Деца с диабет - тема 7

• 80 463
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Мили майки, Кристиян от Русе на 4 г. има нужда от rapid . Предварително Ви благодарим.  bouquet

# 721
Здравейте на всички от извесно времи ви чета и реших да се вкюча и аз дъщеря ми е на 5 год и на 3 януари ни откриха диабет сега нещата се нормализират но отвреме на време вдига високи стоиности но при нас проблема е че тя не иска да яде плодове зеленчуци и месо.Всички вие сте опит кажете какво да правя .А тя е идруго заболяване ретинопатия newsm78  bouquet

# 722
Здравейте , Може да опитате плодовете да ги правите на сок , но да е прясно изцеден .

# 723
Не мисля, че това е добро разрешение на проблема, защото плодовите сокове вдигат доста кръвната захар.
  Може да се пробва с трикове-например аз правя плодова салата и я сервирам в чашка от мелба, поръсена с малко кокос или друга ядка. Така минава номерът понякога.
  didi_koko1968, неизбежно е да имате високи стойности-особено в началото. После нещата ще се регулират. Успех в лечението   bouquet
   Аз имам отлични впечатления от д-р Колева от Стара Загора-при нея ли сте?

# 724
при нас триковете не помага защото тя не вижда имаме едва 30% зрение с едното оче а  с другото не вижда . Да при д-р Колева сме и аз съм страшно много доволна от нея и като лекар и човек  Hugза храната ще опитваме всичко Hug  bouquet

# 725
Диди-коко, силна прегръдка от мен  Hug и стискам палци за вас!!!

# 726
  • гр.Добрич
Като не иска да не яде плодове. Ще се сложи по-малко инсулин или ще компенсира с друго. Ивчо не обича цитруси и караме само на ябълки зимата. месо също не харесва и не го насилвам. Ако сам поиска, тогава.

# 727
 Hug
Аз правя зеленчуков кекс, пак е нещо

# 728
  • София
Момичета, не знам дали го видяхте. http://www.children-diabetes.org/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%81% … D0%B8%D1%82%D0%B5

# 729
Мили майки, Кристиян от Русе на 4 г. има нужда от rapid . Предварително Ви благодарим.  bouquet

Ако имате нужда от Actrapid може да дадете ваши координати на лично съобщение и мога да ви изпратя!Поздрави Simple Smile

# 730
По принцип, когато се закъса за инсулин и е спешно, аз процедирам така:
  1. в отделението в града винаги има/ако няма детско отделение, то има ендокринологично или поне ендокринолог/-отивате, молите, обяснявате-не вярвам някой да ви върне
  2. изравям телефон на дистрибутор, звъня и пак обяснявам-никога не са ми отказвали
   Съответно при следващият протокол, вече флаконите са друг брой и проблемът изчезва

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-01-26&article=355375

Добра новина-дано успеят някои майки да се възползват  Peace

# 731
Ще имали среща в Пловдив тази  Събота .  newsm78

# 732
  • София
Clivia, наистина е добра новина и е много важно за доста родители ( за съжаление ).

Намерихте ли си инсулин за Кристиян?

# 733
Тедивас, това беше непостижимо за нашето време. Дъщеря ми се разболя на годинка и половина -беше 1998 годна и аз ползвах неплатен отпуск. Заплатите бяха ниски, лентите бяха 150 за цялата година. Стигнаха само за 1 месец. После купувахме и едната заплата едва ли не вървеше само за това. Времената бяха тежки  Cry
  Сега гледам, че някои мрънкат. Ами то с просто око се вижда, че сега положението е по-добре. Ясно е, че не всичко е идеално, но все пак има напредък  Peace А дано , и за помпите да се подобрят нещата. И за възрастните диабетици да се увеличат лентите.

# 734
  • Пловдив
Ще имали среща в Пловдив тази  Събота .  newsm78

Да ще има, но тъй като Ели е болна, ще е по-кратка.

Общи условия

Активация на акаунт