Търся информация за Петко - аптеки Хера

• 268 741
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Запис да следя. Днес посетихме Петко за АД на детето. Надявам се скоро да мога да споделя добри резултати.

# 346
  • Сфия
Запис да следя. Днес посетихме Петко за АД на детето. Надявам се скоро да мога да споделя добри резултати.
Би ли споделила какво ви предписа?

# 347
Какво значи АД (не вдянах нещо) newsm78

# 348
Какво значи АД (не вдянах нещо) newsm78
Атопичен дерматит

# 349
Да знаете Петко изобщо отговаря ли на мейла си? Писах му преди повече от седмица и нямам отговор.

# 350
Да знаете Петко изобщо отговаря ли на мейла си? Писах му преди повече от седмица и нямам отговор.
Незнаех че има имейл,при толкова много хора които ходят при него , би ме учудило ако има време да отговаря и на имейл newsm78

# 351
Би ли споделила какво ви предписа?

Хомеопатия (Боарон) и пробиотици за деца

# 352
Здравейте! Нова съм тук, но толкова ме заинтригувахте с думите си за Петко, че мисля утре и аз да го посетя. Чух за него от една жена, с която лежах заедно в  Кожната клиника на Александровска, където за пореден път ме тъпкаха с антибиотици без никакъв резултат! От години съм с атопичен дерматит на тила, а отскоро и с фоликулитни изменения по седалището и гърба. Изследванията показаха наличието на Стафилокок Ауреус, с който в медицинска академия не пожелаха да се борят или не могат да се преборят Cry! Решила съм да пробвам и при Петко и ще споделя мнението си тук след време! Дано успея да се вредя утре!!! Ако има някой с подобни проблеми моля да пише! Благодаря и хубав ден на всички! Laughing

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 10:25 от EnjoyThe Life

# 353
Привет !Пиша за всички ,които са се измъчили от ходене по
кожни лекари,които са с диагноза атопичен дерматит.Това е
диагноза на всички кожни ,които не знаят какво Ви е .Хора,
единственият човек,който ми помогна на детето е Петко,
ДОВЕРЕТЕ МУ СЕ,той търси причината ,а не замазва с поредния
костикостероид.Той е нашият доктор Хаус!Благодаря му за
пореден път!

# 354
Привет !Пиша за всички ,които са се измъчили от ходене по
кожни лекари,които са с диагноза атопичен дерматит.Това е
диагноза на всички кожни ,които не знаят какво Ви е .Хора,
единственият човек,който ми помогна на детето е Петко,
ДОВЕРЕТЕ МУ СЕ,той търси причината ,а не замазва с поредния
костикостероид.Той е нашият доктор Хаус!Благодаря му за
пореден път!

И аз съм на същото мнение. И на нас ни казаха атопичен дерматит то не бяха скъпи лекарства и кремове,то не бяха добри специалисти и никой не помогна, освен Петко Peace

# 355
аз също смятам, че кожните Петко ги разбира...дъщеря ми беше на година и половина и половин година ходих от лекар на лекар с атипичен дерматит..накрая някакво кожно светило ми изписа кремове за по 50 лв на месец и каза, че към пубертета ще го израсте...Петко реши въпроса само с боарончета, без мазила за седмица...вече повече от година няма подобни проблеми...

# 356
  • София
И не само кожните...

# 357
Здравейте пак! Тъкмо се връщам от Сухата река. Почаках три часа и дано да е имало смисъл. За моя дерматит ми предписа боарончета три вида и хранителна добавка за регулиране на кръвната захар + диетка за 16 дни. Почвам ги и след половин месец пак ще пиша как са подействали. Каза ми също, че при мен се дължи на емоционалното ми състояние и че това, което ми е от много години на тила ще е доста трудно за лечение. ooooh!

# 358
Имам въпросче  smile3506 В диетата ми няма споменати никъде в храненията плодове, но долу в поясненията към нея пише "Плодът навсякъде е в неограничено количество...". Другото, което ми е странно е сладоледът вечер  Thinking Моля някой, който е по-наясно да пише!

# 359
  • София
EnjoyThe Life, виж на 22 стр. на тази тема са публикувани 2 варианта на диета има я и тази със сладоледа. В нея има плодове - цитруси, киви, ябълки и накрая пише сладолед - неограничено количество. Предполагам ти я е дал заради проблеми с инсулина. На мен също я даде, но не съм я почнала още  Embarassed, че имам и др. проблеми да оправям.

Общи условия

Активация на акаунт