~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 407
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
АЙА СЪС ЗАКЪСНЕНИЕ НО ОТ СЪРЦЕ - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЛЮБОВ ЩАСТИЕ И ТАЗИ ГОДИНА ОТ ЖИВОТА ТИ ДА ТИ ДОНЕСЕ ТОВА КОЕТО НАЙ-МНОГО ЖЕЛАЕШ (съжалявам за закъснението но вчера бях на работа, а вечерта имахме гости)   bouquet   bouquet   bouquet
Сега смятам да отида да си изпия кафето, че не мога да си отворя очите още. Но не мога да не коментирам снощния филм който започна - мернах съвсем малка часто от него, но ми стана толкова гадно, че смених канала, а пък и гостите все пак не исках да забележат колко мъчно ми стана.
Лек ден на всички засега. Ако имам врвеме по-късно пак ще намина
На всички принцеси  Hug

# 556
                        Добър ден арабелки -хубавелки  Grinning
   Топлото време настъпва , и вече има голямо отсъствие тук.
   Да ви привлека вниманието с един вкусен обяд
          Приятен обяд ,и да ви е сладко.
          По-късно ще пиша , че дойдоха майстори
          Hug  bouquet

Амалче- разчисти си ЛС  Grinning

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 14:10 от Saidah

# 557
Е това на нищо не прилича вече, натискам предварителен преглед, няма връзка и после иди си търси поста!!! Като няма чернови...трябва все да е нащрек човек и да копира казаното. Crossing Arms

Дуа, появи се най-сетне. Peace

Айа, как мина партито? Блазе ти за торитчката. Heart Eyes

Саида, вкусен обяд ама е само виртуален, а аз съм гладна. Crossing Arms
Тортуна, кога твориш, нощем ли?
Никито, за кой филм става въпрос? Hug
Мираж как вървят изпитите? Hug

Да ви разсея малко - този клип е спечелил награда за най-добър:
Haifa Wahbe - Baba fen
Честно казано имамм забележки поне в 2 направления. Crossing Arms

Сафар, Ясмин, Ш и Ш, Лили, Алвера, СВ данова, лахме и всички останали Hug

# 558
Привет на всички арабелки
АМАЛ   Hug за двама завинаги става въпрос. Как я ожениха насили и как двамата плакаха в деня на сватбата. Днеска му разказах на хабиби  Cry Не знам как ще го преживея този ден, а пък и следващите. Дано бог ни даде сили и на двамата да издържим  Praynig

Щерката завърши вече училище с пълно 6 и на матурите също  bowuu Е поне един трябвада има, който да ме зарадва с нещо. Докато големия завърши  #2gunfire  smile3511  smile3515  Mr. Green

САЙДАХ радвам се всичко е наред  Hug Мерси за хубавия обяд  Hug
ДУА  Hug че се разписа
На всички арабелки прекрасен ден  Hug

# 559
Мда,два пъти писах пост и не можах да го публикувам,което пък беше явен знак,
че е по-добре да си мълча,особено след като съм в особено настроение заради разни деликатни международни полужения.

Много вкусни храни,портокалова торта  Heart Eyes

Ето ви малко случайни снимки от Емирствата:

http://gulfnews.com/pictures/viewer/readers-pictures-nov-3-9-1.524921

# 560
Амалче- в какво състезание е спечелил клипа първо място ?

Днес каката се прибра доволна ,написала е всичко .Да видим с по-нататъчните 10 изпита как ще се справи

Вчера ,като примерна домакиня правих и сладко от кайсии,после мисля да повторя дозата,защото народа на сухо не го яде,но като се разбия става на нектар.

Ники -честито и браво на щерката и не се ядосвай на сина.

# 561

Здравейте момичета,

все още не са започнало почивните дни при вас  bowuu ,защо ли няма присъствие в темата  newsm78
Да се похваля,днес ще имам форумски гости   Grinning

# 562
                  И аз това се питам  Grinning
                  Но предвид хубавото време , си мисля ,че повечето арабелки го прекарват на вън.
                  Мираж-честити ти форумски гости.После да разказваш, а и снимки може да качиш.  bouquet
                  Хайде момичета ,разписвайте се , че да не ви пиша отсъствия в дневника.Учебната година тук , е без
                  прекъсвания . Mr. Green

# 563
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Разписвам се като примерна форумка  Mr. Green

Честито на успелите деца и на гордите им майки   bouquet
И аз скромно да се похваля с добри оценки на синчето на матурите, а дано почерпя за студент някога...

Лили   bouquet

Мираж, браво на теб!!!  Още малко и тук ще почне сезона на зимнините и тогава ...не ми се мисли  Wink

саида, хубави новини от прегледа  Hug Все да е така.

ДуаHug

Сафар, къде си   Hug

Планирате ли нещо за лятото, че аз още не зная кога ще съм в отпуск, а и къде  newsm78

Много хубав ден на всички   bouquet

# 564
А добър ден със закънение.  bowuu Боядисвах си косата, после сешоар, преса ии т.н. но най-хубавото е, че вече не съм рижа!!! Нито жълта, а сива. Mr. Green

Мираж, кои са ти мари форумските гости? Crossing Arms

Чу ли го това бе жена:

„Целта е България да бъде защитена от ракети със среден радиус на действие. Не е непременно това да стане чрез разполагане на елементи от противоракетния щит. Мястото на разполагането на елементите зависи от географската посока на заплахата. Въздушните ни територии са застрашени от страни в Близкия Изток. Заплахата идва не само от Иран, за който е ясно, че има такива технологии, но имаме информация, че и Сирия разработва. Целта е всички страни в Европа, включително и Русия да бъдем под един противоракетен щит", посочи министърът.

Тук Rolling Eyes Shocked

Алвера, честито за синковеца, как няма да стне студент, ще стане!!

Саида, няма мърдане от форума. hahaha

Никито и на теб поздравления скъпа. Права си, трябва и по нещо хубаво да се случва.

Лислсън, откога стана толкова деликатна? Mr. Green

Сафар, да не би бнаистина  bouquetа гризна дръвцето, макар че е виждам защо.

Айа,  Тес, Мария Хадд (къде изчезна), Ясминке, Снеже, Разан, СВ и всички други  Hug

# 565
Svear, много приятно ме изненада!

Лили, и ти.

Амал,  #Crazy  Изтълкувай си човечето както желаеш.

Дуа, Саида, Никито, Тортуна  newsm51

Мираж, май на тебе ще се падне да отговориш на следващия ми въпрос. Ако има някой друг компетентен, да не се засяга просто не мога да се сетя.Може би Лили, но не съм сигурна колко са големи нейните госпожици.

В последните дни тъна в спомени за ученическите години.  В събота е имало среща на класа ни *0 години от завършването ни на МГ.  (заместете звездичката с цифра между 1 и 3, че мен ме е срам да си призная). Малко сме били отсъстващите, изпратих ми снимки, и аз ги гледам и размишлявам....Та се сетих да попитам за арабските училища..най-общо какво се случва в една арабска класна стая...как протича един учебен час...как изпитват, стресиращо ли е, на какво се залага на творческия процес, или на натрупване на информация както беше при нас едно време, уважавана ли е учителската професия...ей такива неща. Ще се радвам някой да сподели..аз съм запозната с две образователни системи българската и английската, които са много различни, ще ми бъде интересно да направя съпоставка и с арабската...(ясно ми е, че има разлики в различните арабски страни, но кой с която е запознат да каже...)

# 566
Привет арабелки-хубавелки
Веднага се разписвам, че да нямам неизвинено отсъствие в дневника  Mr. Green Обаче имам извинителна - след като се наспах след нощната смяна станах, изпих си кафето и отидох да си извадя задграничен паспорт ( не че засега ще ми трябва, но не се знае за наесен ако намеря някой спонсор може да посетя чужди земи дори само за да видя с очите си страната - е надявам се да е за нещо повече от това да видя страната  Praynig )
АМАЛ  Hug те  се излагат вече все повече и повече - имам предвид бат ББ и сие. Нямам думи и каквото и да кажа - БАНичка  Mr. Green
ЛЯМХАДЖУНЕЦ интересен въпрос ( както казват по ТВ - мерси за него - и на мен ми е интересно )   bouquet
МИРАЖЧЕ  Hug стискаме палци на каката да се представя все така добре Приятни мигове с форумските гости   bouquet
АЛВЕРКА мерси и на теб че се радваш с гордите майки  Hug
САЙДАХ ЛИЛИ АС АЙА ДУА САФАР ТОРТУНА и всички пропуснати случайно  Hug

# 567
Привет на всички арабски дами Simple SmileHug

Искам да ви попитам,тези които имате впечатления от Ливан и Мароко,къде си заслужава повече да се иде.Става дума чак за есента,но все пак... Тъй като с баща ми планираме някаква екскурзия и аз,разбира се,съм първа писта към ''амиии тате,защо не идеме надолу в Азия или пък в Северна Африка"  Laughing Таа ви питам вас,защото сте по-запознати и мнението ви е по-обективно Simple Smile
Междувременно ви поздравявам с една любима моя песен :

http://www.youtube.com/watch?v=kIoPIKz5tD0&feature=related

# 568
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Качих снимки от тържеството в детската градина на малката

# 569
                       Добро утро арабски поспаланки  Heart Eyes
              Поднасям ви рано, рано кафенце и закуска
    А след закуската ви каня на по чашка чай и сладки приказки Хайде арабелки сладки  Laughing
  Алверка - видях снимките ,много сте сладки  bowuuДано се зарадваш и от новината , че имаш вече и
   студент Praynig
  Амалче - поръча ли си учебника, аз вече чакам моят да пристигне.Дано не съм го поръчала напразно,че ЕГН-то ми вече изневерява  Mr. Green Незнам как ти изглежда в сиво косата , но съм сигурна че твоето хабиби не сваля очи от теб. Flutter
 Аз пък днес ще ходя на фризьор и козметик.Добре че има бои за побелелите ни коси , моята вече е доста побеляла,  hahahaи ако
 спра да я боядисвам ще приличам на бабка  Joy
 Никито- дай боже ,да намериш спонсор , и да отидеш там където сърцето те зове  Hug
 ЛЛ-много интересен въпрос, ще следя отговорите .Ти как си   bouquet
 Мираж - ах ,този ник. Като го видя , и разбирам че може би желанието ми да посетя Сирия , е само мираж...поне на този етап.Как мина съфорумското гости  Grinning Аз съм любопитна клюкарка  Mr. Green, и цяла нощ сън не ме хвана да разбера новините   CrazyКак е малката сладурана ? Браво на каката , дано с лекота си вземе и останалите изпити. Praynig
 Постни си рецептата за сладкото , не че сега имам време да правя , но знае ли човек.
  На всички сладки принцеси спокойни почивни дни и много  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт