Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 136
  • 631
  •   1
Отговори
# 480
  • Lost in a fairytale ...
а някой дали има впечатления от маслото на икаров за ноктите? newsm78взех си го.пише че е за заздравяване ама дали наистина действа? newsm78от 2 дни се мажа с него но не мога да открия разлика.освен че ноктите ми имат хубав блясък и като че ли станаха малко по-твърди но може и аз да си внушавам вече #Crazy
Не очаквай бърз ефект,при мен дойде чак след 2-та опаковка и мажене почти всеки ден като не съм се лакирала през това време.

Балсама за устни на Орифлейм и аз го препоръчвам,хидратира страхотно устните и не е както повечето мазни балсами.

Бърз, даже много бърз ефект имаше един лак на Пърфект , който беше някакъв концентрат един вид и дпри пишеше на опаковката, че не трябва да се ползва повече от 10 дена.

Оп, намерих го -казва се Активен заздравител ето го. Казвам ви, аз останах изумена, че за има-няма 10 дена, ноктите ми станаха супер твърди! При мен имаше страхотен ефект  Peace

# 481
Не е ли добра идея да се направи един списък с всичките продукти на едно място,който да може да се допълва...и например по графи: за тяло,за коса, за лице и т.н.....
Аз за сега  само ви следя и записвам...пазаруването ще е след около 2-3 месеца като се прибера в БГ...ако до тогава не сте изкупили запасите Laughing
И исках да питам тия продукти на Орзен някой знае ли дали ги има в Плевен?!
Да, има ги в Плевен.  В един голям козметичен магазин точно в центъра и в Кауфланд съм ги виждала.

Каде е този голям магазин,да не е този над Мола с/у фонтаните?! 
  bouquet

# 482
а някой дали има впечатления от маслото на икаров за ноктите? newsm78взех си го.пише че е за заздравяване ама дали наистина действа? newsm78от 2 дни се мажа с него но не мога да открия разлика.освен че ноктите ми имат хубав блясък и като че ли станаха малко по-твърди но може и аз да си внушавам вече #Crazy
Не очаквай бърз ефект,при мен дойде чак след 2-та опаковка и мажене почти всеки ден като не съм се лакирала през това време.

Балсама за устни на Орифлейм и аз го препоръчвам,хидратира страхотно устните и не е както повечето мазни балсами.

Бърз, даже много бърз ефект имаше един лак на Пърфект , който беше някакъв концентрат един вид и дпри пишеше на опаковката, че не трябва да се ползва повече от 10 дена.

Оп, намерих го -казва се Активен заздравител ето го. Казвам ви, аз останах изумена, че за има-няма 10 дена, ноктите ми станаха супер твърди! При мен имаше страхотен ефект  Peace
може да го пробвам.не е скъп и дано да има ефект.в една друга тема четох за мавала от който много жени са доволни но за жалост този продукт не е от евтините въпреки че стига за много време.и сега се чуда кое да си взема newsm78 newsm78 newsm78

# 483
  • София
Лу, този тоник за каква кожа е? И още едно въпросче. След колко време си проличва антицелулитното действие? Защото аз съм една много зарязана откъм целулит - направо не знам къде са ми коленцата след второто раждане и последвалото нашишкване. Embarassed

an4e-marii4e тоника гио дават за всякакъв тип кожа, но според мене е за нормална или леко суха. Ако си с мазна, ще ти дойде слаб. Иначе е лекичък, мирише приятно и не пресушава кожата.

Лу, за кой тоник става въпрос?

# 484
Взех преди малко вакса за коса на Биофреш - утре ще споделя впечатления . Косата ми е тънка и като е изкъпана хвърчи на всички посоки - надявам се да я укротя малко с ваксата Simple Smile

# 485
  • София
ама то ваксата е като гел за коса малко само дето няма мокър ефект и за тънката коса не знам дали е подходяща.Мойта коса е гъста и като й слагам вакса на другия ден тя пак се е разхвърчала,освен това се е и заплела повечко и трябва пак да я мацам и да я поправям.Ваксата е лепкава или поне тази която аз ползвам на Вела.Според мене за хвърчащи коси трябва маска без отмиване,във вид на пръскалка за да укроти малко тия хвърчалки,аз така се справям с маската на Syoss,която е много хубава,но само тя на тази марка става за нещо,всичко друго е за боклука.Другото нещо което укротява са кристалите,както и балсама без отмиване.

# 486
  • софия
Благодаря Лу, моята кожа е точно такава - клоняща към суха. От доста време се назлъндисвах на скъпите тоници - някога си ги пазарувах, но сега....А на Дева ми се струват съвсем приемлива цена, но не бях сигурна за действието  bouquet

# 487
  • София
Като  сте заговорили за изсушител за нокти, да повхаля топ лак изсушител на Голдън Роуз! Невероятен! Преди това ползвах на Мавала, а този по нищо не му отстъпва! Heart Eyes

# 488
Моята не хвърчи в краищата , а отгоре имам едни накъсанки косъмчета , които като ги духне вятър, се пилят ужасно. Маска и балсам ги правят още по-зле. Неотмиващия се балсам не е за мен - корените ми се омазняват за нула време (косата ми не е боядисана - когато беше позлвах и биваше горе -  долу )  . Позлвам само маска - почти не слагам в корените ...  Ваксата в  малки количества по цялата дължина на косата приглажда и има антистатичен ефект ...

# 489
Споделям за един продукт на Чифели. 3 в 1- Крем, пудра, фдт. За цената си е много хубав продукт. Прави гладко лицето, без да изсушава и да поврежда кожата Hug

# 490
  • Lost in a fairytale ...
Споделям за един продукт на Чифели. 3 в 1- Крем, пудра, фдт. За цената си е много хубав продукт. Прави гладко лицето, без да изсушава и да поврежда кожата Hug
А каква му е цената и за каква кожа е?

# 491
9 лева някъде. Мсиля за нормална и мазна е подходящ, но не и за суха Hug

# 492
9 лева някъде. Мсиля за нормална и мазна е подходящ, но не и за суха Hug
а може ли снимчица? Praynig

# 493
  • София
и откъде може да се купи,з-то аз скоро на Чифели козметика не съм видяла по кварталните магазинчета,поне при мене.

# 494
  • Belgium

Лу, за кой тоник става въпрос?

Тоника за лице на Билка с краставица и пъпеш  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт