Великден на вратата чука, ФЕВРУАРЧЕТО на мама гука ! (4)

• 36 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Бръмби, спадна доста отока, единият тестис изглежда горе-долу по обичайния начин според мен. Другият синее и е подут, но не е балон както беше първоначално. Дано си права.  Praynig Hug
Велви!  Hug

# 271
Привет момичета! Wink Малеее Ника, какъв ужас сте преживели!!! Дано всичко върви отлично оттук нататък! Praynig
И ние сме със судокрем, ама сме така подсечени, дупето на Борислава е цялото на хролички и отпред също! Взех Бочко ама и той нещо не действа и днес вече ходих до педито и ни изписа туширане с онова дето мажат пъпчетата като мастило! Сега сме с лилаво дупе! Ама поне да и мине! Аз мисля че е от памперсите! На памперс са и пропускат даже от пишкането! Пак минах на пуфис и сега имам 2-3 торби от по 94 памперса на Памперс и се чудя какво да ги правя? Иначе днес си направихме първата разходка! Крайно време беше! Но аз еда от седмица мога да излизам до подалеч без много болки! Поне се траят!!! ooooh!
Сега желая хубава вечер и безпроблемна за всички мами!!! Whistling

# 272
Ралче,по бройката на памперсите съдя ,че сте на двойка,които са отвратителни Sick Sick SickНие минахме на тройка и съвсем случайно(защото вуйчо ми беше купил) ги пробвахме на Памперс,иначе щях да си купувам Еви бейби.Оказаха се чудесни.За близо 200 памперса имам един пропуснал ако отгорната страна на гръбчето и то защото моя посерко прави велики торти.Инче са без грешка(а минават страшни тестове,повярвай ми)!!!Дано бързичко ви мине дупенцето.Апропо,ако на адашката й бършеш дупарата с мокри кърпички,може оттам да й идва подсичането.

# 273
Бобишанка спрях и мокрите кърпи, ама няма разлика! И днес педито ми вика защо си ги спряла като те имат омазняващи вещества и да си ги ползвам! Незнам и аз вече! Да минава там!

# 274
  • София
Леле, сега чета назад и косата ми се изправя, егати черната серия!
Бръмби, радвам се, че сте разминали само с уплах при катастрофата! дано никога не се повтаря!
Жаничка, бързо оздравяване!  Hug
Тоби, дано не се окаже алергия при Гого.

Мяуче, много съжалявам, че сте преживели това!  Hug Дано ги хванат тези гадове, чумата да ги тръшне.

Кристинче, Калоян по-добре ли е вече с ушите?

Честит рожден ден на патерица на Далчето! Да си жива и здрава и много щастлива!

Отивам да го храня, в болницата даваха млякото под час, без нощтно хранене. Трябвало на тази възраст режим да има и храненето на поискване било колкото искало, но не и когато иска.  Crazy Естествено, мъжа ми веднага довлече шишета и мляко да си храня детето тайно когато е гладно.

Ралмин, и аз забелязах сега в болницата, че от мокрите кърпи още повече се зачервява дупарата на Макс, въпреки, че независимо дали го бърша с тях или не все минаваше под водата и сапуна.
Уф, вчера го мих 9 пъти.  Crazy Мангалките тези дни ми се чудеха на акъла и твърдяха, че затова детето ми е болно и подсечено - от гологъзенето и постоянното миене. Статистиката говореше изцяло в тяхна полза - ни едно ромче не се продриска, нито се подсече, а миенето им беше мираж както се сещате.  Laughing

# 275
Ника, дано всичко това е вече зад гърба ви,  Hug на теб и на Макс.

Хайде и кукла и Чико бързо да се оправя, в петък ги видях с двете прекрасни каки, много са сладки.

# 276
Ника, нямам думи просто...дано Бръм се окаже права. Praynig

# 277
Ралмин аз постоянно мия дупето на Митко, с каката беше същото, кърпички никога не съм използвала и съм много против тях. Каката никога не е била подсечена, Митко засега също. Сестра ми ползваше кърпички и имаше период в който беше изпробвала всичко, докато аз най-накрая и казах да сложи пудра, но не бебешка пудра, а хума. За няма и ден мина.
Сега дупето на Митко го мажа от време на време със крем "Здраве", но не редовно, а когато се сетя.
За памперсите - пробвах Памперс и както казах съм страшно недоволна, много са развалили качеството. В сравнение с Либеро, разликата е огромна.
Сега преди няколко дена купих един пакех някакви Happy от Кауфланд, май само там ги продават. По 23лв. е пакета 90бр., но още не съм го отворила. Като го пробвам ще кажа. Либерото последния път в Метро беше 33лв Shocked и нарочно не взех защото ме хвана яд как са надули цената.

# 278
  • София
ralmin, Андреа от болницата я изписаха с много подсечено дупе, започнах да мажа с Веледа и за два дни се оправи. Сега я мажа само след баня, а мокри кърпички ползвам на Памперс (сензитива) и нямам никакъв проблем от тях.
Дано дупенцето на Борислава се оправи бързичко, че е доста неприятно за детето  Hug
Аз от 3-ката на памперс също съм много доволна, не са ми изпуснали нито веднъж до сега.  

П.П. Либерото пък на мен ми изпускаха и някак си ми се струват по-твърдички (от тях позлвах 2-ка, за 3-ката не знам)

# 279

Здравейте!

НикаHug. Съжалявам много за случилото се. Дано твоето малко създание се оправи по най-бързия и безболезнен начин.  Praynig Praynig Praynig

Сутринта на Ади й биха Пентаксим-а, засега е добре. Качила е 900 гр за 1 месец - 5000 гр. и е пораснала с 3 см.  - 56 см. Фина мадама  Sunglasses

# 280
Ника, много прегръдки за теб и Макс, много съжалявам за това което сте преживяли. Като четях разказа ти изпитах цялата ти болка, защото и Преслав имаше същия проблем, и това се случва на два пъти при много силен плач, единия път се ядоса на баба си че го извади много бързо от коритото и като ревна и се потду се изприщих. Заведох го при детски хирург и той потвърди моята диагноза- ингвинална херния. Бръмби много точно е описала какво се прави в случая(нас ще ни оперират септ.-окт.) Прегръщам ви много силно Hug не го оставяй да плаче миличкото.
Съни Hug за теб и Диманка. Нацелувай я от мен.
Всички болни бебчета да се оправят бързо

# 281
Момичета по темата за кърпичките, нашата бабета си счупи крак преди няколко месеца и в болницата се налагаше да ползваме кърпи. Та "бабиту" каза, че най-добре й понасят кърпите на нивеа, от другите й оставаше чувството,че нещо й лепне и не е чиста. От тогава аз полвам само тях за малките...
Но принципно и аз съм твърдо против това да се бърше без да се мие, особено за момиченце Crossing Arms Радина я мия и в момента на всяка смяна Rolling Eyes
А за Памперс - аз съм много доволна, проблем е обаче, че има фалшиви Tired аз купувам вече само от едно място и винаги са истински, доволна съм и от Хъджис и от Либеро,които понякога ползвам за каката Laughing
Като ви чета и се притеснявам, Мартин много плаче, да не ми направи и той някоя беля  Sad

# 282
  • България/Германия
Ника Hug Hug Hug

karlie, много ти благодаря за отговора. И аз си мислех да направя нещо подобно, да я оставя да огладнее миличката, но не знам дали ще успея да издържа. Много ме е страх да не започне да наддава по-бавно, че нали се роди доста мъничка (2620), а в момента е около 4600.

За дупенцата, аз измивам само с водичка, подсушавам много добре и мажа с мъничко олио на Веледа. Само веднъж имаше леко зачервяване и първо намазах с кремчето на Веледа, но не забелязах някакъв ефект. С олиото се оправи за един ден.  Peace

# 283
  • France-Bulgaria
Ника много жално ми стана,като прочетох,какво сте преживели. Sad
Милото дете,нагушкай го от нас. Hug
Дано и Кукла ги изпишат бързо  Praynig

Ние сме с хидроцеле.
Педиатърката ми каза,да ги надигам,като го повивам,т.е винаги да  са повдигнати и тестисите и бубата.Малко е трудно,понеже се опикава и около пъпа все е мокър.Та го сменям повече от обичайното.

Памперси позлвам на пуфис и за сега съм доволна.
Козметиката ни е на веледа,не сме се подсичали,а и аз го мия постоянно.Кърпички позлвам,само нощем.

Каква е тази ваксина,която я препоръчват освен Пентаксима? newsm78

# 284
Ника,радвам се,че вече сте си вкъщи!Оправяйте се!Да сте здрави!
Дано и Кукла пише скоро,че са се прибрали!
Гадни болести!
Нямам време да изчета всичко,но на всички,които са болни-бързо оздравяване!
Много гадно време тия дни!Но се излиза все пак,няма как!

Общи условия

Активация на акаунт