Евтините неща, от които сме доволни-3

• 80 123
  • 631
  •   1
Отговори
# 540
  • Бургас
Я да ви питам аз, тези масла за подхранване или тези за кожичките, могат ли да се ползват на лакирани вече нокти? Напр., ако реша да слагам всяка вечер, нали не е необходимо нокътя да е НЕлакиран? Нещо много ми станаха процедурите... Crazy

Да, стават, аз ти казах как го слагам, на вече лакираните нокти се капва в основата където излиза нокътя от кожичката.

# 541
  • София
Помежду другото  в аптеката на ъгъла на Четвъртък пазара видях шампоани Милва, но не видях цената тъй като имаше много хора и не ми се чакаше да питам. Как вървят горе-долу, защото знам че тази аптека е малко по-скъпичка и като ида да попитам взависимост от отговора да знам дали да си взема или да търся другаде?
Шампоаните на Милва са на цени под 2 лв навсякъде  Peace
Току-що се връщам от изложението в НДК, доволна съм от покупките си, сега да видим дали ще ми се и отразят добре. Балсам за коса без отмиване със силикон и подхранващ шампоан с жожоба от Евтерпа, ексфолианти от Рефан, разни лакчета и други глезотийки  Blush

# 542
Радост, благодаря...
Аз тъкмо се колебаех дали да ходя до изложението  Blush много големи зарибителки сте ей... Crossing Arms

# 543
Ето и новата ми покупка от днес:

http://www.thalloderma.com/cosm_prd.php?pr_problgr=%D1%CB%DA%CD% … C8&prod_id=80

взех го за 10лв, без да знам никакви отзиви за него, но на фона на Биодермата, която ползвам ми се видя направо без пари

Помежду другото  в аптеката на ъгъла на Четвъртък пазара видях шампоани Милва, но не видях цената тъй като имаше много хора и не ми се чакаше да питам. Как вървят горе-долу, защото знам че тази аптека е малко по-скъпичка и като ида да попитам взависимост от отговора да знам дали да си взема или да търся другаде?

Благодаря за инфото - искам да ги пробвам тези шампоани , а не знаех от къде да ги намеря ... Ползвам с хинин на Клоран, за неговите пари мога да се мия 2 години с Милва Grinning

# 544
  • София/Дружба

Catherine Arley - 2,40лв:
И двата са холограмни: първия седи нежно, дискретно прасковено, а втория тъмнорозово и е жесток...за жалост почти ми е свършил и не го намирам в търговската мрежа)

http://img255.imageshack.us/img255/5756/s6002042.jpg

Кой е номера на розовия лак?

# 545
  • София
Аз да докладвам, е си взех шампоан на Милва с коприва. Косата ми на вторият ден беше мазна.
От Поморин съм изклюително приятно изненадана. В кусът му ме върна в детството  Grinning

# 546
Значи копривата не е за мен ...

# 547
  • София
Днес малко трудно открих сайта на Милва. Не знам дали е пускан в темата до сега, предполагам, че да.  Предлагам да сложим на първа страничка линкове към сайтовете на производителите, за улеснение. За да не се окаже, че карам някого да прави нещо събрах тези от картинките на първа страница. Не успях да намеря сайт на Есенс.
Golden rose
Bilka
Impala
Flormar
Refan
Balea
Milva
Orzene
essence
п.п.
Благодаря!

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 17:20 от Geraldine

# 548
Шампоаните на Милва са на цени под 2 лв навсякъде  Peace
Току-що се връщам от изложението в НДК, доволна съм от покупките си, сега да видим дали ще ми се и отразят добре. Балсам за коса без отмиване със силикон и подхранващ шампоан с жожоба от Евтерпа, ексфолианти от Рефан, разни лакчета и други глезотийки  Blush
като пробаш продуктите на рефан моля те дай отзиви.защото много съм ги харесала но още нищо не съм си взела.

# 549
  • София
Не успях да намеря сайт на Есенс.
Ето го http://www.essence.eu/bg/produkti.html  Grinning

# 550
  • София
Ползвала съм ексфолиант на Рефан с нар, много хубав аромат и доста траен. Ексфолиира добре, съдържа кристалчета захар, които се разтопяват при втриването и усещането е много приятно. Има около десетина аромата от тях. Имам също сапун с вградена гъба за ексфолииране, не е луфа, а дунапренова гъба от цветните с бяла грапава част. Също е добра като продукт, забележката ми е, че трудно се държи, защото е обемна и ми се изплъзва от ръката. Сапуните, които са нарязани и се продават на грамаж, също не са лоши. Предложиха ми body butter - кремове за тяло, но аз ползвам рядко и имам достатъчно, не искам да ми застояват. Могат да се пробват, не са лоши. Предложиха ми и куп други неща - соли за вана, разни спешъл сапуни и масла, има какво да се разглежда  Crazy

# 551
Ползвала съм ексфолиант на Рефан с нар, много хубав аромат и доста траен. Ексфолиира добре, съдържа кристалчета захар, които се разтопяват при втриването и усещането е много приятно. Има около десетина аромата от тях. Имам също сапун с вградена гъба за ексфолииране, не е луфа, а дунапренова гъба от цветните с бяла грапава част. Също е добра като продукт, забележката ми е, че трудно се държи, защото е обемна и ми се изплъзва от ръката. Сапуните, които са нарязани и се продават на грамаж, също не са лоши. Предложиха ми body butter - кремове за тяло, но аз ползвам рядко и имам достатъчно, не искам да ми застояват. Могат да се пробват, не са лоши. Предложиха ми и куп други неща - соли за вана, разни спешъл сапуни и масла, има какво да се разглежда  Crazy

да със сигурност.аз най вече се интересувам от пилингите им.

# 552
  • Burgas
запис, прочетох до 20 стр

bouquetза готината темичка

# 553

Catherine Arley - 2,40лв:
И двата са холограмни: първия седи нежно, дискретно прасковено, а втория тъмнорозово и е жесток...за жалост почти ми е свършил и не го намирам в търговската мрежа)

http://img255.imageshack.us/img255/5756/s6002042.jpg

Кой е номера на розовия лак?

На самото шишенце не пише никакъв номер, но на лепенката до бар-кода пише с по-големи числа 800. Незнам дали това е номерa.  newsm78  Сега ще потърся в Нета дали има някаква палитра.....

Едит: Май не е това номера.  #Crazy
Ето тук намерих някаква палитра, но тя стига само до 704:
http://beautycosmetic.biz/images/catherinearleynailpolishal01l.jpg

Освен да е имало лепенка на дъното на шишенцето и да е паднала ли......незнам. И на двата ми лака няма никакви номера.  newsm78
Иначе ето розовия как седи(не ми се смейте, било ми е скучно, когато съм правила снимката  Mr. Green )
http://img71.imageshack.us/img71/8351/s6000754.jpg

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 18:14 от Viktoria®

# 554
Купих си регенериращата маска за коса на "Афродита", на нея шише, че е за цъвтящи краища. Два пъти я ползвам вече, страхотна е, прави ми косата много мека, направо пухкава, ако мога така да се изразя, и много лесно прокарвам пръсти през нея, без да се заплитат. Ще спомена, че съм с гъста и чуплива коса, този ефект ме очарова, ако не се загуби, маската ще ми стане любима, а и струва само 2.50лв. Замислям да си купя и други видове от маските на "Афродита", трябва да се пробва  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт