~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 440
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Амал, имам много силен страх от дълбока вода, но тея дни ще се влиза. Това ядене ушите на стареца само като му чуя името и ми се отяжда  Joy. Пелмен даже не знам и какво е, само съм го чувала като име. На мен едно от любимите ми ястия в Сирия са тиквички, пълнени с ориз и шафран и варени в доматен сос. Впрочем нещо не обичам някои от тези дето им се водят сред най-известните като хумуса и табулето.

# 106
Къде сте, другарчета, голямо затишие. Но все пак е събота и неделя. Simple Smile

Едно много приятно поздравче за настроение:
Амр Мустафа и Орси - Ако в моя живот

Ние днес отиваме за бутонки за великия футболист. Mr. Green

Мария
, половинката не обичаше хомос докато не дойде тука и аз набързо го строих да яде, че много ми харесва.  Mr. Green Дааа, и кусата си ги бива. Не се притеснявай за снимките де. кога ще идвате към БГ?

Ето за Йолито, потенциалната сирийска туристка Wink за още едно новоо откритие в Сирия:
http://zonabg.info/History.60_65/1905.drevna-razvita-civilizacia/

Гуши на всички.  Hug Следобед пак ще пиша.

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 09:37 от amal

# 107
Добро утро!
Как спахте? Моето безсъние става патологично, но пък насън готвих гювечета с пилешко.
Сега се утешавам със сладолед с мента и шоколад.
Амал, благодаря! Взех си един ACER, но с някакъв компресиран Windows и така кирилицата е руска. Налепила съм си буквички. Като първолак съм. Търся ги една по една.

Вчера бяхме особено добронамерени: пратихме пари на свеки, но по-малко, отколкото поиска.

Освен това се убихме от чистене. Садихме и градинка с подправки на балкона.
Имам нова раница с колелца - исках такава, гривна с висулка - големи подаръци. Семейната придобивка са хавлии на килограм и машина за пуканки.
Вече  не искам да пращаме дребна техника в Мароко, понеже май я продават.
Ще складираме двамата. Конникът е неудържим в магазин за домашни потреби.

Лек и усмихнат ден!

# 108
Добро утро, принцеси  Hug
3aповядайте на арамотното арабско кафе

Мария, щом сега нямате възможност за велотур, тъкмо имате повод да се върнете отново в Йордания.   Mr. Green
Както казах, половинката има преки много позитивни наблюдения и за това си позволям да препоръчам
Ето това е сайта, а това е фб страницата им, която според мен е по ъпдейтната, защото има много коментари, мнения, снимки и препоръки от самите учаснитици.

Сафар, честити нови покупки   bouquet

Ето и един хубав разказ за Омаяд в Сирия (цитат от статията “Омаяд е единственото свещено място в света, където съжителстват символи от християнската, мюсюлманската и юдейската религия. Неслучайно тук вече покойният папа Йоан Павел ІІ за първи път отслужи християнски молебен в джамия. И да, Омаяд е едно от най-пищните чудеса, които човек среща по пътя. “) http://zahorata.com/?menu=1&page=rubric&id=13&subrubric=1145

Ние вчера почнахме грила в 16 и завършихме в 12  Crazy Беше много весело, но цели 8 часа на маса са и изморителни  Blush

Днес времето пак е хубаво, така че пак ще мислим някакво занимание навън/
Поздрави на всички   bouquet

# 109
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте хубавелки арабелки !
Сафар, честити придобивки  Hug. Ти да не си се возила в маршрутка ? Няма начин да не е незабравимо преживяване  Laughing

Йоли, успя ли да се видиш с родата. А къде живееш , ако е удобно да те попитам. Защото аз съм от Пловдив ( но за съжаление вече повече години от живота си не живея там  Wink )

Шилан, слагай си компреси с топъл риванол , ако имаш бъчки от инжекциите, за да се разкарат по- лесно. Най-иакрено ти съчувствам  Hug. Когато се налага да лежа в болница и мен ме правят на решето, въпреки абоката. Имам чувството, че ако пия повече вода могат да ме ползват за лейка  hahaha Вече добре ли си?

Айа, голямо откриване на грил-сезона е паднало  Laughing

Аз да се похваля-моят голямата дъщеря спечели камера от някаква игра на един от мобилните оператори . И е много щастлива-това е първото нещо , което печели на късмет.

Къде се загубиха ливамките ?

Саида,  с теб сме  Hug Heart Eyes Praynig

На всички арабелки   bouquet

# 110
Алвера, не на маршрутка!
Още по-интересно. Вчера във Варнв валеше дъжд- някъде към 12.30 на обяд, Точно тогава трябва да стигна до една куриерска служба. Чакам на спирката автобус 13, Такси не ми се взима - във Варна са много скъпи. Няма автобус ОБАЧЕ минава жълта кола и г-на водач вдига показалец и казва: Номер 13. Така се събрахме 3-ма човека, а шофьорът кара по маршрута. Взима по един лев.
Честита печалба на щерка ти! Хубава изненада е.

А за покупките - благодаря! Елементарни неща. но носят радост. А и решихме сами да ги к упим. Иначе като споделим с мароканската рода ВЕДНАГА казват "Искаме и ние!" И какво ги правят тези неща?

Днес е слънчево, но не става за пикник! На суфтосалите сезона - честито!

# 111
Ей, нация техническа.  Hug Честито за придобвките и на Сафар и на алверината щерка.
Алвера, да ти е жива и здрава късметлийката.
То и аз съм неудържима в такива магазини, днес обикалях за телевизор, ми тостерите, пасаторите, дори прахосмукачките ми притеглят погледа. Mr. Green

Сафар, интересен метод на придвижване. Peace Що не ги ползва родата бе? И ние нашите все гледаме да ги уредим с нещо.  Peace

Айа, много интересна статия.  Hug И нашия човек се е предствил добре.  Peace Ама дай малко ъпдейти и от Джордан. Wink Наистина е най-хубаво като се тръгне занатам да се обиколят и триите страни - Сирия, Ливан, Йордания.  Hug Хе хе, и това с вело тирпа си го бива!

Ве, как върви обиколката на място? Mr. Green

Шило, налагаш ли компреси? Peace  Гледа ли по шоуто на Слави още в началото дадоха един кюрд, викам си Шилото сигурно го познава. Много хубаво момче, ама го закъсал нещо тука. newsm78

Ливанките, къде изчезнахте наистина? newsm78

Саида и Свеар,  Praynig Praynig Praynig

# 112
тц тц тц нищо не сте изписали от петъка

пак съм със смотана клавиатура  ще ме прощавате ама нямам запетайка  Party

Амал, за къв кюрд от при Слави говориш? тия дето даваха в кастинга за  "Добре дошъл"  ли? там видяхме 2ма кюрди даже.Единия нещо интелигент го даваше,бащата писател; преследвани и т/н.. забременил една българка, па се отказали тя абортирала, пълен нещастник,поне да не си беше разправял мизериите/  Моя го намрази ощеот първата реплика Laughing
А после имаше един друг кюрд,с червена риза , дето искаше да се жени за една женица.От Халебча беше завалията.

Айя за някои неща съм взела поука за други ще видим Sunglasses  то моя племенник нали е само на 2годинки, верно че реди пъзели без грешка,ама по форуми още не е прописал, а и се надявам да се занимава с по=мъжки  дейности, та не мога да се оправдая с него, че ползваме един и същ комп и затва  имам регистации с еднакви айпита Mr. Green

Алвера,не съм се сетила за риванол да мажа.  Ужас е, едвам седя.  Задника ми прилича на градинска  Mr. Green  лейка.  А за системите имах абокати,ама ми изпадаха  та все ме дупчеха.

ставам

поздрави

# 113
Аааааааааааааа, Шилото, не си толкова зле щом пишеш, с или без запетайки, карай. Mr. Green
Да, кюрда е този първия, другия не съм го гледала. Е верно, че си показа кирливите ризи човека, ама красиво момче беше.  Peace
Имаш ли новини от емиратката?

Айа, да не си пак на барбекю? Mr. Green 12 наближава, прибирай се. Joy

Йоли, във връзка с ядрените опити на Иран - зад него застават 3 правителства официално - на Ливан, Сирия и Ирак:

Подробности

# 114
Айа, да не си пак на барбекю? Mr. Green 12 наближава, прибирай се. Joy
Аха, позна, менюто и компанията бе същата, само мястото бе друго  Crazy Е, по–рано се прибрахме, че утре е понеделник  Rolling Eyes
Но този уiкенд май качих няколко килца, ще трябва по–сериозно да се заема със спорт  Thinking

А последно има ли арабски предствители при Слави, че аз в пресата видях една статия, където избраните от кастинга бяха все от 3ап. Европа или Америка, Австралия (белия свят дет е казва) и много се разочаровах, за това повече не и търсих видеота в нета.  Crossing Arms

Не знам кой кой подркепя за ядрените оръжия, но снощи в Германия мюзик айдъл стана едно момче с ирански произход.  Flutter
http://www.youtube.com/watch?v=pc-6oosauGM

Аз пък не съм фен на тези големи подаръци между членове на семейството. 3а мен нещо символично, но от сърце е в пъти по–предпочитано. Точно днес вечерта, на моя приятел големият брат в разговор настоява да му прати от Америка голям подарък за завършването. А той дори още не е и завършил, има поне половин година до тогава. Брат му има семейтсво, деца, жена да гледа, но не, традицията повелява да се грижи за по–малките. Няма лошо, ако сме в голяма нужда, ама ние не сме... 3а мен това е показност, за него обаче предполагам е вътрешен дълг, нещо нормално. newsm78

U Друго исках да споделя с вас, дано не се приеме като провокация или нещо негатвино, но вече  втори ден ми е на сърцето – едно видео за един голям човек, напълно обикновен, надали сте чували името му, но аз лично не мисля, че ще го забравя. Bassam Abu Rahme 

# 115
Aйя  има един тунизиец при Слави,  самата гнусота е  Sick   прави се на отворко. Имаше задача  да сготвят нещо, той  прави тажин  и гаврътна първоняколко чашки винце, посленадигна цялата каничка /  от журито  го питаха не е ли  мюсюлманин  не  помня  как се оправда.  Като цяло е мн гнусен тип

Аз харесвам македонката/ Слави постоянно я заяжда  обаче/ горкото момиче  как изтърпява/ симпатяга е

# 116
Ми как бе Шило, нали трябва да покажат образ, какъто очаква публиката. Нали е арабин...Айде после кажете, че понякога не се отразява избирателно... Crossing Arms

Ееее, Айа, добре си живееш. Wink За ядрената програма ставаше въпрос, че според изброените държави тя е за мирни цели. От друга страна защо едни да могат да имат даже за военни (че и ислямски държави), а други не?
Покъртителен филм, малко ми забиваше, но разбрах посланието.  Embarassed
За мюзикк айдъла, браво на момчето. И араш има много хубави песни. тази не можах да я чуя обаче, че беба спи и съм намалила звука, но сутринта ще й я пусна, много обича ориенталската музика, не седи мирно като чуе, сирийска й кръвчица. Mr. Green

Йолито, разхождаш ли се по Пловдивските улици? Wink

АС, къде се затри пак? newsm78

Вещице, да не са ти донесли 100 кг хомос? Mr. Green

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 00:27 от amal

# 117
  • София
Ей ме на, отчитам се в 3 часа посред нощ. Mr. Green
На кого по-напред да честитя обаче newsm78 - нови придобивки, завръщане във форума и ред други поводи.Всички се считайте за поздравени! Heart Eyes
През последните дни се сбърках от търчане насам-натам.Бях чудна гледка вчера с два нови стола за компютърно бюро, за които фирмата продавач не предостави транспорт, а такситата за такова близка крайна спирка като НДК не ме искаха. CloseТа вдигах, свалях и в резултат днес ръцете ми са със синини.Добре, че мъжката половинка е далеч, иначе щяха да го обвинят във физическото ми малтретиране. Mr. GreenОтделно покрай емоциите на каката, която след 3-4 часа заминава на зелено училище с класа си и се опитва под носа ми съответно да измъкне половината къща , също се уморих.То не беше лаптоп, то не беше преса за коса, един тон парцалки и обувки..Човек ще каже, че се преселва някъде, а не заминава за някакви си  5 дни. hahaha
Айа, завидях ти благородно за хубавия уикенд.Впечатли ме възможността за организирано колоездене извън Аман.Прочетох в сайта, че най-късият маршрут обхваща равни терени и възлиза на около 10км.Това като условие урежда и моята кръгла и бързо уморяваща се особа и дребните колоездачки.Че в противен случай ще се наложи да се паркираме в камиончето, което съпровожда велосипедистите и услужливо приютява закъсалите. Mr. GreenПоказах сайта на диванетата и те харесаха идеята.Толкова ентусиазирани бяха даже, че споделиха с мен предварителната си програма за лятото там.Щели да ходят на чести велопоходи, да посещават Джбеха и Хадаик малик Абдалла, т.е все големи лунапаркове с множество атракциони, щели да яздят камили, да  ходят за няколко дни в Акаба, да посетят  разни забележителности и да си правят пикници. #Crazy Само в едно са сбъркали, тази активност в жегите мен лично ще ме убие.А, всъщност и още нещо не са познали, объркали са се нещо, че баща им е собственик на банка Антинари.
Гледате Слави значи..Аз идея нямам за какво иде реч. Thinking
айде да ви оставям, че да поспя до 6 и да влача каката до рейса.После ми се полага кафепиене с майките на заминаващите й съученици.
Поздрави на всички и ме извинете ,че съм доста нередовна напоследък, ама от решаване на задачи не ми остава време. Mr. GreenЛуда за връзване съм станала, ама съм много надобряла.Де и кандидат-гимназистката да имаше моя математически ентусиазъм.Ама не биде!

# 118
Добро утро. Да сипя кафето за бързащите като АС:

АС, няма те, нямате и като напишеш един дълъг пост се отчиташ за всичкото време. Значи ии ти си ентусиастка (освен йорданските красавици) за велообиколката. Hug Ах, тия госпожици, какви са суетни. То и не само те де - вчера налии купувахме бутонки, нашия като седна като взе да разпитва с един маниер продавачката, ще кажеш, че си купува от Версаче нещо. Mr. Green
В емирствата пък от суета се наблюдавала тенденция на разрастване на анорексията и булимията като резултат от желанието на дамите да изглеждат добре. Shocked

"ОАЕ изпитва много от културните промени, свързани с появата на хранителни разстройства на Запад, се казва в доклада. Тя е бързо развиваща се икономика и изправена пред култура на потребителите, които подчертават "слабата жена като тази с  идеално тяло".
Колко е вярно. Но не знаят младите на каква опасна болест се излагат.  Rolling Eyes
Дано нашите не залитнат натам. Praynig

Айа, трябва да взимаш и ти процент за зарибените. Peace Кажи какво се коментира за скандала с папата и колецжите в Германия? Shocked

Мария
, гмуркаш ли се? Wink

Ве, с организацията на екскурзията какво стана? Hug

Сафар, свикна ли с клавиатурата? Rolling Eyes

Дуа, къде пак изчезна? Здрави  ли сте?

Свеар, Саида,  Praynig :

Разбрахте ли, че сириец искал да купи английски фурболен отбор. Ах, тия сирийци - на всякъде са. Mr. Green
Сириец искал да купи Ливърпул
Ей това е да си имаш футболен запалянко в къщи, в час си с всички футболни ъпдейти. Party

На всички: мм3, Снеже, Ясминке, Рени, Тес, Алвера, Йоли, Дана, Албена.,  Hug

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 10:50 от amal

# 119
Теди

На кого по-напред да честитя обаче newsm78 - нови придобивки, завръщане във форума и ред други поводи.

на мене , на мене най-напред ,айде не се свенете, признайте си,че в душите ви беше пусто без мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Имам да си наваксвам с мрънкане. Вчера бяхме по спешност и на зъболекар  Sick  мъдерците постоянно ми дават ядове,но никой не се наема да ги извади и да приключа с тях един път завинаги!!!  през няколко месеца порастват с малко и повдигат месо от венеца, събира се гной, боли ме гърлото,не мога да преглъщам от болка, кошмар е. Та ходих да ми топят месото с лазер  Sick  Още ме боли, ужасно  боли, не мога да говоря, хапвам по няколко залъка, колкото да не пукна от глад.

чувствам се най-болния и измъчен човек на света. Де ще мине грип и зараза из града, няма начин да ме подмине,болежки всякакви. Много се комплексирах на фона на пращящите от здраве кюрдски и арабски невести,дето никога от нищо не боледуват и са здрави като стомана  и никога от нищо не се оплакват:xarms:
Ами кво да правя, нежна съм. Така ми е отредено, да си почивам, а другите да се грижат за крехкото ми здраве и да ми  треперят.  Да съм й честита на свеки  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт