Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 454
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
Devora3, аз не знам дали правят питка за бал, но всъщност защо да не направиш, според мен менюто си го определяш ти. Просто си избери една красива питка и съм сигурна, че ще и се радват всички и ще събереш овации. На първа страница има много подходящи рецепти, а също погледни и в галерия питки и все ще ти допадне нещо.
  Скоро в интернет попаднах на тази красота и не мога да не я споделя с вас!
  Вижте!  Simple Smile

# 196
Венета,Селма -благодаря ви.И аз така си мислех,че никой няма да откаже дом.питка.Ще я направя,пък да видим.Още веднъж благодаря! Peace

# 197
Благодаря за комплиментите, момичета  Hug  Hug Пунктирите са от белени семки Simple Smile Обаче питката е далеч от перфектните, едно от крайчетата ми се надигна. Лабрекс, редовно я правя, защото вкусът е зашеметяващ и вкъщи се омита за нула време  Crazy

Меганс, Верабел, чудесни питки  bouquet

селма, страхотна е погачата и само какви форми, като от калъп  #Crazy

devora3
, аз правя за всичко питки- - бал, кръщене, Нова година, Великден и т.н. Направи и ще видиш как ще я хапнат и за още ще питат  Wink

# 198
Ммм....как ухае тук на прясно изпечени питки,кифлички ,тутманици и още вкусотии  Hug
От мен...
Пълнозърнести питки грахам с масло

# 199
От френското тесто на Лабрекс Hug Hug Hug направих кифлички с локум!
Страхотно е тестото, наистина!!!!!!!!!
Лабрекс, а маргарина дали може да се замени с масло, че ги приготвям основно заради детето!? Thinking

maia4444, радвам се, че ти е харесало тестото, и аз съм на същото мнение. А за маслото не знам точно, но мисля, че едва ли ще развали тестото. Пробвай, макар и с по-малка доза и ще видиш дали има разлика. Аз ги правих и с домашна мас, просто тая година ми подариха няколко буркана и е много хубава - една такава бяла и без миризми, та гледам да я използвам, на пухчета си бяха пак.

Тук пак е пълно с вкусотийки, да има как да си чупна/чопна от всичките.  Heart Eyes  chef  bouquet

# 200
Днес по никое време правих питка по рецептата на Джемма - "Слънце". Оформих на възелчета и украсих с пшеничени ядки. Обаче спирам с питките, че не ми ядат манджите  Laughing Днес за вечеря ядохме питката със сирене и домати  Crazy Та взех решение да си продължа с хлебчетата  Mr. Green Тая машинка за хляб е голямо улеснение с месенето и втасването  Grinning

# 201
Здравейте момичета  Hug
НЕВЕРОЯТНИ СТЕ   newsm20 smile3501 newsm51
Скоро не съм влизала тук, че не трябва да ям тестени неща  Blush, но вчера се изкуших да погледна и не се стърпях и замесих отново една питка. На вид не е нищо особено, но стана много пухкава, а и изпробвах "новата" си тава /всъщност изровената от бабиния гардероб стара електрическа тенджера/ питката стана висока, точно така както винаги съм искала.

Wink

# 202

Скоро в интернет попаднах на тази красота и не мога да не я споделя с вас!

Голяма играчка ще да е тази красота....Не е за такива нервни като мен......

Нордина, на това масло и тези питки да имаше и малко медец......мммм....

Шада, Веси, красоти....поздравления....

Да се запиша и аз с една питка, че да не пропусна някоя интересна рецепта....Че ей ма на - пропуснала съм златния хляб и френското тесто на Лабрекс......Лабрекс, спри се бе жена да публикуваш интересни рецепти.....После пак ще се плаче,че директно трябва да се ходи във форума на диетите......

# 203
Нордина, страхотни питки    bouquet Снимките са трепач, само точа лиги, но фотографията не е за мен  Blush
Веси, супер е питката   bouquet Радвам се да те видя и тук  Hug
Маме, много красиво слънце   bouquet

От мен Златния хляб на Лабрекс . Уникална и много точна рецепта. Правих го в машината за хляб  Laughing

# 204
Shada,уникален е златния хляб на Лабрекс нали!
Аз вече само него правя.БЛАГОДАРЯ ЛАБРЕКС!!!  bouquet

# 205
Момичета, радвам се, че ви се получава златното хлебче и в машината!  bouquet Аз само на ръка го меся, но е чудесно наистина, просто е сполучлива рецептата. Peace

ditsan, благодаря ти, мила!  bouquet

Shada , изглежда чудесно!  bouquet

Маме,  ами ти не ни забравяй, понавъртай се тук. Той ревльото си е ревльо, ама нали и другият народ трябва да хапва вкусничко. Да го нацелуваш хубаво ревливкото от мен!   bouquet

# 206

И днешното ми много, ама много вкусно млечно хлебче, толкова вкусно, че нищо не му трябва, дори и шарена сол. Самодостатъчно си е, а и на мен! Heart Eyes Peace

# 207
Лабрекс,ще го пробвам задължително ,ако е като златния няма да има спирка.
От мен златния ти хляб и понички
-златен хляб
-втасали преди пържене
-готови
-разрез

# 208
  • Пловдив
Аз да ви се обадя ,че моите пити обраха овациите на кръщенката . bowuu Всички много ги харесаха и питаха къде съм ги поръчвала Mr. Green Mr. Green Joy hahaha hahaha hahaha hahaha
Много вкусни и слюнкоотделящи неща сте направили и показали.Браво момичета браво  smile3501 smile3501

ЛАБРЕС благодаря ти за кой ли път за фантастичните рецепти които ни предлагаш.В къщи вече сме фенове на твоите тестени  вкусотии.
Ето направих и "смокините" страхотни, великолепни са  Peace Peace

# 209

ditsan, а поничките ти по каква рецепта са, много апетитно изглеждат! Млечното хлебче е много вкусничко, надявам се и в машина да стане!  bouquet

ЗИЧЕ, за питките хич и не се съмнявах, само чаках да напишеш отзиви. Сигурна бях, че ще шашнеш народа!  chef  bouquet А тия смокинкиии , ама хич не е честно, метни три-четири насам, я колко много си спретнала. Разкошни са на снимката, радвам се, че са ви харесали!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт