Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 196
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Яхта определено Simple Smile

# 16
Здравейте и от мен момичета и момчета да се похваля ,че геройски устоях на всички изкушения newsm44 newsm68 newsm44 newsm68.Само дето вчера ядох доста солена рибка и сигурно ще има последствия.Тая сутрин сеньор кантариус ме зарадва с още -1 килце ,което значи ,че вече съм в редицата на седмиците т.е .79 Hug Hug Hug Hug.Margito честита половин годинка да си жива и здрава и да запазиш резултата който си постигнала.И определено искам на яхтатаааа  bouquet  bouquet  bouquetЯяя уредила съм се на втора страничка  smile3534 newsm08 bg bg DZ добре дошли сред нас  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 18:13 от korni68

# 17
Благодарско за разясненията относно желатина, момичета. Още утре ще пробвам да направя някакво кремче. Hug

# 18
  • София
Привет! Бъдете здрави и с много успехи за споделяне!

Мис Марпъл, каква засилка си взела само, дано скоро не свърши нанадолнището за теб - за мен ти си най-голямото доказателство, че с режимност се постигат огромни успехи и че дори при досадните задържания трябва здрава воля и постоянство!

# 19
Здравейте ,мацки.Много сте писали ,ще ви чета ама първо тука да се запиша да ми е на късмет и да нямам проблеми с килцата.Засега успешно си задържам даже имам 1кг надолу.
Цвети,незнам точно кое те е провокирало да напишеш поста си относно килцата на децата ни ама ще ти кажа -няма начин ,те са подрастващ организъм и нямаме право да ги подлагаме на диети. Naughty
Сигурно го знаеш де . Hug
Великденските празници минаха успешно.Нямам покачване  и много съм хепи.
Вещи,благодаря за новата темичка и за труда ти -отново. Hug Hug Hug

# 20
Здравейте, момичета!
И аз съм режимна тези дни Wink Ям си пилето и салатката  Wink Всички ми казват, че изглеждам прекрасно. Няма по-голям стимул от това    Simple Smile
Не съм се теглила, няма кантар, но няма от какво да се притеснявам затова си  Whistling

# 21
Хайде и аз да цопна в новата темичка,че съм от скоро,да не ви загубя Hug Почти устоях на великденските изкучения,хапвам си ванилов сладолед и си мечтая за моренце,плаж и много минусчета.Само да попитам - следващият път в сладоледа мога ли да си сложа какао? newsm78

# 22
Какао може чак в трета фаза.  bouquet  bouquet

# 23
  • Пловдив
А какъв е сладоледа?  Thinking

# 24
  • Бургас-Несебър
Хайде и аз да цопна в новата темичка,че съм от скоро,да не ви загубя Hug Почти устоях на великденските изкучения,хапвам си ванилов сладолед и си мечтая за моренце,плаж и много минусчета.Само да попитам - следващият път в сладоледа мога ли да си сложа какао? newsm78
СЛАДОЛЕД ли!?!? Naughty

# 25
А маслини могат ли да се ядат,когат са позволени зеленчуци или те не спадат към тях?

# 26
  • Пловдив
От маслините се прави зехтин.
Картофите, боба, лещата, граха също са зеленчуци и са забранени. С изключение на зеления фасул.

# 27
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Да ви следя отблизо   wflag Твърдо на яхтата  smile3549
.....без маслините  Naughty

# 28
На въпросите за сладоледа - 500 мл мляко,3 жълтъка,около 17-18 захаринчета,2 прахчета ванилия,1/2 ампула есенция ром
Жълтъците и захарина се разбиват добре,получава се нещо като майонеза.Бавно се прибавя леко затопленото мляко,ванилиите и есенцията.Слага се на котлона да заври(аз го варих на бавен огън около 15 мин заради жълтъците),като се разбърква от време на време.След като изстине - в кутия и в камерата.Докато замръзваше го разбърках 3 - 4 пъти.Недостатък - става много твърд и трудно се сипва,трябва да изчакаш малко да омекне.Предимство - мноооооооооооого е вкусен  и съвсем режимен bouquet
П.п.От белтъците може би могат да се приготвят целувки,но още не съм пробвала Heart Eyes

# 29
Аз нещата ги разбирам по следния начин. Редувам "ударния етап" със "смесения етап" докато не постигна желаните килограми. 5 дни ударен, 5 дни смесен, 5 дни ударен и тн - свалям килограмите които съм си наумил (в моя случай ~20) и тогава минавам на трети етап за 200 дни (ако разбира се сваля тези 20 кила). Правилно ли съм разбрал, че по коментарите които сте написали, май греша Simple Smile
Съвсем прлавилно си разбрал, няма значение как ще си ги кръщаваш П-дните, важното е да хапваш само позволените храни. В крайна слетка в П-дни ти е позволено това, което е за ударната фаза и честно казано не ми стана ясно защо бяха всички тази въпроси и разяснения newsm78 На всички е ясно за какво става дума.  Peace
Дами, видяхте един младеж и взехте да го обрижвате  smile3503 smile3506

А за тези кремвирши, вземала съм си от тях преди. Вече не вземам. Солени са и съм убедена, че има гадости вътре.

миле-на Невероятна разлика. Изглеждаш страхото smile3521

Rinusha Днес направих триците по твоята рецепта. Получи се много вкусно и изядох две  Joy ....  А който спомена за сладолед да дава рецептата ... а да, видях я   newsm62 newsm62 newsm62

И да докладвам сега. Днес бях много гладна, но не съм криввала. Вчера Катнарчето ме стресна и ми показа с почти кило отгоре, но днес пак се върна в правилната посока. Мисля, че ще се разберем най-накрая с него.  Laughing

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 20:21 от Medlar

Общи условия

Активация на акаунт