Гърция-24

• 50 445
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Да, аз също не избирам по националност...работила съм в САЩ на круизни кораби с колеги от 65 държави и все още поддържам контакти  с приятели оттам... но за съжаление не говоря гръцки, а това  определено е проблем при завързването на нови контакти тук  Sad  С мъжа ми разговаряме на англиийски, от близкото му обкръжение само 2-3ма говорят по малко английски, а в квартала, където живеем няма много  много чужденци... така че нямам голям избор...

# 106
  • загубено
Ами кофти работа,наблягай на ученето на гръцки.
Хем ще ти е по лесно комуникирането хем ако ще живеете тук няма начин.
От колко време си в Гърция?
И винаги можеш да пишеш тук,за лафче Wink

# 107
Sylver другия месец ще ходя в Керацини за няколко дена,че ще ходим да видим мъжо на кораба и ще се разберем да се видим.Много добре те разбирам и аз работих по корабите като срещнах милото и така се пренесох да живея тук  Hug

# 108
Здравейте!
В Гърция съм живяла 2 пъти по 2 месеца Laughing Докато бях бременна, посещавах и гръцко училище,но само месец и половина... достатъчно да пазарувам на лаики и да ме обърквам таксиметровите шофьори  Joy След това се прибрах в БГ, тъй като мъжът ми продължава да пътува. За съжаление училището е чак в Паграти в Атина и е вечер, така че сега с малката не мога да ходя.
Сега дойдохме преди около месец и половина, мъжът ми скоро заминава...така че за първи път ще остана сама тук, че и с дете...  Simple Smile

Мария П, ще се радвам да се запознаем! Щом мъжът ти е по корабите, знаеш за какво говоря  Grinning

Пожелавам ви хубав ден! Днес за мен е време за разходка из Пиреус.  Simple Smile

# 109
Момичета да се почерпите от мен,че моя малък мъж днес става на цели 2 годинки

# 110
Честит рожден ден, на порасналото момченце Панайотис!  newsm59 newsm67 nbirthday newsm59

Да е жив и здрав ,весел и послушен и много да радва мама и тати!
Весел празник и много подаръци на рожденика!   Gift

Добре дошла на моята съгражданка SylverHug

# 111
Честит ти рожденник! Да ти е жив и здрав и много да ви радва! Весел празник и весело детство! newsm59 newsm59 newsm59

# 112
  • загубено
Честит Рожден Ден на малкият сладур!
Да расте жив и здрав,много усмихнат и щастлив!
Да е радостта на мама и тати!

# 113
 hbday happy bd
 bdbaloni bdbaloni bdbaloni

ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ ЮНАКА!
МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСИ!

# 114
Честит рожден ден, на порасналото момченце Панайотис!  newsm59 newsm67 nbirthday newsm59

Да е жив и здрав ,весел и послушен и много да радва мама и тати!
Весел празник и много подаръци на рожденика!   Gift

Добре дошла на моята съгражданка SylverHug

Да ви е жив и здрав рожденника!  newsm59

Beborina,благодаря! Възможно ли е да се познаваме? Виждам, че сме един набор...аз съм учила в Езиковата.

# 115
Честит рожден ден на малкия голям Панайотис  Sunglasses Как му казвате на галено? Нотис?

# 116
Sylver ,възможно е да се познаваме,аз съм завършила Икономическият техникум.
До 7 ми клас съм учила в ОУ"Христо Ботев". А ти преди Езикова гимназия къде си учила?

# 117
Sylver ,възможно е да се познаваме,аз съм завършила Икономическият техникум.
До 7 ми клас съм учила в ОУ"Христо Ботев". А ти преди Езикова гимназия къде си учила?

В Руската гимназия...значи от училище няма как да се познаваме... остават кръчмите....хехехе.... Ако си изкарала ученическите си години в Звезда, значи със сигурност се знаем по физиономия  Simple Smile

# 118
Благодаря на всички,днес си искарахме страхотно нищо,че сме самички,ходихме на разходка,в детския кът,надувахме балони и правихме торта.
Щастлива викам си му или на име или каквото ми дойде на ум като на мама диваненцето,ангелче,съкровище и др. подобни,че въобще не ми харесва как го съкращават името тук,за Нотис не ми беше дошло наум но е много добра идея,благодаря  Hug

# 119
Мария, моля  Flutter Имам приятел Панайотис и се представя като Нотис  Mr. Green В началото не знаех, че Нотис е краткото на Панайотис и реших, че това си му е името.
Един ден обаче друг общ познат ми говореше за него и повтаряше само Панайотис това, Панайотис онова и аз се чудя кой е тоя Панайотис  newsm78 Laughing
И с Хараламбос и Бабис не знаех, че са едно и също име, нито за Димитрис и Джим  Laughing
Умират си да съкращават имена тези гърци  Joy

Общи условия

Активация на акаунт