Roroana , не убивай всичко детско в мен, трябва вече да вземат да спят сами и непробудно
тия малки зверове
няма да да доживея до 4-5 годишнината на моята среднощна муун райдър-ка 
Виждам ,че сте си говорили за ОЧЕТА. В първите месеци каналите ту са отпушени,ту запушени при някой бебоци.
Радина беше с запушен слъзен канал и като гледам и Мартин натам се е запътил

Всичко се оправя с редовен, безпощаден масаж
Но е хубаво да се ходи на очен от време на време, да го наглеждат ...На мен педиатъра ми беше дал грешна представа за масажа, та очен лекар ми показа къде и как се натиска и с каква сила и за две седмици се отпуши, а преди това месеци се тюфках,че ще "опрем до ножа"

Бръм, успех!
Жаничка, добре завърнали се

Мяу, Шамане,
Мартин започна да се храни много рядко
През 4-5 часа. Аз го будя ,но в тази лудница с каката,много често забравям колко време е минало Докато предимно цедях млякото изяждаше 6 пъти по 120 гр. От както почнах да го кърмя(вчвра съм го кърмила цял ден) не се буди сам, все аз трябва да го будя(а не успява да изсуче всички със сигурност).
Вчера се изложих здраво . Тин е сукал в 8.15, 12.30, 17,00 , 21.00 после преспах каката и
Ще спечеля приза за лоша майка май
Какъв режим да му направя, колко пъти да го слагам на гърдата?
Преобувам го на 3-4 часа, всички памперси са мокри, ака веднъж на 1-2 дни, доста обилно
, смее се ,гука и е спокоен когато е буден... Благодаря ви предварително 
Приятен ден на всички

. Това не си го представях и в най-смелите мечти. Дано така се запази, че вече не издържам.
.
За качването съответно също сме зле за 25 дни около 400 гр.(първия месец качи 1200).Смених му млякото,че мислех че не му харесва и стана още по-зле.Сега ще видим на консултацията ,но вече не се притеснявам толкова,защото ака 2 пъти на ден,всеки път е с мн мокър памперс и видимо е здрав,явно е злояд.
какъв цвят са ....