Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните годишни прегледи за деца с диабет тип 1?
Какви са изискванията за ТЕЛК при деца с диабет тип 1?
Какви са преживяванията на родителите с бабите и дядовците на деца с диабет тип 1?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните годишни прегледи за деца с диабет тип 1?
-
Какви са изискванията за ТЕЛК при деца с диабет тип 1?
За да получите решение от ТЕЛК за дете с диабет тип 1, е необходимо да предоставите следните документи: пълна кръвна картина, урина, консултация от ендокринолог, лична карта, електролити (САС), кръвна захар и профил. Важно е всички необходими документи да бъдат подготвени и представени по време на процеса.
-
Какви са преживяванията на родителите с бабите и дядовците на деца с диабет тип 1?
-
Какви са признаците на диабет при малките деца и възможно ли е да закупите домашен тест и да се успокоите?
-
Възможно ли е инсулин от различен резервоар (друга партида) да не функционира правилно?
Мисля че достатъчно чаках да видя дали има постоянство това обедно хипо...Утре ще пиша за резултати.Хем тия дни всеки ден имат проверовъчни тестове в училище и си мислех,че от вълнение ще вдигне захарта,но засега е добре.
.Още от първия ден в който ни приеха в болницата започнаха да се интересуват как се поставя инсулин,как се смята храната и т.нПоложиха страшно много усилия и ако не са те незнам как ще справим.Аз и мъжът ми работим на смени от 6.00 и втора смяна до 23.00ч и когато смените ни се засекат те поемат изцяло грижата за Вили.Вакнцийте е с тях по планините и на море...просто без тях сме за никъде.Но другата ни баба и дядо не можаха да преодолеят страха и не остават с Вили за повече от два три часа,и то от както е с помпа...и те минаха през периода с какво може да се излекува и разни билки,но това отмина слава богу...

)
Казвате, че сега животът се е променил, че трябва да се спазва хранителен режим, което не е лошо, а е по-добре