сега- гърло, температура. Хич не съм добре.Не съм боледувала от 10 години, бях забравила какво е да имаш температура. Никакви лекарства не мога да пия заради кърменето. Наливам се с чай от лайка и кисело мляко със сомак. Това второто е особено гадничко, ама понеже мъж ми го направи, ще продължавам да го ям.  Имам доста работа на компютъра, къщата на мен чака. Мъж ми тия дни е по цял ден на обекта, помощ от никъде. В София щях да звънна на майка и тя да дотърчи. Тука такива екстри няма.

Тъй , оплаках се.

Мираж, мнооооого благодаря за напомнянето за мозилата. Ще я сваля, дано си права. Като дойдем до Шам, ще черпя.

Саида
, радвам се че операцията е минала добре.Да се възстановите бързо!

Алвера, чакаме снимки на мама и голямото момче!

АС, здрави нерви, мила. Само като те чета ми става зле!

ммм3, чувала съм за спирта, но ми беше изскочило от ума. А той мокри кърпи не търпи, та друг път ще опитам. Иска ми се да не се повтаря, но децата боледуват, не си правя илюзии.

Амал
, внимавай с кръста. Аз така закъсах миналия месец- събудих се и не мога да се изправя. 4-5 дена си ходех превита, на улицата не можех да изляза, щото беше комична гледка. Много се пази.

Толкоз от мен, отивам да полегна на дивана, Малчо се е загледал в някакво анимационно филмче. Дано се кротне за 10-15 мин.
Поздрави. Hug

# 419
Хелоу, хубавелки. Hug

Ясминке, Карумче пак се зазяпва в нещо, ами ние. Rolling Eyes Сега сме на тема телефони. Но те днешните деца от рано свикват с технологиите, които на нас са ни се виждали като чудо.
Я обясни въздействието на соммака. Praynig

Мираж, заклетия преводач, къде изчезна? newsm78

Айа, тук идва и друг момент от тези конкурси за красота - честот им обвързване с елитна проституция.  Rolling Eyes Тогава чудно ли е, че в някои страни не се гледа с добро око? Whistling
Добре се пдосалждаш с хабибски сладкиши, гледай да не се окръглиш повече от модерното. Wink

Лилсън, страшни снимки пляскаш. Laughing Мм, зетя да помага, викам му ти на жена си сигурно ще помагаш, ама на мен не. Mr. Green Че с какво съм успяла да те ядосам, не е нарочно. Praynig

Саида, беше ли? Flutter Как е малчо, миличкия.  Heart Eyes Какъв срок дават за възсатновяване? newsm78

Никито, поговори ли с хабибито? Hug

А лвера, Сафар, Свеар, АС  Hug

Пакитки, таман се оплаквахме от Фейса, тези, коитоо са там, забраниха ли вече достъпа? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт