Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 11-та тема

• 131 422
  • 743
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА .
Страхотни неща сте направили пак   bouquet козунаци питки, хлябове ,кифлички БРАВО на вас..ще пробвам и аз последните рецепти със сигурност. Hug Hug
Ето и моя  ръчен хляб страхотна рецепта препоръчвам ви я Peace

# 256
Здравейте момичета, днес правих за пореден път Гевречета на Labrex, мъжо ги иска с плънка и направих със сирене, кашкавал, шоколад, мармалад- отделно разбира се, тестото много ми харесва, всеки път като ги правя ги хваля тук, винаги стават, препоръчвам ги.Аз по скоро ги правя като възелчета, чудни са леки, пухкави и  със страшни конци, и моя мъник много ги харесва Hug
съжалявам че ми няма фотото да пусна снимка

# 257
сигурно ще звучи елементарно, но кое от тестата е подходящо да се приготви с бъркалките на миксера?
Ще ми се да пробвам Златния хляб на Лабрекс, тъй като продуктите са точни и в ч.ч. Mr. Green

# 258
  • Бургас
Здравейте момичета страхотни неща сътворявате  Hug
Ето я и моята питка днес с мерудийка и чубрица

# 259
zuzutu, страхотна е   bouquet Сподели как си я оформила  Praynig

# 260
Направих златното хлебче на Лабрекс!!!!Направих половин доза с 1/2 кубче мая, ползвах майонеза!
Стахотен се получи!
СТРАХОТЕН!  bouquet  bouquet  bouquet

# 261
Венци, злато, красоти.....Ехеееееее.......Питката за днешния пикник......

# 262
Маме какво правиш ти бе жена спирка нямаш  #Crazy

Понеже синчето вчера толкова много хареса Венеца от кифлички на Селма си поръча и днес  Wink
Ето го -

И този път е венец, но не от кифлички, а просто навих на руло и усуках, че нямаше време за кифлички  Peace

# 263
  • Бургас
zuzutu, страхотна е   bouquet Сподели как си я оформила  Praynig
Благодаря  Shada оформлението е  идея от  http://gourmandine.ro/retete-aluaturi-sarate/paine-floarea-soarelui/ Само че аз между корите мазах с маргарин и ръсих с мерудия а топката по средата я наръсих с чубрица  Wink   Аз имах обаче проблем тъй като не мога да точа много добре в смисъл че не мога да оформям хубави кръгове и еднакви  изрязвах първите кръгове с една голяма чиния а вторите с малка  Rolling Eyes  Това е общо взето мисля че така оформена питката се казва "Слънчоглед" макар на мен да ми прилича повече на цвете , но всеки си решава как да си я кръсти  Laughing

# 264
Здравейте! Вече мога и аз да ви покажа моите произведения.
 Тази снимка е специален поздрав за Labrex с благодарност за чудесния млечен хляб:

А това е питката с едно втасване на max mama.

правена е с половин доза/да видя дали и аз ще мога да правя питка/
А тук може да видите и още:
http://bolqrka64.snimka.bg/cooking/i-az-moga.498997.18596575

# 265
Момичета  Hug невероятни сте. Толкова вкусотии видях и всички сте направили чудеса с тестото  Hug Hug.
От мен едни пухкави питки

# 266
Питка за рожден ден

# 267
   Страхотни сте момичета!Браво за прекрасните питки!  bouquet

Пепика , чудесни питки! Как правиш белите фигурки които на последната снимка си позлатила?Как се запазват толкова бели при печенето?

# 268
  Страхотни сте момичета!Браво за прекрасните питки!  bouquet

Пепика , чудесни питки! Как правиш белите фигурки които на последната снимка си позлатила?Как се запазват толкова бели при печенето?
Замесвам по-твърдо тесто от брашно, вода и сол, всичко на око, без мая и после не ги мажа с яйце  Peace

# 269
Пепика,а какво е това беличкото,с което са поръсени някои от питчиците?

Невероятни неща показваш! newsm20

Общи условия

Активация на акаунт