~128~ На вкусен чай при наc се спрете - към Арабски свят  далеч се пренесете ~

• 45 252
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София

Добро утро от мен момичета, понеже сме станали вече закуската е от нас тази сутрин.Надявам се да задоволя вкусовете на всички.
Мираж в кой мол има намаления, че аз с нетърпение чакам намаленията на obaibi/okaidi в mall sofia, че имат много сладки неща там:)

Alvera благодаря ти, надявам се да не отегчавам никой с моите писаници, ако е така няма да се сърдя да ми кажете Simple Smile

Shilan, здравей и от мен:) Върнах се малко по-назад във форума, надявам се да оздравяваш бързо:)

# 691
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте !

ELIDNA, сложила си закуска   , ей така обичам, пък и никой друг няма в темата сега, всичко е само за мен  smile3508
Много целувки за малката Айа  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз да ви кажа, утре отивам на доктор, стискайте палци да не е това за което си мисля  Simple Smile

Какво става с Дуа, добре ли са ?

На всички много хубав ден   bouquet

# 692
  • София
Ох момичета, я кажете какво ще ми трябва за морето, че съм почнала да пера днес, да поизъсхнат нещата, ама нещо немога да си събера главата smile3523, та приемам идеи всякакви - по скоро за дребосъка, ние сме лесни Simple Smile

alvera, стискам палци от всесърце всичко да е наред Hug

# 693
              Мархаба арабелки мои  Heart Eyes
   Алвера - дано всичко да е наред и няма нищо сериозно  Praynig
   Елдина - от личен опит за морето да кажа. Най-важното са плажните масла, шапка и много дрешки.
   Играчки , кофички за пясъка.Пантенол- пяна / за всеки случай/, ампули деган, панадол , термометър, Ка нитрат.
   За сега само това се сещам , ако се сетя зя друго пак ще пиша.  bouquet
   Олд Спорт -честити 3 месеца на патерица . Да ти е жива и здрава малката принцеса  Heart Eyes
   НикитоHug как си миличка . Ние сме в Бургас , много ме е яд , че днес не заведох децата на плажа.
   Прогнозата за днес беше дъждовна , ама нещо не са познали  #Cussing out Такава жега е , че чак не се стои .
   Утре ще рискувам , ще ги заведа на плаж, дано е топло като днес  Grinning
   Отивам да гладя , така че бягам от час .  Mr. Green Ама не може да ми пишете неизвинено  Twisted Evil
   Вече съм записана в дневника като присъстваща  Joy
   Лека и спорна седмица за всички   bouquet
   А от мен много  Hug

# 694

Ох, наистина не знам какво да пиша  newsm78

ялла бай засега

нц,нц такова поведение не е нормално,съсипва те тоя кюрд Шилано  Naughty (по-скоро ти него,ама хайде да не си вадим керливите ризи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green)

Елдина-мархаба,имате ли дом в Палестина?

НИКИ-разделихте се така ли?

Олди-гледам едни аниматори тука и се сетих за тебе  WinkНа кой мяза Беки-Ясминка?

ХАЙДЕ ЦУНКИ ОТ МЕН АРАБИЯТКИ,ПРИЯТНИ ПРИКАЗКИ!

# 695
лиле ама и ти съвсем сухо го даваш ,явно и фараона те е изтормозил  Mr. Green

алвера   Praynig Praynig Praynig ,чакаме добро новини  Hug

саида и ELIDNA дано да се оправи времето и да поплувате в морето.   bouquet

Ние си имаме розова тротинетка и сме много щастливи  Flutter ,сега ще слизаме да я караме .Котките изчезват още само като мернат дреби. Mr. Green
Момичета почти сме изписали тази тема,ако няма желаещи мога аз да я пусна.

# 696

Предишен път се измълнахме с темата за гащите-поминиш ли лю  Laughing

голям лаф стана тогава, умилявам се като се сетя....Сещам се и за Латея. Латейке, поздрави, ако ни четеш все още! Надявам се, че си щастлива.

Домъчняло ми беше за вас, едно носталгично ми е.. и се зачетох в темата и хоп...гледам, че ме споменавате.  Blush Малко късно реагирам, но не се сдържах.
Както се вижда, скрила съм се зад ново име.  Simple Smile

Много поздрави и прегръдки от сърце на всички ви.  Hug

# 697
Привет и от мен, арабелки. Hug

Олди, честита ви месечинка. Heart Eyes

Алвера, взимай мерки докато е време.  Praynig

Латея, и друг път сме се питали каквоо става с теб, радвам се, че се разписа. И хубав ник си си измислила.  Flutter

Елидна, значи ии аз съм на същото мнение - тук става невъзможно човек да опази децата си, особено оако майката работи...тц тц. Tired

Мираж, дреби направо е незичерпаема откъм смешки. Mr. Green

Шилото, айде оправяй се де, сега и амнезия ли имаш вече? Mr. Green

Сафар, къде изчезна, добре ли си? Hug

Саида, никаква те няма във Фейса? напредваш ли с ученето? Hug

Айа, стегна ли багажа? Никога не съм се местила, предполагам е трудничко. Но пък на по-хубавото всеки би отишъл. Hug айде, че 30-ти наближава. тогава ли летиш окончателно?

Дуа не знам как е, ще й звънна утре.  bowuu

Ники, Лили, Лю. Рени, Ясминке, АС и всички други хубавелки Hug

# 698
Eх, много изненади напоследък в темата...гледам някаква малка гара спряла при нас, а то какво било....Гаричке новият ти ник не ти отива  Naughty, но пък е оригинален. Да  ти споделя липсва ми едно нежно момиче с летяща овчица за аватар, с което си сравнявахме гащите.

Мираж, добре дошла на родна земя, където мен ме няма  Cry, как е Зарата? Имам хубави спомени от този град. Напредък с  разследването?

Шило, това наистина не си ти...някой ти е хакнал ника и пише от твое име, или е някакво затишие пред буря... newsm78

Лили, ти пак ли в домашни задания си се вглъбила?

Олд спорт, все още ли сте в България?

АС, къде се изгуби, чак забравих това ли беше последния ти ник?

Амал, как върви учредяването на клуба? Може да си споменала, но не чета редовно, извини ме.

Никито, радвам се да чуя, че си по-добре   Peace

Саида, Елидна     Hug Hug Hug

лека нощ, компанията

лека нощ

# 699

Шило, това наистина не си ти...някой ти е хакнал ника и пише от твое име, или е някакво затишие пред буря... newsm78

Абсолютно съм съгласна  Naughty Това ще да е племенничката и,оная с романите на английски  Tired

Аз нямам домашни,нямам деца,отдала съм се на бани и ядене,тормозим се тука с арабина,хамдуля  Blush

Гаро-ще се глобяваме:тайно четеш темата,а не пишеш  Naughty

# 700

Добро утро момичета   bouquet

Тук днес вали и се чудя какво ще правим  Thinking Thinking Thinking,преди обед имам визита на леля ми,а след това  newsm78

лю ти ли донесе дъжда  newsm78 и как са малкие дъждовни капки  Heart Eyes.С разследването стана както ти предположи,но като я видя наживо ще получа повече подробности.

гаричка ще останеш тук нали  newsm78

Дреби си намери комнпания,общителна е,така че ми спеси обикалянето по градинките. Grinning

Лек ден на всички   bouquet

# 701
  • София
Добро утро Мираж, мерси за кафенцето Party Тъкмо си пийвам и аз докато храня мъника.
Оф и аз не знам какво ще се прави днес, то малкото се побърква и то като сме си вкъщи, ама няма начин, ако ще вали и днес...тук са едни облациии

Water Lily,дом там мъжът ми има да, апартамент, но това е че аз досега не съм ходила и малко ми е притеснено как ще се оправя с всички роднини..като не съм много добре с езика:( Смисъл разбирам малко, пък  не ми се е налагало да говоря досега Simple Smile Ще си седя и усмихвам чаровно  Crazy

alvera, всичко наред ли е, от колко си на лекар днес?

Хайде момичета целувки от мен засега и до после по някое време   newsm51

# 702
Здравейте, арабелки!  
В почивките между стягането на багажа, открадвам време да ви видя как сте  Hug

Амалче, радвай се, че не ти се е налагало да се местиш, на нас ни е второто местене в рамките на една година  Crazy
Полжителното е, че изхвърляш ненунижните вещи – вече имам изхвърлени две чанти с дрехи и няколко чифта обувки.  Whistling

Алвера, дано опасенията ти са напразни и няма сериозно заболяване.  Praynig

Лили, във ваканция ли са вече децата? Планувате ли да идете на гости в БГ?

Малка Гара, много се радвам да те видя. Разписвай се не само, когато ти е носталгично  Hug

Елдина, нямам никакъв опит с бебе на море, но Саида е дала доста подробни съвети, дано са ти от помощ. За пътуването с автобус до Аман, една съфорумка май щяха това лято с децата да пътуват – до Дамаск с автобус и после с такси. Дано се включи с подрбоности за цена и разписание.
АС, очаквам да се похвалиш и с приема на бъдещия “заек“. В желаното училище и паралелка ли сте?

“Амал, как върви учредяването на клуба?“
Монсунски дъждец, клуб още не е учреден, но Амал сериозно се е заела със задачата. Надявам се да не ми се сърди, но ви препоръчвам блога (на този бъдещ клуб), с който се е заела сега. Има много полезна информация.  Peace

Поздрави за всички   bouquet

# 703
Момичета, много ми стана мило.  Hug Благодаря за вниманието.  Blush Много ми е уютно тук.

Мираж, ми ще остана, къде да ходя.  Blush

Айа,   bouquet

Monsoon, ще дискутираме пак гащите. Например корелацията между глобалното затопляне и все по-малкото използван плат за производството им.

Лили, не чета тайничко. Вчера нещо ми беше домъчняло, та се зачетох отново. Имаше период, в който не ми се четеше темата, та съм и изпуснала края, откровено казано. Ама ако ще се глобяваме, няма да се дърпам. Черпя една баклава, в опит за извинение на неизинените отсъствия.

# 704

Здравейте момичета   bouquet
Гледахте ли мача снощи-в къщи народа е нещастен,бяха за Португалия и Роналдо. Sad

ясмин пишеш в иракската ,а нас ни прескачаш  Crossing Arms ,а и на въпроса за новата лентичка не отговори  newsm78 .Още ли сте в Сирия?

алвера какво стана с теб  newsm78 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт