Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 146
  • 631
  •   1
Отговори
# 450
днес и аз отивам за поморин. Hug

# 451
дайте съвет за основа за лак и изсушител ако може.

# 452
По назад някой пусна линк на изсушител Артдеко. Аз гледах такъв на Голден Роуз, струваше 15лв. С моите нокти тези дни и аз не мога да се оправя. Понеже са са разслоили много жестоко, сложих по-плътни пластове (един основа и 2 лак) и накрая- изсушител. Еми...после доста бавно засъхна, на едно място се издълба, а сега съм на балончета...пфу...Ще си продължавам с топ-лака на Манхатън, взех го за 10лв. от Ремедиум, сега е 7лв. За основа ползвам 3 в 1 на Перфект.
Бях похвалила преди едни термо-кристали за изправяне и сушене http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%84%D0%BB%D1%83%D0%B8%D0%B4% … othing-cream.html
В нашата аптека, беше 3.60лв.- като за пръв подобен продукт, който си купувам съм много доволна.
И да кажа, че ако си купя голямата кутия с орзен и я тропна до друга голяма кутия маска в банята, която също почти не ползвам, вие ще бъдете виновни  Crossing Arms

# 453
По назад някой пусна линк на изсушител Артдеко. Аз гледах такъв на Голден Роуз, струваше 15лв. С моите нокти тези дни и аз не мога да се оправя. Понеже са са разслоили много жестоко, сложих по-плътни пластове (един основа и 2 лак) и накрая- изсушител. Еми...после доста бавно засъхна, на едно място се издълба, а сега съм на балончета...пфу...Ще си продължавам с топ-лака на Манхатън, взех го за 10лв. от Ремедиум, сега е 7лв. За основа ползвам 3 в 1 на Перфект.
Бях похвалила преди едни термо-кристали за изправяне и сушене http://www.nisea-bg.com/produkti/%D1%84%D0%BB%D1%83%D0%B8%D0%B4% … othing-cream.html
В нашата аптека, беше 3.60лв.- като за пръв подобен продукт, който си купувам съм много доволна.
И да кажа, че ако си купя голямата кутия с орзен и я тропна до друга голяма кутия маска в банята, която също почти не ползвам, вие ще бъдете виновни  Crossing Arms
четох че повечето от вас са много доволни от 3в 1 на перфект.май е най-добре първо него да си взема и да го пробвам.

# 454
Всъщност май има повече НЕдоволни. Аз първо го купих и после прочетох, ама...

# 455
  • На ръба..
Темата расте лавинообразно и толкова много неща си набелязах направо не знам..  Laughing
имам въпросче към дамите от Варна, къде мога да намеря пудра на Констанс Карол..предимно се запасявах от Разград, но този път пропуснах и ми се наложи да потърся, но без резултат..

# 456
Всъщност май има повече НЕдоволни. Аз първо го купих и после прочетох, ама...
аха.е значи ще изчакам малко.ще се поразтърся пък ще видим.

# 457
  • софия
Да споделя и аз евтините неща, от които съм доволна, макар че не са особено много Laughing

Крем Здраве за крака с ментол  - около 2 лева

Крем Здраве за ръце (пъпеш, череша, лилия) - около 3 лева

Пилинг душ гел Дева - 3 и нещо

Антицелулитен гел Дева - 4 и нещо

Тоник за лице на Билка пъпеш и краставица

Крем за лице на Билка пъпеш и краставица

Тоник за коса Билка
Лу, този тоник за каква кожа е? И още едно въпросче. След колко време си проличва антицелулитното действие? Защото аз съм една много зарязана откъм целулит - направо не знам къде са ми коленцата след второто раждане и последвалото нашишкване. Embarassed

# 458
констанс карол съм виждала в гаражите с козметика на колхозния пазар

# 459
а някой дали има впечатления от маслото на икаров за ноктите? newsm78взех си го.пише че е за заздравяване ама дали наистина действа? newsm78от 2 дни се мажа с него но не мога да открия разлика.освен че ноктите ми имат хубав блясък и като че ли станаха малко по-твърди но може и аз да си внушавам вече #Crazy

# 460
  • София
soledad8686a , за два дни няма такъв препарат, който да заздрави ноктите.  Joy Но иначе е хубаво това на Икаров, за месец ще видиш резултат.

# 461
  • Варна
а някой дали има впечатления от маслото на икаров за ноктите? newsm78взех си го.пише че е за заздравяване ама дали наистина действа? newsm78от 2 дни се мажа с него но не мога да открия разлика.освен че ноктите ми имат хубав блясък и като че ли станаха малко по-твърди но може и аз да си внушавам вече #Crazy

какви пари е това масло?

и аз съм с чупливи нокти, ама си мисля, че надали само с мазила ще се оправя, то зависи и от начин на хранене, дали поемаме достатъчно витамини/минерали... Confused

# 462
  • Варна
Днес си купих червило на Голдън Роуз 2000, цвета му е телесен - за подобен някой питаше по-напред в темата, №126 е.
Киса , силно ли мирише?
На мен другото ми на Г.Р.
мирише толкова силно на сапун или подобно, че едва го изтърпявам.
На Classics са същата работа.

Не, не мирише, мирише си на червило, не на аромат някакъв. Но моето е в сива кутийка, закръглено, това е друго, дето показваш. И аз трудно изтърпявам разни миризми, но с това не е така.
Иначе е леко бледо-розов, не съвсем телесен.

# 463
Тоника на Билка коментирах ме,аромата му е страхотен и си върши работата,той е за всеки тип кожа,а аз хубаво почистване и за смесена или мазна кожа съм доволна от тези на амрита

Благодаря Дани Simple Smile

Ще си потърся на Билка, че много се хвали тази марка тук, а аз нищо не съм ползвала от нея.

Търсих в Била Поморин, из долните, горните, средните рафтове - е никъде не я открих. В аптеките ще потърся, дано да има поне подобен на Лакалут ефект, защото друга паста към момента не признаваме вкъщи.

Похвалиха ми мнооого база за грим на Белла пиере, била много по-добра от тази на Арт Деко, по-икономична, за цялото лице, покривала недостатъци. Цена около 19 лв.  Ето я : http://www.bellapierre.eu/shop/product_info.php?cPath=34&products_id=174

Мисля, че тази марка е от скоро на пазара, изцяло натурална, без парабени.
Някой да е ползвал и да сподели?

# 464
  • София
аз за ноктите за да не си купувам специално масло изчетох един саит за маникюр и установих че в повечето подхранващи неща дето се продават има масло от жожоба.Та купих си масло от жожоба и с него си направих дегримьор,а останалото го ползвам за косата и ноктите.След месец нередовно ползване ноктите не ми се цепят толкова много.Аз обаче преди да намажа ноктите съм си купила на Пърфект Cuticle Remouver за кожичките,това не ги маха но много хубаво ги омекотява и лесно си ги избутвам и после маслото по хубаво попива и по навътре.
А за 3 в 1 на Пърфект аз съм доволна,някой преди няколко страници каза че има и 5 в 1,обаче аз нещо не го откривам.Искам освен това мисля че пак на Пърфект беше да похваля антибактериалния лак.Много хубава основа е,пък аз и за топ лак го ползвам понякога и хем е траен,хем ме пази от гъбоци.Лятото краката само с него лакирам,щото с тия сандали къде що мърсотия има съм прихванала веднага и после с години се лекувам.
За Белла пиере да кажа че ги има на Плиска на самия хотел острани,в магазина за козметика,където продават и Арт Деко.И аз им точа лиги з-то са натурална козметика.

Общи условия

Активация на акаунт