Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 129
  • 631
  •   1
Отговори
# 495
За съжаление не мога да намеря снимка в мрежата ,ще снимам моята след малко. Аз лично намерих в едно магазинче на Ломско шосе в надежда Peace

# 496
  • Sofia
Момичета, а  къде в района на пл. "Славейков" или НДК да намеря продуктите на Орзен? Може и в Борово. Ще ви бъда благодарна за информацията.

# 497
  • София
Момичета, а  къде в района на пл. "Славейков" или НДК да намеря продуктите на Орзен? Може и в Борово. Ще ви бъда благодарна за информацията.

Аптеки Ремедиум

# 498
# 499

Съжалявам за неугледния вид,но се е изтъркал надписа от носене в несесера  Embarassed

# 500
И аз да се запиша в темата, докато не сте я изписали  Mr. Green

Сега погледнах ,4е имам такова парфюмче на Тренди/15мл,лилавото-3тото от ляво на дясно/, но не можах да разбера какво е ?! Не съм го ползвала, нещо не ми е харесало....

Да ви питам тези кремове на Билка с краставица и пъпеш и бялото грозде за каква кожа са ?
И може би тук не е мястото /извинете ако е така/, но кой от кремовете е по-добър-Билка или Лореал ? Че и цените са им доста различни....става дума за Хапидийм ?

# 501
  • София

Лу, за кой тоник става въпрос?

Тоника за лице на Билка с краставица и пъпеш  Laughing

Аха ясно!  Heart Eyes

Като  сте заговорили за изсушител за нокти, да повхаля топ лак изсушител на Голдън Роуз! Невероятен! Преди това ползвах на Мавала, а този по нищо не му отстъпва! Heart Eyes

моля те, пусни една снимка или линк. Много искам такова нещо!
Гледах наскоро продуктите на Перфект, но топ лак и изсушител в едно нямаше ...

# 502
  • София
На Перфект аз имам изсушител във вид на спрей и също така един топ лак, на който пише "Speed dry". И с двете лакът изсъхва еднакво бързо.

# 503
На Перфект аз имам изсушител във вид на спрей и също така един топ лак, на който пише "Speed dry". И с двете лакът изсъхва еднакво бързо.
a dovolnas li si ot prefekt kato cqlo?

# 504
  • София

Лу, за кой тоник става въпрос?

Тоника за лице на Билка с краставица и пъпеш  Laughing

Аха ясно!  Heart Eyes

Като  сте заговорили за изсушител за нокти, да повхаля топ лак изсушител на Голдън Роуз! Невероятен! Преди това ползвах на Мавала, а този по нищо не му отстъпва! Heart Eyes

Сега не го намирам. Като се прибера вкъщи, ще го погледна и ще го снимам ако не намеря снимка.

# 505
  • Пловдив
[/quote]

[/quote] Сега не го намирам. Като се прибера вкъщи, ще го погледна и ще го снимам ако не намеря снимка.
[/quote]
 Peace Само да помогна - ето тук са продуктите http://www.goldenroseusa.com/details.php?id=413&bid=&fid=

# 506
  • Пловдив
 newsm78 http://www.goldenroseusa.com/details.php?id=333&bid=&fid= някой ползвал ли е този продукт и изобщо виждал ли го е?

# 507
  • София
a dovolnas li si ot prefekt kato cqlo?

аз да се намеся, също ползвам перфект (5в1) и съм много доволна  Wink

# 508
  • In the shadows of my mind
Искам да попитам допълнително, сестра ми много ми хвали шампоаните на Fitoval и капсулите им. Те са два вида - червен и жълт. И понеже са евтини на фона на 28лв за Виши или 32 за Фито, чудя се да ги взема ли да опитам?
http://www.framar.bg/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB- … -pid21001705.html
http://www.framar.bg/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BB- … -pid21001707.html
EDIT: Видях, че има цяла тема, ще се заровя да чета там и ако го взема, ще пиша тук Simple Smile

# 509
  • на дъното
Josellyn Ползвала съм шампоана  и бях много доволна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт