Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 215
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
dani_l , а като броиш по 10 дни на свален килограм, от кога ще започнне отчитането?
Според мен трябва да е от началото на третия период. Нали трябва да са включени всички нови храни?! Значи така си удължаваш режима с два нови периода на междинна фаза   Rolling Eyes
И аз мисля, че трябва да е от раз.  В крайна сметка вкарваш по един плод, хляб и сирене. Галите и нишестяните не са всеки ден  Peace
Но пък какво ли разбирам аз Mr. Green

За мен - стриктно режимна вече втори ден  Laughing Ама то било много трудноооо  Tired Няма ми любимите нещица  Crossing Arms
Ако някой мисли да прави почивка, да влиза в трета и да се връща после във втора, да не се опитва въобще! Страшна работа  Crazy

# 121
dani_l, защо е толкова важен хлябът? Thinking Thinking Сега насила ли да хапвам, ако трябва ще ям де, ако е важен за захранването, но каква точно ще е ръководната му роля? newsm78 newsm78

# 122
Gardenia, доколкото чета  Wink, и ти скоро ще си задаваш този въпрос. Ако си решила да минеш във втора де  Peace Hug Ops, ти вече си втори ден... Успех! Аз така и не разбрах защо реши да го направиш, ако става въпрос за 2 килограма...дали си заслужава??
Обяснили са го, че 100 дни ги делиш на 3 и си отчиташ от 1-я ден, в който захраниш с другите храни...не, че аз разбирам  Laughing

Miloto_girl_4e, може и да съм останала с такова впечатление, нямам я книгата в момента, за да направя справка.... дано не те подвеждам   Embarassed

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 14:03 от dani_l

# 123
   Здравейте, хубавелки !

При мен нещата са нормални , вървя си по схемата и това е , МЦ то ме е обзело и около мен не се седи !

Весинкоо Heart Eyes

Миленка , браво за резултата , страхотна си , смело напред , не остана !  Hug

Татитче , аватара е страхотен иска само намачкване и нацелуване ! А за режима , просто трябва да минеш по отъпканата пътека !   Знам , че ще се справиш!  Hug

Хубав ден от мен и пийте много ВОДААА  Hug

# 124
  • София
Здравейте!

Минаха празниците с много изкушения, но без прегрешения за мен!!!Тъкмо започнах да свалям, не си струва сега да стопирам нещата, заради 1 парче козунак!Иначе яйца си хапнах.
Аз мисля , когато стигна 3-та фаза(това е доста далечно нещо, за сега Cry), да включвам новите храни много постепенно и внимателно.Като си се знам каква съм, по-добре да не рискувам...

# 125
крайна сметка вкарваш по един плод, хляб и сирене. Галите и нишестяните не са всеки Ако някой мисли да прави почивка, да влиза в трета и да се връща после във втора, да не се опитва въобще! Страшна работа  Crazy
Мдааам.....Пробвах навремето,мА нищо не се получи  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Знам аз....че е така.....

dani_l, защо е толкова важен хлябът? Thinking Thinking Сега насила ли да хапвам, ако трябва ще ям де, ако е важен за захранването, но каква точно ще е ръководната му роля? newsm78 newsm78
Да кажа за мен как беше......Вкарах хляба,но не ядях всеки ден(просто бях отвикнала).....Важното в случая е,че си захранила организма с него......Така,че после(в ЧЕТВЪРТА) да не качваш след като си хпанала нещо хлебно ,каквото и да е то....

# 126
Gardenia, доколкото чета  Wink, и ти скоро ще си задаваш този въпрос. Ако си решила да минеш във втора де  Peace Hug Ops, ти вече си втори ден... Успех! Аз така и не разбрах защо реши да го направиш, ако става въпрос за 2 килограма...дали си заслужава??
Обяснили са го, че 100 дни ги делиш на 3 и си отчиташ от 1-я ден, в който захраниш с другите храни...не, че аз разбирам  Laughing

Не го разбирам аз така. Трета фаза ти е по 10 дни на килограм. Ама ТРЕТА, не втора с допълнения, защото излиза, че организма не е захранен с всичко и реално само 1/3 от времето е бил в истинска трета. Все пак тя е тази за запазване на теглото. После няма ли да е по-страшно в четвърта, ако вместо 100 дни, фазата за запазване на тегло е продължила 33?

Какво не разбра? Желанието ми за втора? Ами защото вече месеци наред си стоя в олекотена и не свалям нищо. Искам да опитам с истинската сила на режима, преди да се примиря завинаги с това тегло. Освен това спрях да кърмя и си позволих две удоволствия - ментова дъвка и истинска диета  Wink

# 127
здравейте сладЮранки Stuck Out Tongue
Шуши благодаря ти Hug ,наистина не остана  hahahaсамо още толкова
Веси  Hug smile3533
Така днес вече съм добре,голям зор няколко дена ,но всичко мина и влизам в ритъм ooooh!,не че не съм била режимна ,но бях болничка и неможех да ям мноого hahaha
Лек и усмихнат следобед smile3525

# 128
Ама вие за каква четвърта говорите  newsm78 за мен третата си е трета, ама четвъртата не е четвърта  Mr. Green

# 129
....., ама четвъртата не е четвърта  Mr. Green
В какъв смисъл? Rolling Eyes

# 130
привет  Hug
отбезязвам -3 кг Simple Smile
поздрави и благодарности на всички  bouquet

# 131
Здравейте и благодаря на всички за топлото посрещане.Днес ми е втори ден и се събудих доста отпаднала и с дежурното главоболие,чувствах се ужасно.Но сега вече съм по-добре и така стана като си хапнах трици с кисело мляко.Днес си направих в тенджерата под налягане пилешки воденички,станаха страхотни като добавих подправки и магданоз.В книгата на Дюкан към дреболиите са споменати само май пилешките дробчета и не съм много сигурна дали днес се храня правилно.Вие мислите ли,че могат да се ядат?

# 132
Добро утро и от мен Mr. Green Колко време ми трябваше да ви изчета всичко от снощи насам Mr. Green

Реших, макар да се съмнявах, че ще има резултат, да се премеря днес като станах Laughing Вчера, понеже бях тотално в орбита, казах 145, но по табличката, която си водя са били 147,2. Е сутринта бяха 144,1 Mr. Green Blush Не помня някой да е рязал меса от мен докато спя, така чееее.... Mr. Green Mr. Green Crazy Днес продължавам на режимно, но определено ще разнообразя(ще потърся нискомаслена извара, сирене Excuisa FitLine(доколкото разбрах е сирене за мазане?! надявам се да го има в магазините до нас Simple Smile ) и ще заредя яйца. Оказа се, че чистото печено не върви толкова лесно без картофките и салатата Laughing Laughing Laughing А и въпреки че телешкото го пекох доста време, пак си беше леко кърваво  Confused Също мисля да взема и шунка, но искам да попитам - пражката шунка може ли да се яде? Отгоре има един слой(ивица), който си е сланинка и който аз го махам, но самата шунка ми изглежда достатъчно постна, че да е режимна....и все пак ще изчакам мнения преди да взема Rolling Eyes

Поздрави  bouquet

# 133
Големите минуси в началото обикновено са изхвърлена вода, но пак си е готино да ги видиш   Peace
Пражката шунка не е ли прасешка  Mr. Green 
Пробвай да се залъжеш с някаква фалшива салата от варено яйце, извара и лъжица кисело мляко. Може да ползваш и всякакви подправки - лук (само да не нарежеш две глави лук и да кажеш, че е подправка  Laughing ) магданоз, копър, чесън, чубрица.... Без готовите фиксове, обаче.
Друго разяждащо сосче е кисело мляко с малко Дижонска горчица (без захар е, но е ужасно люта)  Peace

# 134

elinna - споко, може воденички, достатъчно е да си почистила добре мазнината около тях. Има доста вкусотии сътворени точно с тях

никито - шунка може но пуешка. Не е за предпочитане, защото е пълна с какво ли не, особено за ударен период

Общи условия

Активация на акаунт