Майкъл Джаксън - Thriller / Трилър

• 36 398
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • Linz
Радвам се, че темата "върви" Hug Вече имам време само да прочета набързо какво сте писали Tired
И аз не мога да си обясня неадекватното поведение на сем. Джексън Confused

# 212
# 213
  • MJF
ето прясно пуснат и по-качествен запис на Джексон Амодио[url]

# 214
  • BG

Понеже този пост е след моя, предполагам, че се присмиваш на мен.
Може би си мислиш, че се опитвам да се измъкна от отговора? Ако беше така, нямаше да повдигам въпроса.
Не знам имаш ли деца, но когато станеш майка на 15 годишен син и след 11 часов работен ден,
едва ли цялото ти време ще е посветено на това  да стоиш на компа на сладки приказки, дори и да ти се иска.
А и въпросният син трудно те допуска до своята светая светих...Така че приемам това като обида, а утре ще получиш своя отговор. Само че ми се ще да разбера ти какво знаеш по въпроса ( цитат:Benisima, май знаеш нещо, което аз не знам.) , за да реша аз до къде да се разпростирам с латинския. Останалите да ме извинят за Оф-а. Лека нощ!

# 215

Шайни, тази вечер едва ли ще мога да ти отговоря, едва се вреждам на компа за по 1 минутка.

Peace

Бенисима,аз мисля че за това се смее,но честно казано не са тези най-подходящите емотикони.

# 216
Benisima, не си ме разбрала, най-малко искам да те обидя или наскърбя по някакъв начин и затова, че си се почуствала така ти се извинявам  искрено  bouquet Не съм такъв човек, не бих създавала кавги или да се карам с някого. Но изобщо не съм успяла да се изразя правилно, стана ми смешно именно, затова, че помислих , че имаш дете и не те оставя намира, но с най-добри чувства!!!

Надявам се да си ме разбрала сега  Hug

А и не искам да налагам мнение на когото и да е, всеки има различни впечатления и ми е интересно да си ги споделяме. Радвам се, че ми каза, че си разбрала нещата така за да не останеш със съвсем грешно впечатление!

# 217
Възможно ли е кариерата ти да е по-важна...

Много искам да замълча, но не мога.

Снимката е от 28 юни (!), от червения килим на BET awards, когато Джо рекламираше звукозаписната си компания, макар че го питаха съвсем други неща.

http://www.theroot.com/views/shameless-joe-jackson
Това е от блога на Jimi Izrael, статия от 30 юни, където казва "Имам приятели, които са губили папагали, кучета, морски свинчета и чичовци-алкохолици, и са скърбили за тях много по-дълго от бащата на Майкъл Джексън"

Самата дума "семейство" вече ми опошля страхотно от прекомерна употреба в устите на това семейство, продъниха се да говорят за семейство. Кой изобщо беше виждал как изглежда Джо преди юни миналата година. И да сме го мяркали на снимки край Майкъл, въобще не сме се замисляли кой е (аз поне) Преди юни изобщо не различавах братята, да ме прощават. Не знаех кой кой е. Е, сега просто няма начин, цял свят ги знае. Искам да си седнат на дъртите гъзове, да спрат да говорят за кариерата си, да си харчат парите от раздвижените продажби на албумите си, благодарение на смъртта на брат им. И просто да помълчат малко.

Напълно съм съгласна с теб ,как може да се усмихва така  3 дена след смъртта на сина си е това вече е просто  нечовешко.Май за по голямата част от това семейство важи израза всяко чудо за три дни  и след това много бързо се окопитиха и започнаха да  се възползват от  смъртта на Майкъл по всякакъв начин.

Потресаващо! Нямам думи!

Moon, напълно си права.

Benisima, сподели моля те, и на мен ми е интересно за генетиката.

# 218
# 219
Ето малко информация за витилигото ,която намерих:
Поради автоимунният си характер, витилиго не е заразно и не може да се предава от човек на човек. Може да се счита, че като цяло витилиго не е унаследимо, поради комплексния си характер и големия брой различни причини за появата му, но въпреки това, според някои теории се смята, че предразположеността към него се предава наследствено.
Повечето експерти вярват, че има генетична обусловеност и податливост към витилиго. Въпреки това няма достатъчно семейства в които да има повече от един човек с витилиго, което да да докаже категорично наследствената обусловеност на болестта. Това, че други членове на семейството нямат витилиго, обаче не означава, че гените не са отговорни. Това по-скоро сочи, че отговорните за витилиго гени са повече от един. Комбинацията от гени е критичният фактор, който под влиянието на определени стимули и състояния отключва болестта. Гените се наследяват в случайна подредба от двамата родители, така че само понякога ще са налице витилиго-отговорните гени. Ако не се наследи пълният набор витилиго-гени, вероятно витилиго няма да се развие. А при тези, които са наследили пълният набор такива гени, то са нужни вече описаните по-горе провокатори на болестта (стрес, травма, слънчево изгаряне и т.н.). При тези случаи витилиго може да се появи през няколко поколения.Статистиката сочи, че около 20% от заболелите имат роднина, който също има витилиго, респективно при 80% от пациентите няма техен роднина с това заболяване. Лекарите са единодушни, че не всики който има генетична предразположеност към витилиго, непременно ще го развие. Макар и пациент да има всички витилиго-гени, то най-вероятно няма да са налице при неговите деца или просто няма да са пълен набор, което означава, че вероятността децата на хора с витилиго да имат също витилиго не е голяма.

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 12:02 от Liberian girl

# 220
Сега остава Бенисима да ни сподели това,което знае относно генетиката и защо да не може Майкъл да е баща на Принс.Много ми е интересно,защото аз бях чела,че има такава възможност,а и като съм гледала сравнениете снимки на дядо Сам Джаксън с Принс...ами приличат си.Но може и просто много да ми се иска да е така Simple Smile

# 221
Ето тази песен слушам тия дни

http://www.youtube.com/watch?v=jOBzhMfq258

Дето вика мойто дребосъче "Мамо, много е шубава"  Mr. Green

И тази....

http://www.youtube.com/watch?v=iAmVrq5dHhc&feature=related

Последна редакция: чт, 08 апр 2010, 14:55 от lenitta

# 222

Какво да го правим тоя сладур!Да го изядем ли?! smile3521

# 223
Сега остава Бенисима да ни сподели това,което знае относно генетиката и защо да не може Майкъл да е баща на Принс.Много ми е интересно,защото аз бях чела,че има такава възможност,а и като съм гледала сравнениете снимки на дядо Сам Джаксън с Принс...ами приличат си.Но може и просто много да ми се иска да е така Simple Smile

Gita, дай една снимка на Принс с дядо Сам.  Порових, но не намерих. Стана ми интересно...

# 224

Продават портрет на Майкъл Джексън

http://www.radar.bg/redirect.php?newsid=6982380

Общи условия

Активация на акаунт