Великден ме въвлича в изкушение, но Дюкан ме предпазва от него без съмнение-227

• 37 201
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
  • София
здравейте на всички  Hug нямах нет и преди малко ми го оправиха.иначе имам малък + след празниците,но това е сигурно защото хапнах повече салатки  Thinking но ще го преборя  Peace
по-късно ще ви изчета,че сте изписали над 8 страници  Shocked
пожелавам ви лек и режимен ден   bouquet

# 61
здравейте и от мен Hug Hug Hugм
elinna добре дошла,защо си избрала 7дни според мен и 5дни са ти достатъчно,но ти си знаеш,бъди стриктна и резултата няма да закъснее Flutter
А аз продължавам да страдам,каквото хапна и бягам в WC ooooh!,но няма да се дам Naughty
Лошото е че немога да погледна риба,а толкова я обичам ooooh!е тези миди ми разказаха играта,а хубавото в цялата работа е -1,5кг hahaha
Стига съм ви надувала главите Embarassed

Спрях се на 7 дни,защото имам много за сваляне,поне 20 кг.Аз  разбрах,че колкото повече има за сваляне толкова по-дълъг трябва да бъде ударния период.

# 62
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Вещи, спрях да кърмя!  Cry

Може ли да се примъкна тук, а? Вече може ли?  newsm56

Днес - първи ударен! Надявам се, че ще има същия ефект като първия път!  Praynig Тогава правих 10 ударни дни, но сега ще се огранича със 7. Имам да свалям повече и от преди!  Rolling Eyes Sad

# 63
mimensita благодаря  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug.На новопостъпилите -здравейте.При мен за сега всичко е наред лапам месортии и пия вода и смъквам кила  Joy.Старите панталони започнаха да ми падат вече обувам- събувам без да разкопчавам newsm44  hahaha  Joy  голям кеф.Пожелавам ви лек и режимен ден. Hug Hug Hug  bouquet  bouquet bg bg

# 64
Хехе, много топло посрещане Simple Smile Благодаря за което Simple Smile А повече информация...млад и не много строен младеж, свободен...опа, това не беше за тук май ( Laughing ). Та, народа е казал "Много баби, хилаво бебе", но при мен точно 2 стигат(особено едната, която ако поискам салата прави и 4-5 неща около салатата, да има...) и добавено как са ме разглезили и че не знам мярка...мани мани мани Simple Smile Grinning От 1-2 седмици проучвах, една приятелка, която е минала вече през това ме насърчи Simple Smile Та от днес мисля да започвам, теглото няма да казвам, че съм в категорията "захранено слонче", но ще споделям прогрес Simple Smile Днес, като за 1ви ден, мисля да отида, да взема чисто месце и рибка, да се оборудвам с една скаричка(понеже това май ще е голяма помощ) и да почвам. С оглед на многото килограми - се надявам да издържа 10 дни 1ва фаза. Знам, че е много, но "трай бабо за хубост" Simple Smile

Ще гледам да се отчитам редовно, но тази седмица може и да нямам възможност, че изпити имам и много учене Wink

Поздрави на всички

Имам само един въпрос....на месото/рибката - лимонов сок разрешен ли е в първа фаза? Не че не съм страстен месоядник и ще преживея без, но ако е разрешено - защо не ? Simple Smile

# 65
Никито, тука не сме да си обменяме клюки, а да споделяме по темата LaughingЩо не си казваш килата newsm78 Даже и линийки си имаме.Освен това всяко конкретно инфо, носи и конкретен съвет. Например,колкото и да имаш да сваляш, от опит е установено, че след 5тия ден не се сваля, а се мъчи организма...та така...ако искаш, освен че си млад и не много строен младеж, кажи и колко кила си, каква е целта ти...е ако искаш де Wink
Иначе добре дошъл и успех  Hug

ЕДИТ:Отивам да се самосрещна в мола и да се почерпя пък и да си побъбря малко Twisted Evil

# 66
  • Русе
Добре дошла elinna.
Аз също съм нова. Направих 7 ударни дни и свалих 5кг.
Вече имам и 5 ПЗ-дни но съм с  малък  +,  това не ме отчайва.
От утре съм на П и вярвам че всичко ще е наред.
И аз имах разни опасения, и все питах, ама това... ама онова... и т.н.
Но момичетата тук са готини,
сигурно съм им била досадна но винаги са ми отговаряли на въпросите.
Слушай съветите на момичетата и резултата ще дойде...
Успех.

# 67
Никито, тука не сме да си обменяме клюки, а да споделяме по темата LaughingЩо не си казваш килата newsm78 Даже и линийки си имаме.Освен това всяко конкретно инфо, носи и конкретен съвет. Например,колкото и да имаш да сваляш, от опит е установено, че след 5тия ден не се сваля, а се мъчи организма...та така...ако искаш, освен че си млад и не много строен младеж, кажи и колко кила си, каква е целта ти...е ако искаш де Wink

ЕДИТ:Отивам да се самосрещна в мола и да се почерпя пък и да си побъбря малко Twisted Evil

Embarassed Embarassed Blush

Хванахте ме от вратата за краката Mr. Green

За линийката не бях се замислял Simple Smile Иначе, щом би имало значение - начално тегло е 145, целта е около 100 Simple Smile Тоест - голяма цел Simple Smile Надявам се поне десетина килца до края на май да успея да сваля, че ще има разни поводи, които изискват да съм строен и красив Joy Затова и съм готов да се реша на по-кардинални мерки Simple Smile

Поздрави

# 68
  • Русе
Добре дошъл и на теб Никито
може да си слагаш лимонов сок на месцето.
Лимон: само като подправка, не и като лимонада.
Ако бъркам нека ме поправят старите дюканки.

# 69
elinna и аз имам да свалям над 30кг.но направих 5дни ,и свалих около 4кг.но пак ти си решавай Simple Smile,според мен след 5ден си е мъчение.Успех в свалянето на килограми Hug
Никито добре дошъл в нашите редици успех и на теб

# 70
Боже, момичета, съвсем съм издухала гарнитурите... Днес цял ден я мисля таз трета фаза...голяма радост, ама и ужасно ШУБЕ!!! Цял ден си карах на П(просто нямам зеленчуци в наличност) и накрая към 15.30 се престраших да изям една ябълка, та да влезна официално в трета!!! И сега се чудя как да продължа...мисля си за следното:
днес да си остана с ябълката, като нова храна, а довечера пил.бутче със зелена салата с оцет и сол, а утре евентуално да включа кашкавалчето и малко макарони(или утре да ми е галата?!?), в четвъртък П, петък ПЗ, събота пак нещо нишестено, а неделя- гала?!?
Незнам, този план как ви се вижа?!?

# 71

За линийката не бях се замислял Simple Smile Иначе, щом би имало значение - начално тегло е 145, целта е около 100 Simple Smile Тоест - голяма цел Simple Smile Надявам се поне десетина килца до края на май да успея да сваля, че ще има разни поводи, които изискват да съм строен и красив Joy Затова и съм готов да се реша на по-кардинални мерки Simple Smile

Поздрави
Е, ти пък за едни 45 кила, голям въпрос направи  Joy Joy Joy
Я виж на Мiss Marple линийката. Ако не бъркам с 59 вече се раздели  newsm78
Темата познава, много жени свалили по над 50кг, а за мъжете знаем, че при тях всичко се случва по-лесно и бързо.
Така, че стриктност и успех! Резултати ще има. Ако искаш си вземи основни мерки в см, там също бързо идват минусите. Понякога, когато на кг има задържане, на см продължава свалянето.

# 72

Поздрави
Е извини ме ако си се почуствал така странно хванат hahaha Има много момичета тука свалили мнооого повече от тези кила, така че давай смело...освен това, вие мъжете на всичкото отгоре сте с предимство и сваляте много по бързо.Първите резултати ще видиш, че ще те мотивират яко, само бъди стриктен и никакви глезотии Naughty Според мен не се мъчи с повече от 5 дена.Това е моя съвет и сигурна съм че и другите това ще кажат.

Гарденийка, писали сме заедно Hug Hug Hug

# 73
Здравейте, ей ме и мен  Laughing
Криска, и да не забравиш и да се самоснимаш в мола.  Laughing Тъкмо гледам прелестите от подписа ти, изумителна си  Shocked
Новичките, добре сте дошли и умната, умнатаааааа  Wink Да не се окаже следпразнично разкаяние само.
Никито, добрата новина е, че колкото са повече началните килограми, толкова по-бързо падат. А на твоите баби им дай да прочетат книгите на Дюкан, че да те глезят режимно занапред  Wink До края на май може и 15 килца да смъкнеш. Обаче като дойдат поводите, да не вземеш да се главозамаеш от новопридобитата стройност и хубост и да ги отбележиш тия поводи с нережимни изпълнения  Laughing П.П.И аз казвам, че 5 дни ударна стигат, аз с толкова започнах и пак си свалих.
Глори, признавам, че много ме замисли, ако сътворя нещо по въпроса ти, ще напиша. Обаче имай предвид, че при нашия режим не е необходимо да измисляш номерца за залъгване на глада. По-добре си сложи в кутийка една пилешка пържолка и си хапни стабилно. Ние не гладуваме!
Татитче, добре дошла обратно! Жалко, че толкова скоро сте се разделили с кърменето, но понякога не избираме. Успех! Ама и от 7 ударни няма смисъл, що ще се мъчиш?
миле-на, стискам палци да се оправиш по-бързичко. Да не те плаша, но после може да има задържане или лек плюс, в момента организмът ти се изтощава и после ще иска да си навакса. Просто си режимствай спокойно и преди всичко гледай да си здрава.
elinna, това притеснение от липсата на ограничение в количеството е било проблем на много от нас в началото. Набили са ни в главите, че е престъпно и достойно за презрение да си сит. Гледай да го преодолееш, ще ти се отрази добре. Не става дума да почнеш да се тъпчеш, но не се оставяй гладна. Нека тялото ти знае, че няма да го умориш от глад, така ще се съгласи да предаде запасите.
pipi66, честита ти трета и по-смело, ще свикнеш. Схемата, която си намислила, съвпада с тази, по която кара трета фаза мъжът ми, според мен е удобна. На него му се получава добре, вкарах му всичко ново наведнъж, но ти не се насилвай, той е от привилегирования пол все пак. Първата гала остави за сряда според мен.

# 74
  • Велико Търново
Браво на Гарденийка знам ,че ти е  трудно когато правих това и аз усещах как постепенно малкия започва да се отдалечава от мен и вътрешно много страдах и сега  пак искам  БЕБЕ  Joy

Общи условия

Активация на акаунт