Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 197
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
 Зоранка  Hug
Голяма красота и Ню Йорк и ти   bouquet

И при мен е същото положението.Без промяна в килограмите въпреки подобаващо отпразнуван Великден.
Не пиша, защото няма нищо ново около мен.
Искам да пожелая на всички момичета и момчета успех и да ви се случва всичко така, както го желаете.
Променете досегашните си навици, мислете по-малко за "сладичко" пък било то и режимно, че после ще ви е трудно.

Успешна и слънчева седмица на всички  Hug  bouquet

# 46
Христос Воскресе!!! Аз сега се включвам, че бяхме на едно село естесвено без нет!!! Аз съм си желЕзна и резултата не закъсня- нази сутрин видях 56.0  newsm44 и вече мисля да съм горда трето-фазничка!!! И естесвено имам няколко въпросчета... В сайта с нашите рецепти има някакви предложения на Дюкан за постепенно влизане в трета...та тези, които са преминали в трета, така ли процедирате или както си е дадено на 1 стр. от всичко, но разпределено в различните дни от седмицата? Другият ми въпрос е за олиото- може ли вече към салатките да се добавя по мъничко или не е за предпочитане?(този въпрос май е доста глупав, ама аз да си питам  Embarassed) Ох сигурно ще се сетя и за друго, ама по-късно....Само да кажа на по-новичките, влизането в трета носи такова удовлетворение, че направо не мога да ви го опиша  Grinning

# 47
  • по света
Цитатче от първи пост на темата: Wink

2. Желателно е да се приемат овесени трици (НЕ ЯДКИ) – по 3 с.л. на ден, по възможност до обяд. Целите са две: облекчаване на отделителните функции (запекът традиционно съпътства този род хранене) и увличане на калории. Има два варианта: разбъркани с вода или с ниско-маслено кисело млякоМогат да бъдат евентуално заменени с пшенични трици, но има опасност от подуване на корема. Приемат се от първия ден на режима.
Благодаря!

# 48
Здравейте!
Аз пак ще влизам в редиците ви. Не съм от сериозните, но дано този път да успея да удържа фронта Embarassed
Успех на всички!

# 49
  Добър ви ден , прекрасни !
 Днес е много труден ден ... след голямата почивка и плюскане е много изморително пак да влезна в нормален ритъм  Tired ... но ще се оправи положението , няма начин !

Мимеситка,  аз никога не съм ви напускала ... просто по празниците  нали ме нямаше  Hug Heart Eyes

Хубав и режимен ден желая на всички и много  Hug Hug Hug

# 50
Добре дошли на новите мацки и господин  Hug 
Аз имам новина - вече два дни не кърмя и мисля да се мятам във втора за последен напън. Имам обаче едни съмнения, че няма да мръдна от тези си килограми, но съм длъжна да опитам, пък каквото сабя покаже.

# 51
pipi66, олио само на Гала Peace. А ако си решиш, влизай си постепенно в Трета, но почваш да броиш дните на реална Трета, когато включиш всичко по схема.

ZoranaHugзавид, завид.

Гарденийка Hug, успех!

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 11:11 от lipstickЧЕ :)

# 52
Гардения, браво за откърмянето! Надето как е сега? Как се приспивате? newsm78
Бих искала искренно да ти благодаря за компанията и разходките които ни направи  Hug Трябва и снимката да пусна, но ще видим кога ще е това след като аз ей сега в 8:30 пристигнах в Атина и от 09:30 съм на работа. Пък и 12 часа в автобуса... хич не ми хареса... Искам пак в Българияяяяя   Sob  Sob

Също така благодаря на Didrand, Мименситка и Емили за срещата в София. Много добре си изкарах и ако мога пак ще дойда някой ден. Heart Eyes Очаквах повече хора, но и Мименситка само ми напълни душичката!!! Flutter Flutter

Аз пък тук от работа не мога да гледам снимки тука, всичко са клъцнали #2gunfire #2gunfire но чета старата темичка и като дочета ще се обадя пак...

Искам и малко тигани и помощ... Та значи, аз след 5 месеца стриктност и 10 дена в България на сом на плоча и такива ми ти режимни работи на Великден пуснах прасето и ядох козунак (от на баба ми дето 9 години го сънувам)...  Sick Sick
И въпрос, аз пих и цитронада, от лимони и вода и подсладител, това нережимно ли е било? Щото от него сигурно няма да ми идва навреме МЦ и ще си ходя като плондер...  #Crazy #Crazy
Та след всичко това кантара ми покажа днес 72.9 но пък 4кг по малко сланинки (не знам как става тоя номер) newsm78 newsm78
Не ми стигаше горните работи, ами и на 2 пъти сбърках моята кола light със водката с кола light на приятеля ми и сръбнах, блях! #Cussing out #Cussing out
Айде, де що има тиган, давайте го насам моля! Praynig  Praynig И ако някои има съвет за мене (аз знам че сега ще задържам) но... до утре съм ПЗ и после П по 5, пък я да видим...

# 53
  • София
Добре дошли на новите мацки и господин  Hug 
Аз имам новина - вече два дни не кърмя и мисля да се мятам във втора за последен напън. Имам обаче едни съмнения, че няма да мръдна от тези си килограми, но съм длъжна да опитам, пък каквото сабя покаже.

Ами! Ще мръднеш, не се притеснявай. Аз така в трета свалих 14те кила и после за няма и 10 дни, останалите 2, пък си имам и едни 2 дето мога да ги сваля при всеки 2 поредни дни ако ям риба... Успех!
То въпросът при нас е по-скоро, колко трае после истинската трета фаза, след втората... щото ние бая кила сме свалили със самата трета...

# 54
Аз имам един въпрос, тъй като не можах да намеря рецепта- някой случайно да си прави милкшейкове или някакви подобни напитки за през деня, които да ви засищат глада. Аз като бях в щатите, там моите приятели редовно си правеха протеинови напитки-лед, прясно мляко, банан(или друг плод) и малко фъстъчено масло и ги разбиват с пасатора и си го пиеха през деня. Някой да е правил нещо подобно, което да отговаря на Дюканските изисквания?  newsm78

# 55
Честита ни нова темичка Hug Hug Hug Вещи  bouquet

Влизам да напомня за следобедната среща днес в Мол Варна, ет.4 Краев експрес от 16.30...тоя трябва да ни плаща за реклама Mr. Green
Аз ще бъда там, ама така като гледам няма гора от ръце...
Може би трябваше да за по-късно, моя е грешката Embarassed
Оставям часа така, понеже някой, който е чел преди а сега не влизал, може да се обърка
Гарденийка, успех мила Hug
Дидка, давай смело и ще имаш успех Hug
Добре дошли на всички новички, гледам и мъжко попълнение имаме, дето не е чел хубаво Whistling
гушлячета от мен Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

ЕДИТ: Глори, нищо от това не е режимно освен леда и млякото само ако е обезмаслено Naughty

# 56
Цитат
ЕДИТ: Глори, нищо от това не е режимно освен леда и млякото само ако е обезмаслено Naughty

Да, знам че само млякото ако е обезмаслено и леда, но въпроса ми е, да ли някой е правил нещо подобно, от този вид напитки, отговарящи на Дюкан  Peace

# 57
От днес и аз се присъединявам към вас.По време на празниците  успях да прочета книгата на Дюкан и сега съм много ентусиазирана.Опитвала съм много видове диети,но тази е доста по-различна от всичко,което съм пробвала.Дано има ефект,искам да сваля около 20кг. и започвам с 7 дни протеини,а после схемата 5 на 5.Малко се притеснявам от факта,че мога да ям колкото си искам,макар и само от разрешените храни.Така въобще не се чувствам гладна за разлика от другите диети,не че е лошо ,но дали ще има ефект,времето ще покаже.Направих си и снимки и то по бански за да сравнявам после:)Но със сигурност знам само,че по начина ,по който изглеждам на тези снимки никога няма да отида на плаж.

# 58
Хайде и аз тук, че като нищо яхтата ще отплава без мен  Simple Smile

Вещи, благодаря за темата   bouquet
Добре дошли на новите попълнения, бъдете стриктни и резултатите няма да закъснеят  Hug

При мен нищо ново, карам си П дни, режимна съм и чакам кантара да ме зарадва.

Hug

# 59
здравейте и от мен Hug Hug Hugм
elinna добре дошла,защо си избрала 7дни според мен и 5дни са ти достатъчно,но ти си знаеш,бъди стриктна и резултата няма да закъснее Flutter
А аз продължавам да страдам,каквото хапна и бягам в WC ooooh!,но няма да се дам Naughty
Лошото е че немога да погледна риба,а толкова я обичам ooooh!е тези миди ми разказаха играта,а хубавото в цялата работа е -1,5кг hahaha
Стига съм ви надувала главите Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт