Велви!
Малеее Ника, какъв ужас сте преживели!!! Дано всичко върви отлично оттук нататък! 

Ние минахме на тройка и съвсем случайно(защото вуйчо ми беше купил) ги пробвахме на Памперс,иначе щях да си купувам Еви бейби.Оказаха се чудесни.За близо 200 памперса имам един пропуснал ако отгорната страна на гръбчето и то защото моя посерко прави велики торти.Инче са без грешка(а минават страшни тестове,повярвай ми)!!!Дано бързичко ви мине дупенцето.Апропо,ако на адашката й бършеш дупарата с мокри кърпички,може оттам да й идва подсичането. 
Дано ги хванат тези гадове, чумата да ги тръшне.
Естествено, мъжа ми веднага довлече шишета и мляко да си храня детето тайно когато е гладно.
Мангалките тези дни ми се чудеха на акъла и твърдяха, че затова детето ми е болно и подсечено - от гологъзенето и постоянното миене. Статистиката говореше изцяло в тяхна полза - ни едно ромче не се продриска, нито се подсече, а миенето им беше мираж както се сещате. 
не го оставяй да плаче миличкото.
за теб и Диманка. Нацелувай я от мен.
Радина я мия и в момента на всяка смяна
аз купувам вече само от едно място и винаги са истински, доволна съм и от Хъджис и от Либеро,които понякога ползвам за каката